Saturday and Sunday

Igår var jag i norrköping på tävling. Det gick riktigt bra för alla oss Hammarbyare som var där. Nästan alla satte nytt personbästa. Jag själv satte ett nytt pers med 12 hundradelar. Trodde inte att jag kunde springa så snabbt, men nu jävlar kan ingen stoppa mig. När jag kom hem i går vid 7 tiden fixade jag i ordning mig lite snabbt och drog sedan till Katlin där brudarna väntade. Där blev det sedan en riktigt lyckad kväll.

Idag har jag mest tagit det lugnt. Det är det söndagar är till för enligt mig.
Just nu sitter jag med en godis påse och ett glas cola och tittar på några avsnitt från one tree hill sesång 1. Bästa serien någonsin. Skulle vilja ha alla sesånger. Tänk en film marathon med alla avsnitt från One tree hill. Skulle inte sitta helt fel. Men nu ska jag kolla vidare och sedan försöka sova för i morgon väntar en ny skoladag.. P&K
2010-01-31 @ 22:35:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


My heart


It's my heart you're stealing
It's my heart you take
It's my heart you're dealing with and
It's my heart you'll break
It's my heart you're taking
It's breaking bit by bit
It's my heart you're dealing with but
You don't know about it
If you'd feel like i feel
And if you'd know what i know
Don't think you'd ever play me
I know you'd never play me.
2010-01-31 @ 18:27:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


inga konstigheter

Ska snart gosa ner mig i sängen och försöka sova. Klockan står på 05:45 i morgon bitti. Då bär det av till norrköping där det blir tävling. Förstår om ni blir avensjuka av att gå upp så tidigt... Godnatt på er!

2010-01-29 @ 22:21:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


T

Tema dagen idag var faktiskt riktigt bra. Världens lugnaste dag. Det ända jag gjorde var att gå runt och fota vad alla andra gjorde i skolan. Riktigt ansträngande, så jag och Lovisa fick ett uppdrag att åka och hämta hennes dator och samtidigt lyckades vi med att käka lunch på donken. Sen när vi kom tillbaka till skolan fixa vi ett bildspel som sedan visades upp i maulan för hela skolan. Vi blev även bjudna på semlor av skolan. Askalas!


2010-01-27 @ 22:57:27 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dessa paljettconverse ska bli mina. Vilken färg ska jag köpa?

2010-01-27 @ 08:25:08 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


today is my day.


Idag är en bra dag och mitt liv rullar på. Askalas!
Skoldagen gick riktigt långsamt, somnade nästan på varje lektion men jag lyckades iallafall göra ett matteprov som gick sådär sen lyckades jag även skriva grymaste novellen på svenskan. Blev fan riktigt nöjd över den. Första gången jag blir det. På idrotten blev det lite tävlingar där mitt lag hemmafruarna som vi hette vann.
Där jag, Viktor, Joakim, Sofia och Lovisa ingick. Namnet hemmafruarna vetefan vart det kom ifrån, men grymma var vi iallafall. Efter skolan åkte jag och Katlin in till stan och kollade lite och sedan blev det fika och lite pluggande.

I morgon har vi någon slags tema dag om bokstaven T.  T som i tillsammans, trygghet, tilltro och trivsel. Men det enda T jag kan få fram är T som i tråkigt och dom flesta verkar instämma i det. Men men vem vet det kanske blir grymt... man kan ju iallafall drömma.

Nu: Paradise hotell
2010-01-26 @ 22:17:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Saknar värmen saknar solen saknar brännan




2010-01-24 @ 21:42:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag!

