Redo att möta kvällen

Är precis färdigfixad för att bege mig hem till farmor för lite smått och gott. Får se om jag hinner hem emellan, eller om jag åker direkt hem till Emma och brudarna för tjejmiddag. Som det ser ut nu drar vi förmodligen till raman efteråt och umgås med ett x antal andra personer på stranden med en brasa och musik. Mysigt värre!

2011-04-30 @ 15:37:13 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag blir så dum av dig

2011-04-30 @ 13:11:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


carpe diem

Godmorgon gott folk!
Gårdagen rullade på i snabb takt. Efter skolan fick jag beök av Fredrik som även höll mig sällskap resten av kvällen. Och idag är det då valbrog. Mina planer ser ut som så att först ska jag och pappa hem till farmor och därefter åker jag hem till Emma på lite middag med trevliga personer. Sedan får vi se vart kvällen leder oss.

2011-04-30 @ 12:08:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Q/A

Vilka åkte du dit med?
Jag åkte dit med mitt friidrotts lag/grupp

Varför åkte du till Teneriffa?
Var där på träningsläger. Och varför just till Teneriffa har jag ingen aning om.

Vad shoppade du för nåt ?
Shoppade inte så mycket. Köpte två linnen, ett par shorts och en ring. Kan visa bilder sen.


Hur många gånger har du varit utomlands med friidrotten?

Tre gånger. När jag gick i Österhaninge åkte vi till Frankrike. Och nu med Hammarby har jag varit i Barcelona och Teneriffa
2011-04-28 @ 21:16:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


"saknar dig fast du står mitt framför mig"

Ligger instängd på mitt rum med tända ljus omkring mig med en stor kopp vaniljté. Standard. Skoldagen rullade på snabbt med några få lektioner och en lång promenad i det soliga vädret. Har inte så mycket mer att säga om dagen. Imorgon är det iallafall fredag och en efterlängtad helg som dessutom bjuder på valborg. Det kan inte bli annat än succé.

2011-04-28 @ 21:01:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Veronica Maggio - Snälla bli min



En kompis/förredetta kompis/nånting(?) skickade denna låt till mig. Och nu kan jag verkligen inte sluta lyssna. Låten spelas om och om igen. En ren drog.

2011-04-28 @ 15:44:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


when nothing goes right go left

Då var man här igen. Tröttare än tröttast. Fick inte alls många timmars sömn inatt. Varför ska det alltid vara så svårt att sova när man vet att man ska upp tidigt dagen därpå? Nu har jag iprincip precis kommit hem från dagens träning. Eller träning och träning vet jag inte om jag kan kalla det. Körde lite rehab övningar till min baksida eftersom att jag fick känningar. Och jag orkar verkligen inte bli skadad igen. Men förhoppningsvis är jag bara lite överansträngd efter att ha tränat 14 pass förra veckan. Biff nästa. Nu tänkte jag krypa ner i sängen framför big brother och därefter invänta min skönhetssömn. 


2011-04-27 @ 20:35:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis min fina vän på födelsedagen

2011-04-27 @ 17:26:20 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


The lazy song

Har en bubblande känsla innom mig. Allt känns så underbart bra. Det var skönt att få träffa mina saknade klasskompisar idag och jag fick känna mig lite brun för en stund. Svenskaprovet är avklarat och det kändes alldeles för lätt för att vara sant. Samhällsrapporten är flyttad en vecka framåt. Ni kan inte förstå min glädje just nu. Inte nog med det så känns allt bara allmänt bra. Varför klaga när allt går som det ska? Livet leker.
Nu ska jag slumra till lite framför tvn och därefter bege mig iväg på träning i det lagom soliga vädret. Tummen upp för denna dag.

2011-04-27 @ 16:15:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Teneriffa del 1













2011-04-26 @ 21:07:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


studiedag

Godmorgon sunshines! Har studiedag idag, vilket passar mig perfekt eftersom att jag inte har fått något plugg gjort under lovet. Så denna dag kommer att spenderas ute i solen med ett antal läxböcker. Men först ska jag fixa iordning en stor frukost och därefter väntar slavarbetet...

2011-04-26 @ 11:30:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


back on track

Nu är jag hemma efter en otroligt grym vecka i Teneriffa med massor av sol, bad, träning, skratt, dans, shopping och massor med nya minnen som sent kommer att glömmas. Jag längtar redan tillbaks, men det är även skönt att vara hemma igen och få träffa alla saknade. Det togs ett x antal bilder så jag kommer lägga upp några i omgångar. Undrar ni nåt om resan är det bara att fråga. Orkar inte berätta hela storyn.

