the difference

2010-11-30 @ 18:50:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


1a advent


Idag är det första advent och utanför föntret ligger ett vitt tjock täcke över marken. Lite mysigt sådär.
När jag vaknade upp imorse låg det ett paket bredvid min säng, som innehöll det på bilden åvan. Det går bra för vissa helt enkelt. Nu har jag precis tagit en dusch efter att ha varit hos farmor på fika och innan dess varit på träning. Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt till hundra procent och njuta utav den lilla tid som är kvar av helgen. Imorgon väntar en ny vecka med nya möjligheter!
2010-11-28 @ 17:56:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hard times becomes easier with you by my side.

Sitter nu i soffan och kollar på Harry potter som går på tvn samtidigt som jag pluggar lite då och då. Trycker även i mig ostbågar och får en sån där härlig andedräckt som man får av dem. Men vad gör det? Ska ändå inte träffa någon speciellt ikväll. Istället ska jag ha en lugn hemma kväll med tanke på att jag är sjuk trött. Vilket är behövligt. Får därför kommunisera med mina vänner genom datorn istället. Har även planerat in en "facebook dejt" med en underbar person lite senare. Med en sån där person som man alltid kan snacka järnet med. En sån där person som gör en på bra humör och alltid finns där för en. En sån där person som alla behöver i sitt liv. En sån där fin kille ni vet.
2010-11-27 @ 18:59:27 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


all I want for christmas is you

Sitter och lyssnar på julmusik och börjar känna julstämmningen krypa fram. Det återstår bara 17 skoldagar kvar fram till jullovet, 29 dagar kvar till julafton och 36 dagar kvar till nyår. Hur underbart är inte det? Riktigt behövligt och efterlängtat.
2010-11-25 @ 21:48:05 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


back on track

Hej gott folk! Det var ett tag sen..
Har helt enkelt inte haft tid till att blogga pga massa skolarbeten som jag har varit tvungen att kämpa med. Och det ger tydliga  resultat. Fick alla rätt på ekonomin, jätte bra muntlig bok redovisning, historia provet idag känndes alldeles för lätt för att vara sant. Vem vet, kanske var jag bara övernaturligt smart idag. Får hoppas att det håller i sig. Sista lektionen idag var idrott där vi hade beep-test. Hade aldrig kört det innan så det var något nytt för mig. Nu i efterhand känner jag att jag hade kunnat ta i så myckt mer och inte bara gett upp helt plötsligt. Visst jag var bäst av alla tjejer men bara för att dem la av orkade jag inte springa där själv fram och tillbaka som en duracell kanin. Har precis varit ute och skottat snö så att resten av familjen slipper vada igenom snöhögarna som jag var tvungen att göra. Duktigt Rebecka! Nu ska jag ta mig något att äta och sedan är det dags för träning igen. 
 

2010-11-24 @ 16:35:32 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


finner inga ord

Det går inte att beskriva med ord. Har en sån underbar känsla innom mig. Nu är det min tur att glänsa.
2010-11-21 @ 21:50:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En meningslös helg på gålö

2010-11-21 @ 19:37:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gålö nästa

Godmorgon kära ni!
Just nu håller jag på och packar för fulla muggar. Ska nämligen till Gålö mitt i ingenstans på Kick off med friidrotten och kommer hem imorgon. Egentligen vill jag inte dit men nu har det blivit så. Får göra det bästa av situationen helt enkelt. Tur att det finns mobiltelefoner iallfall så att jag kan höra av mig till mina underbara personer här hemma. En riktigt bra uppfinning enligt mig själv.
Får se om jag gör lite tidsinställa inlägg eller inte , men det lär ni i så fall märka. Annars är jag tillbaka imorgon igen. Vi hörs!
2010-11-20 @ 12:49:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


vi alla har varit små

2010-11-20 @ 12:29:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Go o glá

Hej på er!

Jan tjatar om att jag ska blogga så varför inte? Idag är det fredag och här sitter jag hemma i vårat gula radhus helt för mig själv. Trött och seg, men så kan det vara ibland. Resten av familjen är på hockeymatch och kommer hem vid ett senare tillfälle. Så denna kväll kommer att spenderas med mig själv. Borde egentligen plugga eftersom att jag ska bort imorgon och kommer hem på söndag men det låter inte speciellt lockande att plugga på en fredagskväll eller vad säger ni? Får väl tvinga mig själv helt enkelt. 
När skoldagen var slut stannade jag kvar någon timme med lite folk iväntan på att Lovisa skulle sluta. När hon väl hade slutat gick vi upp till centrum och tog en fika och snackade om allt möjligt. Det finns lagom mycket att prata om när man inte ses så ofta längre. Men det ska det bli ändring på.
Nu ska jag försöka hitta på något som jag kan sysselsätta mig med.  Något förslag kanske? 
2010-11-19 @ 20:25:43 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


