Gott nytt år !


2009-12-31 @ 19:31:20 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


bästa kvällen på länge.

Denna kväll kan bara beskrivas med ett ord, Klockren! Har nog inte skrattat så här mycket på hela det här året sammanlagt. Mycke skratt och tårar blev det iallafall. Riktig humor på hög nivå..  Bjuder även på riktigt heta bilder på mig själv och Emma (Biffen och Bullen)


2009-12-30 @ 00:57:26 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Mys tisdag på g.

Hejsan! Hur är det med er?
Jag känner mig riktigt glad vet inte varför,men varför klaga? Livet rullar ju på!
Idag har jag varit i stan med Emma. Alltid lika mysigt men väldigt kallt var det idag. Tillslut blev det ett linne köpt på weekday  för min del medans Emma shoppade på lite mer. Nu ligger jag bara och tar det lugnt i sängen och väntar på middagen, är hungrig som vanligt.. Skulle egentligen tärffa Douglas nu i kväll men det verkar inte bli av så istället ska Emma komma hit och så blir det mys med skräckfilm. P&K
2009-12-29 @ 18:28:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snabbis


Så här ser jag ut just nu, har precis tagit en dusch, fönat håret och plattat och är nu redo att gå ut och möta upp efterlängtade Emma. Skönt att vara hemma igen så att man kan träffa alla saknade. Hoppas ni alla får en bra kväll, för det ska jag iallafall ha. P&K

2009-12-28 @ 21:54:40 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


its over'

Eftersom att allt har varit up-side-down på senaste tiden tänkte jag nu ta och sätta stopp för det. Jag vet att jag borde ha gjort det fär länge sen, men jag har inte riktigt vågat. Har tevekat alledels för länge, men nu känner jag mig redo vare sig jag vill eller inte. Du har sårat mig så otroligt många gånger. Därför är det bäst att bryta kontakten helt, så vi slipper alla konflikter & missförstånd. Du får tolka allt på ditt egna sätt, men jag klarar inte av det här just nu. Du är inte värd mina tårar så som du håller på & jag vet faktiskt inte vad jag ska tro om det du säger till mig efter all skit du sagt. Att du sedan kommer tillbaks hela tiden och lossas som ingenting har hänt gör inte saken bättre, är det osäkerhet eller vad är felet? Men nu tänker jag inte passa tillbaka bollen mer. Matchen är slut. Det är ingen ide att du försöker igen, det kommer ändå bara bli ett stolpskott för jag tänker inte svara mer.
2009-12-27 @ 22:19:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Saknar dom gammla tiderna, det var då allt va som bäst.



2009-12-27 @ 00:58:38 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


5 år sen tsunamin förstörde mångas liv...

Idag är det den 26 december, den dagen man bara vill hoppa över. Just detta datum, just för 5 år sedan. Just då, 26 december 2004, just då jag stog på stranden, just när tsunamin kom, just då jag sprang för mitt liv..
Just alla hemska minnen som ständigt snurrar runt i huvudet. Som alltid kommer att snurra och finnas i mitt huvud...

För att inte tänka allt för mycket på detta har jag varit i stan hela långa dagen med familjen. Där jag fick 5 par trosor och en "kavaj" köpt, det är ju trots allt mellandags rea nu så det är bara att passa på. Efter att ha varit runt överallt blev det sedan bio, där vi såg Göta kanal 3. Rekomenderar den dock inte.

Nu: Slänga sig i soffan och kolla på tv.
2009-12-26 @ 21:49:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


julklappar

Parfym & body lotion - Calvin Klein
Pengar- 700kr
Presentkort HM- 250 kr
Presentkort MQ- 750kr
Presentkort The studio- 1650kr
Halsband
Ring
Bh
Necessär
Kroppsprodukter - body shop & HM
Leggings
Grå T-shirt med text- Free hug!
Svart linne/tunika
Vantar
Väska
Svart baslinne

2009-12-25 @ 23:28:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


att vara eller inte vara,det är frågan

En kompis frågade mig varför bryr du dig om honom när han beter sig som han gör?
Det är just det.. jag bryr mig fortfarande...
Jag saknar en sorg, en jävla massa minnen. Det finns något inom mig som aldrig försvinner. En obeskrivlig känsla både kärlek och hat. Jag gjorde allting, men fick inget tillbaks. Du har förändrat dig så mycket, du är inte dig lik. Jag säger att jag glömt dig och att allt är helt okej, men fuck it hur ska jag någonsin glömma dig?
Men som alla andra säger så är det ju förstås, att människor som du inte kan ändra på sig. Jag borde ha insett och jag borde ha sagt nej. För mitt livs störta misstag var att lita en gång till...

2009-12-25 @ 23:01:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite bilder från julafton

Kusin Denniz iväntan på tomten

Kusin Christoffer, storebror Sebastian, Kusin Therese

Kusin dotter Ellah

Kusin Robin

Julklappsöppning, kul med paket som är större än sig själv.