Äntligen fredag! Kan det bli bättre?
Denna dag började riktigt bra. Lektionerna var riktigt lugna och allt flöt på. På rasten blev det att gå till konsum och köpa en semla, (var bara tvungen eftersom att maten inte var allt för god). Efter att vi slutat stannade jag kvar i skolan ända till klockan 4 fast jag egentligen slutade halv 2. Det var nämligen så att jag och min grupp skulle göra klart ett redovisningsarbete som vi ska redovisa på måndag. Min grupp ska redovisa en film som vi gjort. Och nu kommer vi till det roliga, filmen är borta! Två veckors slit i onödan. Denna helg kommer inte bli roliga...så nu har vi 2 dagar på oss att göra om alltihoppa. Önska oss lycka till? Det kan behövas.

2010-01-22 @ 22:49:26 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


kan det bli mer kortfattat?

Idag har jag hunnit med att:

-nästan svimmat ett antal gånger
-skrattat (i stort sätt hela dagen)
-Haft årets första prov i No
-Ätit årets första semla

Nu:
Paradise hotell
2010-01-19 @ 21:36:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


game over?


Just nu känns mitt liv som ett fia med knuff spel. Ni vet,  man blir glad när jag får ut en pjäs. Men då har spelet bara börjat... Plötsligt kommer en "idiot" och knuffar ut än och man är tillbaks på ruta ett igen. Efter en tids svårigheter har man lyckas komma rätt så långt och man har fått upp hoppet om att allt ska ordna sig, att man ska vinna det där skit spelet. Men rätt som det är blir man knuffad igen och det är bara att börja om... tillslut orkar man inte kämpa mer.

Varför ska livet vara så komplicerat?

2010-01-18 @ 21:49:39 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


närmar sig sitt slut

Hejsan!
Nu sitter jag här och äter djungelvrål, riktigt  gott men även riktigt jobbigt. Fastnar lakris i varenda tand...
Helgen är redan över och det känns hämskt, har en jobbig skolvecka som väntar. Vilket ogillas.
Idag var det tävling igen. Det gick faktiskt helt okej. Hade lite känningar i baklåret men det blev iallafall ett 5 metershopp, vilket räckte till en andra plats. Så man kan säga att denna helg har varit rätt så lyckad.
Två grenar, två medlajer, två silver. Plus att jag är med på sverigelistan i 60m och längd. Måste ju få skryta lite grann iallfall... det är inget jag brukar göra ofta så får väl passa på. P&K
2010-01-17 @ 22:13:33 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Happyface

Idag har jag varit i storängshallen och tävlat. Första tävlingen för i år. Det gick kanon! Persade med 10 tiondelar och det blev en andra plats för mig. Glad att allt börjar funka igen. Resten av kvällen ska jag bara mysa med familjen för i morgon blir det tävling igen. Nu blir det thaimat. Mums! P&K

2010-01-16 @ 18:59:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma hos Katlin!

Tjena , Pedram gästbloggar ! Vi (Pedram,Loman,Rebecka och Katlin) sitter och snackar om ''allt mellan himmel och jord'' / Rebeka's citat hemma hos katlin . Emma och Lovisa kommer formodlingen hit för att hälsa det blir vell nice , Imorgon blire Match för min del mot TT, blir en tung match. Katlin har match mot Bele barkarby topp möte och Rebecka ska tävla i 60m i HUDDINGE kom gärna och kolla . Nu kommer de andra så dags o vara social mot de, dágs o leava servern ,

Problem ...? Vi hööööörs / Pedram <3

2010-01-15 @ 23:21:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


just so you know

Ni undrar säker vart jag har hållit hus. Det är nämligen så att jag inte har haft tillgång till någon data, eller inte någon fungerande data om det ska vara exakt, plus att jag inte har haft tid heller för den delen. Därför tänkte jag bara berätta lite snabbt om mina senaste dagar.
I tisdags efter skolan åkte jag hem till Douglas och var där hela dagen/kvällen.
Igår (Onsdags) pluggade jag lite grann och efter det blev det träning. Har aldrig varit så taggad på träning som jag var i går. Allt känns så bra, nästan för bra för att vara sant.
Idag efter skolan åkte jag och Katlin upp till handen en sväng och bara kollade runt sedan blev det att åka hem och ta en power-nap och att plugga. P&K
2010-01-14 @ 21:23:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