21:44

Godkväll alla underbara!
Min skoldag har bestått av tre olika ämnen. Först bild i tre timmar vilket gick förvånansvärt bra för mig. Om man jämför från förra gången då jag inte förstod nånting. Därefter blev det religion och historia lektion där vi kollade på Robinson Crusoe. Riktig lugn dag idag också helt enkelt. Påvägen hem stötte jag på Axel och pratade lite grann med honom. Efter att ha varit ute någon timme kännde jag mig som en stor isklump och tog därför ett varmt bad samtidigt som jag pluggade lite smått.
Nu sitter jag med mina föräldrar och kollar på Robinson och dricker glögg och äter pepparkakor.
Julstämning på g...

En fin bild från dagen på Emil och Nettan  (Jennifer bakom kameran)
2010-11-18 @ 21:14:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Riksdagen

Idag har det varit en riktigt lugn skoldag. Började med två snabba lektioner och sedan åkte vi i klassen iväg till riksdagen. Det började med att vi fick gå igenom en säkerhetskontroll, ni vet en såndär man går igenom på flygplatser. Och självklart pep det om mig. Så det var bara att ställa upp mig framför en vakt som fick visitera mig lite extra. När vi väl kommit in fick vi en guidad tur genom i stort sätt hela riksdagen och fick veta lite om hur det går till osv. Vid halv ett tiden drog största delan av klassen till donken och åt och sedan var vi tvungna att åka tillbaka till skolan för att ha idrott. Så nu är jag i princip precis hemmkommen från gymmet och ska äta lite grann innan det är dags att åka iväg till nästa träningspass.
2010-11-17 @ 16:48:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


dröm sött!

Meningen var väl att jag skulle gå och sova för någon timme sen, men icke sa nicke. Blev istället distraherad av några killar vid namn Gabriel och Jim och kunde självklart inte slita mig. Där av sprang tiden iväg.
Men nu gör vi ett nytt försök. Godnatt på er!
2010-11-16 @ 23:34:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ni frågar - jag svarar

Vad använder du för ansiktsrengöring och vad gör du åt finnar? :)

Om det är något jag är riktigt dålig på så är det just att använda ansiktsrengöring. Eftersom att jag duschar varje dag så tvättar jag av mig sminket i duschen med tvål... Sen använder jag en återfuktande ansiktskräm varje morgon och kväll. Det är det enda. Orsaken till att jag inte använder så mycket ansiktrengöring osv är för att min hud redan mår/är ganska bra.
Finnar är inget som jag brukar drabbas av vilket är jätte skönt,  men dyker det upp en liten ful prick använder jag mig av basiron.  Och sedan döljer jag dem med concealer (cover all mix) från make up store som fungerar jätte bra.

2010-11-16 @ 20:37:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


cozy evening

Nu har jag hunnit med att studera både det ena och det andra, fyra olika ämnen närmare bestämt. Så nu känner jag mig ganska trött. Därför tänkte jag gå ner och hämta lite glass och ha en mys-kväll-med-en-bra-film. Låter inte helt fel va? Om jag får säga det själv så tycker jag att det låter som en toppen ide. Sånna kvällar behöver man trots allt.
Skoldagen började med ett utvecklingssamtal vid tio tiden och sju minuter senare var det överstökat. Hur onödigt som helst. Inte nog med det började lektionerna inte förns klockan 12 så jag var i skolan två timmar innan. Som tur var Jocke och Mona också där och underhöll mig. Efter tre snabba lektioner fick jag sällskap hem av Fabian och Fredric och om man säger att ett gott skratt förlänger livet, kommer jag nog aldrig dö. Vi skrattade tills vi började gråta hela bunten...  Saknar de gamla tiderna med mina grabbar!
2010-11-16 @ 20:13:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


pluggdags på g

2010-11-16 @ 16:03:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sunday


Sitter här och små ler för mig själv. Det går inte att beskriva med ord. Har en underbar känsla innom mig.
Jag kan ju fortsätta att drömma mig bort samtidigt som jag sitter i soffan och kollar på Beck. Men ska väl snart dra mig vidare till sängen och försöka få några timmars sömn. Med tanke på att jag inte alls fick mycket sömn i natt så är jag rätt så trött nu. Dagen har varit riktigt lugn. Börjde med ett lätt träningspass och därefter hem till farmor på fika. Sen har jag bara läst lite i svenska boken och levt livet till hundra procent. Riktigt skönt faktiskt.
Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!

2010-11-14 @ 22:33:55 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Grattis världens bästa pappa!