2011-04-25 @ 16:23:32 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


here we come

Sitter och fördröjer tiden med Jossan. Bara 4 timmar kvar tills vi åker till arlanda. Ni får ha det bäst här hemma i Sverige så hörs vi när jag kommer hem om jag inte loggar in på nån data på hotellet vill säga, men det lär ni isåfall märka. Puss på er!!
2011-04-16 @ 23:18:19 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


fjärils disco i magen

Sitter hemma helt ensam. Päronern är och partajar, brorsan likaså. Så här sitter jag i min ensamhet. Ska snart bege mig ut mot köket för att göra mig en pizza a la Rebecka. Kommer sitta riktigt fint i min mage. Annars då? Jo känner mig ganska så rastlös, kanske resfebern som börjar krypa sig fram. Är taggad till tusen. Ska bli otroligt skönt att komma bort från massa problem, slippa all stress och press. Och bara få umgås med massa underbara personer, träna och bara leva livet. Det är det som kallas livsnjutning vet ni.

2011-04-16 @ 18:14:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens planer

-Packa
-Skriva rapport
-Fixa musik till ipoden
-Myskväll med Josefine
-Vara på Arlanda 03:45

2011-04-16 @ 11:42:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


into the evening

Har spenderat min fredagskväll i sängen framför datan och skrivit på en rapport. Pluggat lite smått på en fredag, det är inte varje fredagkväll man gör det. Ambitiös tjej. Notera det. Sanningen är dock att jag var tvungen eftersom att jag åker bort över lovet och kommer inte ha tillgång till att göra den då.
Nu är sminket borttävttat, tänderna är borstade och John blund kallar. Godnatt!
2011-04-15 @ 23:18:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Påsklov

Vårat efterlängtade påskolv är här. Inte nog med det har det varit klarblå himmel och strålande sol hela dagen lång. Inga fel alls om ni frågar mig. Skoldagen rullade på snabbt, inte så konstigt kanske eftersom att jag bara hade två lektioner plus ett läkarbesök. Därefter har jag varit uppe i centrum med Emma och hennes lilla pojk, och nu är jag precis hemkommen ifrån farmor där det bjöds på middag. En lugn och bra start på lovet helt enkelt.

2011-04-15 @ 21:37:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Life is Life

Kävllens rutiner är här. Sitter instängd på mitt rum med en kopp te och lyssnar på musik och bara njuter av livet. Endast två dagar kvar tills påsklovet börjar och endast 3 1/2 dagar tills jag åker till Teneriffa. Det kan inte bli mycket bättre än så. Skoldagen var hur lugn som helst. Började med ett excel test och därefter var det lunch dejt med Nettan på världens godaste salladsbar i två timmar eftersom att vi hade håltimme. Dagen avslutades med några fotbollsmatcher på idrotten. Inte speciellt ansträngande dag om ni frågar mig, utan helt i min smak.

bild på Nettans halväckliga sallad

2011-04-13 @ 20:51:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


12 april

Riktigt seg och lång skoldag idag. Höll nästan på att somna på varenda lektion. Som tur är har jag mina fina klasskopmisar som håller mig på topp. Efter att ha krigat igenom skoldagen var det egentligen meningen att jag skulle fika med en efterlängtad vän. Men eftersom att han slutade såpass sent så blev det inget med det. Istället åkte jag hem och sen dess har jag bara kollat på några avsnitt av Hellcats och bara tagit det lugnt. Nu måste jag dock sätta igång och svara på lite spanska frågor. Väldigt lockande..

 

2011-04-12 @ 19:00:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


som om ingenting

Ligger ihopkrupen i min säng med myskläder, ett tjockt täcke och en stor kopp med vaniljte. Känner mig inte alls bra. Nu vill jag bara att timmarna passera. Jag är fruktansvärt trött och jag har lite halvångest. Önskar att jag kunde spola tillbaka tiden ibland. Och jag önskar speciellt att jag kunde läsa andras tankar ibland för jag känner mig ju sisådär ganska så dum som tror en sak men bevisas en annan gång på gång. Det känns verkligen som om att jag blir lurad, gång på gång, och att någon sitter där och skrattar åt mig. Skrattar åt att jag är så dum ibland. För jag hatar när någon säger mig en sak, men gör en annan. Och så står man här igen. Då man insett att det man trodde var någonting som egentligen var någonting annat.
Känner mig sårad och besviken. Japp. Är bara så besviken.
2011-04-10 @ 21:10:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


we do it with style

Gårkvällen blev bra, riktigt bra. Efter att ha väntat på ett pendeltåg som aldrig ville komma lyckades vi tillslut anlända till rätt station. Väl där mötte Simon och Johan oss och visade oss vägen hem till Philip. Träffade massor med nytt folk och en del bekanta ansikten. Inte varje dag man hänger i trånkan liksom. Kul var det iallafall och det ska definitivt göras om. Snart kommer Katlin hit och gör mig sällskap. En mysig hemma kväll med en fin vän är aldirg fel.

2011-04-09 @ 20:55:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


kalas dax

Är färdigfixad för att snart bege mig hem till mina småkusiner för att fira lilla Robin som fyllde år igår. Grattis på dig gullunge! Kommer hem nångång senare på eftermiddagen så får vi se vart kvällen leder mig. Hemmakväll eller utgång, det är frågan.