super sega söndagar

Seg med uppdatering som vanligt, men bättre sent än aldrig, inte sant? Blev faktistk lite pushad av Pedram också.. tack för hjälpen. Idag har jag hunnit med att köra ett träningspass vid 11 tiden. Känns faktiskt riktigt bra. Får hoppas att det ger bra resultat till tävlingen nästa helg. Efter min träning åkte jag direkt till min kusin Tobias som fyller 15 år idag. Grattis till dig!
Nu orkar jag knappt vara vaken längre. När jag sover slipper jag åtminstone tänka på allt som berör mig illa. Jag slipper stressen, ångesten, alla tankar. Just nu har jag ångest för allt. Klockan är åtta men jag bryr mig inte. Jag är trött och orkar inte vara vaken. Det blir inte bättre att det är skola i morgon också. Det ända som gör mig lite glad är att min familj "planerar" att åka utomlands i sommar. Vill ha sommar nu, orkar inte med det här kalla och äckliga vädret längre. P&K

2010-01-10 @ 20:07:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


118 100



118 100 tror att Rebecka Schelander är en social och välmående kvinna med ett stort hjärta. Vi tror att hon gillar att åka snowboard och att läsa böcker.

 

2010-01-08 @ 15:55:05 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


är man pigg så är man..

Om fem timmar och 45 minuter ringer alarmet, då jag ska upp och ta en dusch och sedan fixa mig till skolan. Great Rebecka! kanske borde gå och sova?
2010-01-08 @ 00:02:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tusen tankar i en liten kropp

I min blogg får ni ständigt se bilder på mig själv. Och ni får genast intrycket av att jag älskar mig själv och är väldigt ego som bara tänker på mig själv. Det är mer än bara fel. Jag är inte alls den personen. Ok, i vissa fall kan jag vara egoistisk. Men vem fan är inte det ibland? Allvarligt. Och att ni fått för er att jag tycker att jag är snyggast i världen är också helt galet. Hade ni varit min bästa vän, eller pojkvän eller liknande så skulle ni rent av tycka tvärtom. Jag är en riktig gnällspik när det kommer till mitt utseende. Just ask my friends. Tycker nästan synd om dem ibland. Jag klagar alldeles för ofta på att jag ser helt galet ful ut. Om jag ska vara ärlig vill säga. Men vet ni varför jag inte har nämnt det här i bloggen? Jo, för att jag inte vill att ni ska tänka så. När jag skriver "att älska sig själv" och annat så skriver jag även till mig själv. Det är som en påminnelse på hur jag också ska tänka. Jag har gått igenom en hel del ni inte har den blekaste aning om. Och jag är trött på att låtsas nu.

Att jag lägger ut bilder på mig själv är ett sätt för mig att höja mitt eget självförtroende samt självkänsla. När jag får era kommentarer så ler jag, och känner mig snäppet finare. Tack vare er! Ibland när man haft en skitdag rent ut sagt så kan man få behöva höra att man ser bra ut, till exempel. Eller att man har skrivit en bra text eller något liknande. Det höjer mig, som person.

Jag skrattar mycket vilket får folk att ta mig oseriöst. Jag kan säga saker som svordomar med mera, vilket får folk att ta mig som en bitch(?). Jag vet inte riktigt vad jag ska säga när jag hör det. Det stämmer verkligen inte. Jag förstår det liksom inte. Men ja, kanske är det det som uppfattas som att vara en bitch? Vad vet jag.

Jag vet inte varför jag egentligen bryr mig. Är väl trött på att uppfattas fel, antar jag.

2010-01-07 @ 22:59:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag är som jag är...