2010-11-14 @ 20:14:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


psalm 21

Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit på bio med lite grabbar och tjejer. Det var egentligen meningen att vi skulle se Saw 3D men biljetterna hann ta slut så istället såg vi den svenska skräckfilmen psalm 21. Det är verkligen ingen film jag rekomenderar. Den var hur långtråkig som helst och inte speciellt läskig heller för den delen. Men det blir väl så när svenskar försöker göra något bra.
Nu ska jag krypa ner i sängen framför en film och slumra till. Imorgon väntar som vanligt ett  träningspass vid 11 tiden. Godnatt

2010-11-14 @ 01:19:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


don´t stop believin

Fredag idag, vilken lycka! Skoldagen gick riktigt snabbt och den bestod mest av skratt. Tiden går fort när man har roligt som man säger. På samhällskunskapen började vi på vårat grupparbete där vi ska fördjupa oss på ett lands männskliga fri och rättigheter. Det arbetet ska redovisas på ett ganska speciellt sett genom en blogg som vi ska skriva. Så ifall ni känner att ni är intresserade av att läsa om det så kika in genom att tryck på översta bilden här nedan. Nu ska jag gå ner och äta tacos med familjen och sedan har jag faktiskt ingen aning om vad som händer. Vi får helt enkelt vänta och se. 

2010-11-12 @ 18:26:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ni frågar - jag svarar

Om du hade en kille och ni hade varit tillsammans i ett år, vad skulle du bestämma att ni gjorde på eran årsdag då ? behöver tips! :)
Svår fråga...  En hel dag tillsammans med saker som ni båda uppskattar. Det behöver egentligen inte vara något speciellt, bara att ni gör något tillsammans. Tex äter på resturang, går på bio osv. Eller gör det hela ännu lättare och lägg över ansvaret på killen så får han överraska dig. Det är alltid kul med överraskningar. Haha.

var har du köpt din stora klocka som du har i ditt rum? riktigt snyggt!
Den är köpt på Entré i Örebro men den finns även att köpa på massa andra inredningsaffärer också. Den består av lösa delar så att man själv kan välja hur stor eller liten klocka man vill ha.

2010-11-11 @ 21:22:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det är så man gör det.


Idag är det fortfarande ett vitt täcke som ligger över Stockholms gator. Snön hade alltså inte tänk att försvinna än, vilket otur för mig. Jag som har varit så otrolig tacksam och glad över att snön inte fallit. Men nu har mitt hopp krossas. Kom hem med blöta fötter och en kall kropp, därför har jag precis tagit ett skönt bubbelbad samtidigt som jag pluggade lite grann. Riktigt bra kombination om ni frågar mig. Nu ska jag gå ner och hämta lite frukt och leka nyttig för en gångs skull och sedan mysa ner mig  i sängen och försöka somna i tid. Vi får se hur det kommer att gå. Kommer förmodligen sitta uppe några timmar till...
2010-11-10 @ 21:32:59 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


vinterland

Som förmodligen ingen har missat så är snön här igen. Inte så lite snö heller för den delen. Det har snöat i stort sett hela dagen lång. Kände mig lite som en livs levande snögubbe när jag kom hem efter att ha gått i snöstormen. Är redan trött på snön och slasket och vill inget hellre än att det ska vara sommar istället. Vad har man snö till egentligen? Förutom att åka skidor förstås. Känner mig som värsta glödjedödaren till alla småbarn som älskar snön och som helst av allt vill leka i den, åka pulka och bygga snögubbar. 
Nu ska jag iallafall gå ner och göra i ordning lite varm choklad och sedan hämta mitt täcke och mysa ner mig i soffan. Bor man i ett kallt land så gör man..
 

2010-11-09 @ 19:05:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


summerfeeling

2010-11-09 @ 12:36:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


carpe diem

Godkväll kära ni!
Har precis duschat efter en riktigt jobbig träning. Körde 17x200 meter, vilket resulterade till en ganska död Rebecka. Men nu i efter hand känns det mer än underbart.
Det var ju som sagt första skoldagen idag efter höstlovet. Som tur var dagen rätt så lugn och det passade mig väldigt bra med tanke på att jag bara fick ca en till två timmars sömn inatt. Men nån kommer sova väldigt gott natt iallafall och det ser jag fram emot.
2010-11-08 @ 22:24:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ni frågar - jag svarar

Hur äter du och hur tränar du, för att ha en sån fin kropp, du kan ju antagligen inte äta mycket godis och sånt? :) 
 

Tack så mycket! :)
Vet inte riktigt hur jag ska beskriva hur jag äter. Jag äter väldigt mycket och ganska ofta onyttig mat faktiskt. Eftersom att jag tränar såpass mycket så tänker jag inte alls på vad jag äter. Utan jag äter det jag tycker är gott helt enkelt. Jag tränar "hårdträning" fyra gånger i veckan ( gym, sprint, uthållighet) vilket gör att jag förbränner det "onyttiga" snabbt. Inga konstigheter helt enkelt.

