all night long

Sminket är borttävttat, tänderna är borstade och sängen kallar. Så nu tar jag och kryper ner i den för att sedan möta John blund. Godnatt!
2010-08-31 @ 22:18:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


just idag är jag stark...

Hej alla underbara, det var ett tag sen..
Anledningen till det är att jag inte har haft tid eller ork. Men nu är jag tillbaks och allt är som vanligt igen.  Som vanligt på måndagar brukar man befinna sig i skolan och det är precis vad jag har gjort idag. Skoldagen gick riktigt fort i sig och fick till och med sluta två timmar tidigare än beräknat. Då drog jag, Jeanette och Mona upp till centrum och fikade och pratade på om allt sånt där viktigt ni vet. Sedan åkte jag iväg på träning och förvånansvärt gick det faktiskt riktigt bra idag. Annars brukar jag ha problem med min skada osv. Men idag fungerade allt som planerat. 
Nu har jag precis pluggat och längtar till sängen, så god natt på er!
2010-08-30 @ 22:21:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu är det slut på veckan det är dags för fredagsmys

Nu har jag klarat en hel vecka i skolan. Det har inte varit direkt jobbigt men endå är det riktigt skönt med helg. Känner att jag ligger efter med sömnen så denna helg är verkligen behövlig. Själva skoldagen rullade på i lagom fart. Mycket skratt som vanligt med min humoristiskaklass. Tog lunch med Jeanette, Mona och grabbarna uppe i centrum. Men självklart var det strömavbrott i hela centrum, så det tog lite tid innan man kunde äta någonstans eftersom allt var stängt. Men vi hade gott om tid på oss, så det gjorde inte så mycket.  Efter att ha slutat åkte jag hem och bara tog det lugnt. Sen kom Victor hit och spenderade resten av dagen med mig. Nu tänkte jag bara ha en skön hemma kväll. Orken att hitta på något annat finns inte.

2010-08-27 @ 21:34:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Even the best fall down sometimes.

Ligger ihopkrupen i min säng med myskläder, ett tjockt täcke och en stor kopp med vaniljte. Känner mig inte alls bra. Huvudet dunkar och halsen gör ont. Men jag får göra det bästa utav situationen, alltså bara leva livet. Men först måste jag göra klart en liten läxa som är tills imorgon, sedan blir det att chilla järnet med en bra film och kanske något gott. P&K
2010-08-26 @ 18:30:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


i love the way you lie


Sitter här med en flaska vitamin och äter kinderägg och kollar på fångarna på fortet. Inga fel faktiskt. Idag hade vi sammarbets tävlingar i skolan. Vårat lag var grymt tills vi kom till sista uppgiften som var att skydda ett ägg från att gå sönder när man kasta ner det från tredje våningen ner på vägen. Vi var det ända laget som lyckades ta sönder ägget innan vi ens hade kastat det. Så segern kunde vi glömma. Men kul hade vi iallafall. Det går inte att ha tråkigt med min klass helt enkelt. Sen har jag även hunnit med ett träningspass och lite annat smått och gott. Men nu tänkte jag gå och dejta sängen. P&K
2010-08-25 @ 21:52:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Doktor kosmos

Ja,vad ska man säga. Sjukhus är inte direkt inbjudande. Långa gråa koridorer, pipande maskiner, sjuka människor i vita rockar med dropp i armarna osv. Usch fy blä. Men det bästa är att mamma verkar må bra, så hon får komma hem i morgon. Vilket är kanon! Nu ska jag titta vidare på tv och därefter bege mig mot min sköna säng för några timmars sömn. Känner mig tröttare än någonsin. Imorgon väntar en dag med massa lära känna varann lekar.
2010-08-24 @ 21:42:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


24 aug

Hej alla underbara!
Dag två av gymnasiet är nu avklarad och det känns prima. Klassen är verkligen jättebra. Idag fick vi bara lära oss lite om datorerna och så hade vi en liten rundvandring. Rätt som det var dök Axel upp för att börja i klassen, men så långvarigt blev det inte. Eftersom att han nu har bestämt sig för att inte börja. Iallafall så tog vi två bussen hem tillsammans och stannade vid en lekpark och pratade om allt. Nu ska jag åka iväg till äckliga sjukhuset och hälsa på världens bästa mamma. Vi hörs!
2010-08-24 @ 17:02:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


1a

Då har man klarat av första skoldagen. Eller skoldag och skoldag kan man kanske inte kalla det. Vi hade upprop och åt glass. Klassen verkar iallafall riktigt bra. 1a heter vi... Efter att jag hade slutat följde jag med Viktor och Simon till centrum och gick runt och kollade och åt lunch. Därefter vandrade jag ner till Lovisas skola där vi pratade om allt medans vi väntade på att Madde skulle sluta. Så denna dag har jag mest spenderat med dom två brudarna. Nu väntar träning och efter det ska jag träffa Axel.
2010-08-23 @ 16:46:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


jag är fri som en fågel.