Jag borde få nobelpris för sämst uppdatering, ..igen...
Idag har jag varit hos sötnosen Douglas (bilden under) Där blev det att kolla på film, massa prata och skratt. Trevligt! Nu ligger jag i sängen och halvsover, känner mig ungefär som en zoombie eller något liknande. Har inte fått många timmars sömn på länge, därför får det nog bli en slapp hemma kväll för min del. P&K

2010-01-06 @ 21:06:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


vindö

Jajamensan snart drar jag mot Vindö med Joel,Totte,Emma,Lovisa och Katlin. Vi kommer att bli borta tills i morgon så det blir inget mer bloggande från mig idag men jag återkommer såklart med bilder i morgon. P&K
2010-01-04 @ 14:30:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kan det bli segare?

Hejhej! Härligt med söndag?
Inte riktigt va, tiden segar fram som om den fastnat i slem typ. Äckligt. Men det är bara att ta sig igenom, bara att svälja och ta tag i det. Jag är alldeles för trött för att hitta på något idag, därför blir det bara en hemma kväll för mig själv vilket kan vara skönt i bland det också.
Fick precis ett erbjudande som lockade om att följa med Emma, Lovisa, Katlin, Joel och Totte till Vindö i morgon och sova över där. Skulle faktiskt inte sitta helt fel. Får se hur det blir med det. Men nu ska jag faktiskt gå och hämta lite gott gott och tända lite ljus och sätta på en bra film. P&K
2010-01-03 @ 21:56:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


crap

Det är söndag idag, tror jag. Fan vilken bra koll jag har i sånt fall haha.
Vet ni vad jag är trött på? Trött på att när folk verkligen tror att dom kan lura mig, bullshit rakt igenom. Det är nästan skrattretande. Att dom verkligen tror på det dom säger, att deras lögner kommer tränga in i mitt huvud, att jag suger upp orden som aldrig förr. Jag tar inte in det och så är det bara. Vägrar.

Ni  tjejer vet hur det är , meningarna vi alla hört. Den vi alla hatar. Den som lyder "Men du vet gumman,  jag är inte som alla andra killar." Den meningen spyr man på. Hate it, man ber liksom inte ens om att höra orden, det är tvångsmatat typ. En annan är "Du är så speciell, vet du det? Har aldrig stött på något sånt att lita på förut". Inte okej mening det heller, speciellt inte om man träffats ca 3 gånger och knappt fått ur sig vart man bor. Erkänn, då är något fel. På senaste tid har jag bara börjat garva så fort dom kommer slängandes, favorit i repris typ. Som kalleanka på julafton, man vill verkligen inte se Robin Hood men man måste se det för att komma till piff och puff. Lögnerna vill jag helst slippa, för det tjänar ingenting till när jag ändå ser igenom dem. Och det är liksom, bättre att hålla käften.
2010-01-03 @ 17:26:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hipp Hipp Hurra!

Det är nämligen så att jag har lovat lilla Pedram att jag ska nämna han här i bloggen och eftersom att jag är så otroligt snäll så gör jag förstås det.  Men eftersom att han dissar ikväll så tänker jag inte nämna något mer om honom just nu, punkt slut. Hoppas du kännde dig uppskattad lille Pedram <3

Nu har jag precis fixat mig och ska snart åka iväg till farmor på middag och sedan blir det att träffa lite folk, om jag orkar, är grym trött. Har vänt på dygnet helt och hållet, men det blir ju så när det är lov. Det hör ju liksom till...

Idag fyller världens bästa brorsa 18 år. Grattis !

2010-01-02 @ 18:02:32 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


2010

2009 har varit ett bra år, inte bland dom bästa men det duger. Har träffat massa nya trevliga människor vilket har varit jätte kul men har också tappat kontakten med vissa, vilket är mindre kul. Detta år har beståt av massa skratt men även lika mycket tårar, speciellt på senaste tiden. Men nu har jag lagt allting bakom mig och är super glad. Har fått en riktigt bra start på 2010 vilket gör det hela ännu bättre. Den nya Rebecka är grymt laddad på detta år, Wohoow!
2010-01-02 @ 02:02:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilder från nyår.




2010-01-01 @ 21:22:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0