2010-11-08 @ 21:57:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hejdå lovet

Egentligen borde man väl gå och sova vid det här laget med tanke på att man ska upp halv sju i morgonbitti. Men känner mig inte riktigt sömnig än. Får väl ta och sätta på en bra film eller något sådant. Som sagt är det skola imorgon, vilket inte är världens roligaste direkt men det är bara 6 veckor kvar till jullov. Bara att kriga igenom dom kommande veckorna så är det snart lov igen. Hoppas ni alla har haft ett bra höstlov!
2010-11-07 @ 23:43:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


the last day


Har precis kört ett träningspass här hemma. 400 armhävningar, 400 situps, 400 rygglyft och lite rumpövningar fick det bli. Beach 2011 här kommer jag! Nää inte riktig va men man kan ju drömma.
Blev väckt halv två idag av att pappa kom in i mitt rum och skaka om mig, bra väckar klocka. Hade nog annars sovit någon timma till. Riktig skönt att få sova ut ordentligt, dock försvann halva dagen bara så där. Nu ska jag ta en lång och skön dusch och därefter läsa lite i min otroligt roliga svenska bok. Får se vad som händer ikväll. Grabbarna ville att jag skulle följa med till stan och ta en fika och bara umgås och ha det allmänt trevlig. Får se hur det blir med den saken. Känner ingen direkt ork. Stannar nog hemma och njuder utav den lilla tid som är kvar av lovet.
2010-11-07 @ 16:02:00 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


take it or leave it

Nu ligger jag äntligen i sängen efter att ha spenderat min kväll med mina grabbar Eric, Philip, Anton och Sebbe. Lite smått trevligt sådär med massor av torr humor, skratt och en skum film. En lugn och skön lördagkväll helt enkelt.
Tidigare idag har jag hunnit med både det ena och det andra. Vaknade upp tidigt och låg kvar i sängen en stund innan jag beslöt mig för att åka iväg med mamma och köpa smink och kolla på vinterjacka åt mig. Därefter åkte vi iväg till Basses hockeymatch och kollade på när hans lag tog hem segern. Påvägen hem svängde vi förbi kyrkogården och tände ett ljus för farfar eftersom att det är allhelgona. Känner att jag har åkt ganska mycket hit och dit idag men så blir det när man vill hinna med allt. Nu var planen att jag skulle sova, men vi får se hur det blir med den saken. Blir nog kvar framför datan en stund till...
2010-11-07 @ 02:35:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


den som lever får se


Sitter här och samtalar med min vän Fredrik, en rolig prick det där. Kom hem från en trerätters middag precis som farmor bjöd på. Som vanligt blir man proppmätt av hennes goda mat och jag kommer förmodligen rulla fram dom kommande dagarna, men det är det värt. Godmat är inget man kan motstå precis, eller iallafall inte ett matvrak som jag.
Fredagskvällen är i princip snart slut och det återstår bara två dagar kvar av höstlovet eller lovet är ju i och försig redan slut, utan det är bara helgen kvar och det känns allt annat än bra. Skulle gärna vara ledig en vecka till. Men livet är tufft och orättvist, det är det bara att inse...
2010-11-05 @ 23:49:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stockholm i vårt hjärta

Godkväll alla underbara!
Idag har jag spenderat dagen med en grymt snygg tjej vid namnet Josefine inne i stan. Meningen var väl att vi skulle shoppa men ingen av oss hittade något speciellt som lockande. Så istället beslöt vi oss för en fika på sandys och en liten rundtur i huvudstaden. Påvägen hem fick man sällskap av Nettan som tydligen också hade varit i stan, trevligt. Nu är jag precis hemkommen från port73 med mor min, där jag fick med mig ett par joggingskor hem. Så nu jävlar ska det springas.
Då är det bara att vänta och se vad kvällen har att bjuda på. Kvällen är som sagt ung..   
2010-11-04 @ 20:21:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


paranoraml activity 2


Är precis hemkommen från en biokväll med några underbara tjejer ifrån klassen. Modiga som vi är såg vi paranoraml activity 2. En skräckfilm på kvällskvisten kan ju inte bli bättre. När man tänker efter så var den inte så läskig endå. Visst hoppade man till lite då och då men man behöver ju inte överdriva som vissa gör genom att sitta och skrika i fem minuter efter någonting läskigt har hänt.
Nu ska jag krypa ner i sängen framför one tree hill och sedan möta john blund för några timmars sömn.
Godnatt på er!

2010-11-04 @ 00:05:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0