 
Prata nyss med mamma om bröstcanser, själva ordet canser skrämmer mig. Nog om det. Klockan tio i morgon ska man befinna sig i skolan. Ska faktiskt bli rätt så skönt. Ny start, nya människor och ny miljö. Jofan jag tror på det här, nu kör vi! Det är inte varje dag man är taggad på skolan, men jag känner på mig att det här kommer att bli riktigt bra.

Nu vill jag bara att timmarna passera. Jag är fruktansvärt trött och jag har lite halvångest. Önskar att jag kunde spola tillbaka tiden ibland. Och jag önskar speciellt att jag kunde läsa andras tankar ibland för jag känner mig ju sisådär ganska så dum som tror en sak men bevisas en annan gång på gång. Det känns verkligen som om att jag blir lurad, gång på gång, och att någon sitter där och skrattar åt mig. Skrattar åt att jag är så dum ibland. För jag hatar när någon säger mig en sak, men gör en annan. Det är inte okej för mig, inte okej någonstans. 
2010-08-22 @ 21:03:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sista dagen..

Kvällen i går var lyckad. Mycket skratt, tårar och nya ansikten att bekantas med. Tack alla för en grym kväll! framför allt tack till Viruz som räddade mig.
Nu ligger jag i sängen och tar det lugnt, orkar inte med så mycket annat. Sista dagen på lovet. Känns riktigt surt. Hur ska man spendera denna dag då? Familjemys.
2010-08-22 @ 13:58:14 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vad gör vi? Nu kör vi!

Kavajen är på och jag är redo att möta kvällen. Först väntar en god middag med familjen och där efter rullar jag ner till Emma där hon och hennes pojkvänn Sebastian väntar. Sedan bär det av hem till Lovisa där kvällen och natten kommer att spenderas med massor av trevligt folk. Det är ju trots allt sista kvällen man kan hitta på massa skoj, för på måndag börjar skolan igen. Inget ska få förstöra denna kväll.

2010-08-21 @ 18:25:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tummen upp!

Nu sitter jag här för mig själv. Min pojk kommer snart och våldgästar och gör mig sällskap under kvällen. En lugnt och skön fredagskväll helt enkelt. Inga fel. Ha en fortsatt fin kväll allihopa!

2010-08-20 @ 20:43:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


dagens'

2010-08-20 @ 17:23:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


obeskrivlig känsla

Goddag finaste ni!
Känner mig lite konstig just nu. Har blandade känslor inom mig. Både bra och dåliga. Försöker att unvika dom dåliga så gott det går. Men det går inte alltid hela vägen. Dom dåliga tar liksom större plats än dom bra. Men jag har blivit van. Det är vardagliga problem. Antingen tar man tag i dom eller så ignorerar man dom och hoppas på att det löser sig på egen hand.
Nu ska jag fortsätta att kolla på film och så får vi se vart kvällen leder.

2010-08-20 @ 17:19:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


01:18

Hej kära ni! Idag har jag chillat järnet till hundra procent. Det gäller att ta vara på dom sista dagarna av sommarlovet. På måndag börjar allt igen, tidiga mornar, läxor, prov, behöver jag säga något mer? Därför ska jag njuta fullt ut av dom kommande dagarna. Den här dagen började med en lång och skön sovmorgon därefter fixade jag i ordning creps till brunch som jag åt framför stockholm boogie. Sen har jag självklart tränat och varit med min underbara pojk som gick hem för en liten stund sen. Nu tänkte jag ta och dejta sängen. Godnatt!
2010-08-19 @ 01:19:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stockholm stad

Nu är jag precis hemkommen från en underbar dag/kväll på stan med Jossan. Vi hann med både det ena och det andra. Mycket att prata om när man inte har träffats på länge. Vi gick runt och kollade i affärer och shoppade lite grann och tog därefter en fika på waynes. Sedan bestämde vi oss för att kolla på bio vid nio tiden så vi vandrade till kungshallarna för att äta middag. Där träffade vi på Jonte och Lukas som bestämde sig för att äta med oss. Själva bion var väl helt okej. Vi såg bröderna Karlsson. Men det bästa var när Axel dök upp på bioduken. Efter att ha suttit på gullmarsplan och väntat på en buss och samtidigt blivit underhållen av några fyllon ligger jag nu äntligen i min sköna säng och är redo för många timmars sömn. Godnatt!