2009-12-25 @ 17:02:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


23 december

Nu är jag i Örebro, eller jag har varit här ett bra tag nu. Uppesittarkväll ikväll vilket innebär bingolotto. Haha tant varning! Men vem vet jag kanske är miljonär när kvällen är slut, skulle inte sitta helt fel.
Nu ska pepparkakor och julmusten fram och sedan slänga sig i soffan och bara umgås med familjen. Mysigt!

Imorgon är det 24 december alltså julafton för er som inte viste det och den kommer att spenderas med tjocka släkten som vanligt. Då kommer jag inte blogga nånting därför önskar jag er alla en riktigt God Jul nu istället och grattis till min kusin Christian som fyller 15 år i morgon. P&K
2009-12-23 @ 19:21:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sov gott !


Imorgon när jag vaknar bär det direkt av till Örebro, men datan är förstås med så mig slipper ni inte...
2009-12-23 @ 00:30:26 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jullov!

Nu har jag jullov och det känns kanon! Efter att ha varit i skolan och lyssnat på körens inte allt för bra sångröster och fått mina betyg som jag är rätt så nöjda över var det bara att vandra hemåt och sedan vänta på att lilla Emma skulle sluta. Sedan drog vi in till stan där vi har spenderat hela långa dagen. Där blev en nyårsklänning och ett par lösögonfransar köpta.
Nu har jag precis packat klart för i morgon bär det av till Örebro. Ska bli riktigt skönt att få komma bort från allt skit här i stockholm och bara få ta det lugnt några dagar, det behövs verkligen. Nu ska jag rulla ner för backen till Emmas hus och kolla på film och bara mysa. P&K

2009-12-22 @ 20:30:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alla dagar kan inte vara bäst

Världens onödigaste skoldag var det idag, bestod endast av lekar/spel och att se en film som vi inte äns såg på. Kan ju verkligen säga att jag inte har tur i spel iallafall, spelet handlade om att få godis och gissa vad, jag fick inte en ända godis bit.. Men har man otur i spel har man ju tur i kärlek, inte sant? Men dock har jag otur där också...
Imorgon får jag iallafall lov, skönt! Då har man iallafall något att se fram emot, toppen!. Nu ska jag få lite massage och sedan gå och sova. Godnatt!
2009-12-21 @ 23:07:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


its over'

Nu orkar jag inte tänka på dom jävla konsekvenserna längre.
Jag orkar inte tänka efter, orkar inte undra.

Man måste nog vänja sig vid tanken
Att det finns ett liv utan dom
Men vi är nog bara rädda för att när vi väl hittar någon ny
Så kommer vi glömma dom helt.
Och den tanken gör ont som mest.

Jag har byggt en mur. Den är fan oslagbar och jag är rätt nöjd. För det river inte längre. Det märks, minnena gör inte ont längre. Dom finns där, på många ställen. Men det är inget som rubbar mig ur balans.

2009-12-20 @ 22:41:24 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


4 advent

Kvällen i går spenderades hos familjen Gustavsson med familjen Lundgren och Rosenqvist. Medans alla vuxa satt och prata och skratta högt så man knapt hörde vad man tänkte så spelade vi andra poker, vilket jag är så duktig på.. kan ju glädjas av att jag inte kom sist iallafall..
Idag blev det uppstigning redan halv 10 eftersom att jag hade träning. Sen var det bara att snabbt dra hem och duscha och sedan åka iväg till kusinen.
Imorgon är det skolan igen som gäller. Tusan ocksåååå. Hahaha. Nej men resten av sverige verkar ju ha fått lov redan, och jag slutar på tisdag. Surt!
Nu blir det att slänga sig i sängen och kolla på film. P&K

2009-12-20 @ 22:15:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Familjen Gustavsson nästa



2009-12-19 @ 17:28:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag.

Hejsan!
Det är fredag kväll/natt! Och det är så jäkla skönt. Kristoffer,Katlin och Emma gick nyss och nu ligger jag i min säng och halft fryser ihjäl. Sjukt kallt! Dagen har varit lugn,bara kollat på film och skrivit en engelska uppsats och efter skolan åkte jag och Emma och köpte lite julklappar så nu är allt fixat och klart. Känns kanon!
Nu: sova

2009-12-19 @ 01:05:42 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


plocka äpplen, plocka svamp och så kör vi cykelpumpen!

Hej alla lovers and haters! Allt bra med er?