2011-04-09 @ 13:02:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


dags att slå klackarna i taket

Äntligen fredag mina vänner! Känner mig verkligen i behov av två dagars ledighet efter en otroligt seg vecka.  Kvällen kommer att spenderas med min fina tjej Josefine och ett x antal andra hemma hos Philip. Det kan inte bli annat än succé. Sedan får vi se vad kvällen mer har att erbjuda.
"kvällen är ung och klockan är bara barnet"

2011-04-08 @ 17:59:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fångad av en stormvind

Just nu känns allt underbart! Har lärt in mig spanska glosorna, skrivit lite på rapporten och svarat på lite frågor. Inga mer läxor eller prov fram till lovet. Det är bara en vecka kvar till påsklovet och endast tio dagar tills jag åker till Teneriffa. Det kan inte bli mycket bättre än så. Nu ska jag fixa i ordning en kopp te och mysa ner mig i sängen framför bigbrother och njuta av livet.

 

2011-04-07 @ 21:51:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


busy woman

Har inte blivit så mycket uppdatering på senaste tiden. Men jag har en anledning till det. Har varit extremt duktig och pluggat i stort sätt hela tiden. Vilket förhoppningsvis kommer att ge resultat. Är precis hemkommen efter att ha haft ett stort historieprov där jag i princip skrev en biblel. Och nu är det bara att sätt igång med lite andra läxor. Ibland älskar jag livet...
2011-04-07 @ 16:06:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tpl

Tumblr_lgywg7k80h1qb06dlo1_500_large

2011-04-05 @ 21:45:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


all night long

Har precis tagit en varm och skön dusch efter ett lagom jobbigt träningspass. Sminket är borttävttat, tänderna är borstade och sängen kallar. Så nu tar jag och kryper ner i den för att sedan möta John blund. Godnatt!
2011-04-04 @ 21:31:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Slut på veckan..

Då var det söndag igen. Har haft en riktigt lugn och skön helg. Planerna för nästa helg är redan bokade och klara. Kan säga så gott som att det kommer bli grymt. Igår kväll träffade jag några fina personer som jag inte har träffat på allt för länge. Nämligen Pedram, Wille och Katlin. Vi tog en promenad och snackade om i princip allting. Påvägen hem träffade jag även på Osten som jag inte heller har träffat på år och dar. Känner att det måste bli ändring på det här. Idag började jag min dag som varje söndag med ett uppfriskande träningspass. Och nu är det dax för lite studerande. Inte speciellt lockande, men måste man så måste man.  

2011-04-03 @ 14:14:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


it's Saturday bitch


Känner mig lite konstig just nu. Har blandade känslor inom mig. Både bra och dåliga. Försöker att unvika dom dåliga så gott det går. Men det går inte alltid hela vägen. Dom dåliga tar liksom större plats än dom bra. Men jag har blivit van. Det är vardagliga problem. Antingen tar man tag i dom eller så ignorerar man dom och hoppas på att det löser sig på egen hand. Nu är jag precis hemkommen ifrån farmor där det bjöds på fika. Och nu tänkte jag försöka vara lite duktig och  plugga lite grann, vi får se hur det går.

 

2011-04-02 @ 14:56:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


can not describe how much I miss you guys!






2011-04-01 @ 21:40:16 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


April april din dumma sill..


Första april idag, vilket innebär att alla går runt och drar massa skämt osv. Ganska så meningslöst om ni frågar mig. Hoppas att ni uppskattade Simons lilla inlägg. Han har nämligen haft en liten "bloggvecka" denna vecka då han har bloggat på de flesta tjejernas bloggar i klassen. Tur att vi har honom, så att han kan rädda upp våra lagom usla uppdateringar. Efter skolan spenderade jag lite tid med grabbarna grus (Freddan, Simon och Fabian)och därefter införskaffade jag mig en bikini, precis som planerat. Dagen flyter på för övrigt. Har inga speciella planer för timmarna framöver. "Kvällen är ung och klockan är bara barnet" vi får helt enkelt se vad som händer.
2011-04-01 @ 16:11:55 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fredag/Friday/Freitag/Viernes/الجمعة

Tjennaaaa, Simpan häraaaa. Fredag mina vänner, äntligen! Ruskigt seg vecka som gått sjukt långsamt. Idag hade vi uppspel på våra teatrar och jag tycker att det blev riktigt bra, riktigt skönt att ha det gjort det. Nu ser vi fram emot helg och sen en ny vecka, förhoppningsvis mycket sol så all denna eländiga snö försvinner! Får se om jag skriver några fler blogginlägg ;) I helgen ska jag spela Tumbacupen med mitt fotbollslag, wohoooo! Ska bli trevlans. Men visst saknar den här bloggen också lite music? Man har ju ingen aning vad Bexor lyssnar på för musik, eller hur? Här är lite nytt från Timbo
   



Snart är det påzklov också! Härligt det ska bli! Väldigt sen påsk i år så då är det inte så långt till sommarlovet :D På påsklovet är det såklart FIFA-turnering med en ny medlem också, läääääääääääängtar. Jag vill också passa på att skänka en tanke till Anton Svensson som ligger på sjukhus :/ Vi håller tummarna för dig brorsan! <3
HOO!

                                                               Peace and löv/ Simpan

2011-04-01 @ 11:53:36 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0