2010-08-18 @ 00:48:04 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


City


Med ett leende på läpparna rullar jag nu in mot staden för att träffa min efterlängtade Jossan.
2010-08-17 @ 12:52:19 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Sm nästa

Nu ska jag och brorsan fixa iordning lite mat och därefter skjutsar han mig till Enskede där jag möter upp mina vänner för att sedan åka iväg till Karlstad och tävla i sm. Kommer att vara borta tills söndag så det blir ingen bloggning på några dagar, om jag inte lånar hotellets dator vill säga. Men det lär ni i såfall märka. Ni får ha det så underbart medans jag är borta, så hörs vi förr eller senare.
2010-08-12 @ 13:45:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


inga konstigheter

Har precis tagit en lång och skön dusch efter ett träningspass.  Och nu sitter jag här alldeles ensam. Mamma och pappa är på landet och brorsan är på krogen och röjer. Som tur är kommer min underbara pojk och räddar mig snart så att jag slipper vara ensam. Men först ska jag gå ner till köket och kolla vad kylskåpet har att bjuda på för gott.
 
2010-08-11 @ 20:58:34 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ta mig tillbaks


2010-08-11 @ 13:07:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


som om ingenting


Hej gott folk!
Idag har jag gjort i princip samma sak hela långa dagen. Typ ingenting alls. Bara legat i soffan och kollat på tusenbröder och one tree hill. Men det är inga fel det heller. Man behöver såna dagar ibland. Men nu känner jag mig hur rastlös som heslt. Därför ska jag snart bege mig ut på äventyr med mina vänner. Hoppas ni får en fin kväll allihopa!
2010-08-10 @ 20:19:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


<3

Jag försöker intala mig själv hela tiden att det inte är någon fara. Att allt är och kommer att bli bra, att jag ska vakna upp ur denna mardröm snart. Men det händer inte.. 
Att det just ska hända två så underbara personer. Det finns liksom inte på världskartan. Jag skulle aldrig klara mig utan er två. Jag älskar er.

2010-08-10 @ 17:09:33 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


nionde augusti

Godeftermiddag sunshines!
Idag har det varit en bra dag och mitt liv rullar på i fullfart. Himmlen har även bjudit på solsken, vilket är hur underbart som helst. Jag vaknade upp imorse bredvid en snarkande Emma. Därefter rostade vi mackor, kollade på film och njöt ute i solen. Skönt att få träffa henne igen efter att hon varit borta i tre veckor. Nu känner jag mig tröttare än någonsin, funderar på att ta en power nap innan det är dags för träning. Vi får se hur det blir med den saken. Ikväll blir det förmodligen att träffa Axel iallafall. P&K
2010-08-09 @ 14:53:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


snorkling

2010-08-09 @ 14:12:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kortfattat om dagen.

Hej mina vänner!
Idag har jag varit på stadion och tävlat. Vi behöver inte gå in på hur det gick.. Ni kan nog lista ut det själva. Kom precis hem från farmor där det bjöds på middag. Nu tänkte jag rulla ner för backen hem till Emma där jag ska tillbringa resten av kvällen och natten.

2010-08-08 @ 19:51:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vilket väder vi har

Himmlen har öppnat sig och regnet bara vräker ner. Blixtrar lyser upp himmlen och åskan dånar högt. Hur ska jag nu kunna somna? Alarmet står på tio och i morgon väntar en ny tävlingsdagar på stadion. Godnatt!
2010-08-07 @ 23:47:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Chania

2010-08-07 @ 21:44:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Home sweet home

Hej kära ni! Nu befinner jag mig i Sverige igen efter en alldeles underbar vecka på Kreta tillsammans med min släkt. Massor med skratt, gemenskap, sol och mycket mer. Planet landade vid 16 tiden och därefter spenderade jag resten av kvällen med Axel. Eftersom att det togs hundratals med bilder kommer jag lägga in några stycken lite då och då. Slänger förmodligen in några stycken i kväll, så håll utkik. Nu tänkte jag bege mig mot soffan och kolla på snabba cash och äta massor med kinder som blev köpt på taxfreen. Vädret lockar inte mot nånting annat.
2010-08-07 @ 17:48:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inte langt kvar...

Hej solstralar!
Idag har vi pressat som vanligt pa stranden och det har gett bra resultat. Nu ikvall har vi varit inne i Chania dar vi at pa en mysig resturang i gamlastan och firade 130 ars kalas. Efterat gick vi sedan runt i hamnen dar jag kopte en present till Dumbo. Nu ska jag upp till baren och slanga mig i en hangmatta med en svalkande drink. P&K
2010-08-04 @ 21:56:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


snorkling

Horde att det regnar hemma i Sverige, vad synd... Har ar det stralande sol och sjukt varmt bade pa land och i vattnet. Ska snart aka ivag pa en snorklingsutflykt tillsammans med mina kusiner. Igar var vi inne i Platanias och kollade runt dar vi bodde forra aret. Men nu maste jag kila for att min datatid gar ut. Ha det bast!
2010-08-03 @ 09:20:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kreta

Hej alla dar hemma i Sverige !
For er som inte vet sa befinner jag mig just nu i Kreta. Kom hit i fredags och ska vara har i en vecka. Allt ar toppen. Snygg branna har man ocksa lyckats fatt. Underbart med stora bokstaver! Hoppas ni har det bra dar hemma. P&K
2010-08-01 @ 22:58:25 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0