Själv har allt varit fint fint med mig tills drygt en timme sedan när jag fick världens elstöt i mig. Fyfan vad ont det gjorde.. helvete asså!
Idag började jag vid halv 10 med idrott där vi skulle visa upp våran dans och det gick faktiskt helt okej. Bättre än förväntat. Eftersom att det drog över på tiden fick vi våran nästa lektion inställd. Därefter väntade dagens höjdpunkt, julbord! Faktiskt en riktigt bra dag för övrigt. P&K
2009-12-17 @ 21:43:29 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


man kan inte sitta på sitt arsle och vänta på att livet ska bli wonderfull

Denna dag har mest bestått av skratt, ni läste rätt. Jag kan faktiskt skratta också!
Självklart nu när det är snö så ska alla "coola" killar mula alla tjejer, vilket var min tur idag. Eller direkt mulad blev jag ju aldrig eftersom att jag är så pass "stark" att dom aldrig fick ner mig i snön, plus att Lovisa lyckades rädda mig alla gånger. Men iallafall blev jag utbärd av två killar mendans lärarna och rektorn står och skrattar åt mig, tack för den!
Vid 6 tiden befann jag mig i skolan igen för att min spanska grupp skulle kolla på skräckfilm, (det måste ju ske på kvällen så klart) vilket gör att vi blir lediga i morgon i stället. För att göra det ännu läskigare satt vi nere i källaren. Filmen var dock inge läskig.. REC hette den föresten för er som undra..
Nu hade jag faktiskt tänkt att lägga mig i sängen och försöka sova. P&K
2009-12-16 @ 22:29:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En blick kan visa så mycket..


Det var länge sen du fråga hur jag mådde eller brydde dig, du frågar inte äns om jag mår okej. Har insett nu att drömmar inte blir till verklighet. För mina har krossats av alla dina svek. Den önskan jag hade om ett värdigt liv rasade samman när du dissade mig på heltid. Ibland så tänker jag på tiden det var vi, men det är inget som jag saknar längre och jag skiter it, jag pallar inte vänta på att bättre tider kommer, för du leker bara med mig och skämtar om min ångest .... Lyckan kommer och går men min har fastnat i det gammla, du var underbar ett tag men såg hur du förvandlas. För den du är idag är nåt jag inte fattar, du skiter i allt och går bara runt och snackar, du är falsk! När jag ser ditt rätta, och jag har fattat att att misstaget är du och inte jag. Jag undrar vad som hänt. Du var den där perfekta men nu är du sämst. Du har krossat mitt hjärta gång på gång igen. Jag går vidare i livet med vänner vid min sida. Jag orkar inte gråta och jag orkar inte lida. Du har förstört mycket för mig, tiden har gått åt. Vill du bli min vän så kan du börja med att säga förlåt.

2009-12-15 @ 19:26:16 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


So close, but so far away

Det har gått för långt nu.

Det går att anstränga sig att glömma, samtidigt som man anstränger sig för att minnas.
Men lätt är det inte.
Jag anstränger mig för att lita på dig, jag vill verkligen men det leder ingenstans.

2009-12-14 @ 22:01:24 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


13 december

Gårdagen var supernajs.
Den började inne i stan med mina flickor, där vi gick runt i snövädret och letade julklappar. Mysigt! Stötte även på Stefan från paradise hotell. Haha. Efter att ha varit i stan i flera timmar och inte hittat en enda julklapp drog jag hem till bästa farmor på en god middag. Sedan rullade jag vidare till Vega där mina flickor väntade. Under kvällen blev det även att träffa lite grabbar. Hel lyckad kväll om jag får säga det själv. Kom i säng vid 3 tiden och gick upp klockan 8 i morse så just nu känner jag mig som en halv sovande zoombie.

Idag är det lucia. Återstår endast 11 dagar kvar till julafton och endast 7 dagar kvar på denna termin. Känns kanon! Är grymt taggad.

Alex Brännlund
fyllde 17 år igår. Grattis i efterskott!


2009-12-13 @ 18:27:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag hela veckan

Vissa dagar kan man bara ta och hoppa över. Idag är det precis en sån dag, allt känns meningstlöst och allt går åt helvete hur man än gör. Är verkligen negativ till allt. Detta gillar vi inte. Någon som kan hjälpa mig att tänka possetivt kanske?

2009-12-11 @ 21:34:53 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


14 dagar kvar.

Ny dag nya möjligheter. Dett gillar vi.
Inga mer läxor och betygen sätts i morgon, kan det bli bättre? ja det kan det faktiskt.. men men.
Denna dag har varit väldigt blandad, allt från skratt till gråt. Har precis tagit en dusch efter ett riktigt jobbigt gympass, men ska man bli stark så ska man. Eller har jag fel?
Nu: sängen!
2009-12-10 @ 22:40:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Just idag är jag stark...

Trött å gla´, de är det jag är ida´.  Fan va grym jag är på att rimma, nästan iallafall.
Har precis tagit en så kallad power-nap. Behövdes verkligen, men nu kommer jag väl förmodligen inte kunna somna i kväll.
Dagen har faktiskt varit helt okej. Mycket skratt. Efter skolan blev man bjuden på julmust och en chokladboll av Fabian. Satt riktigt fint i min mage. Sen fick man sällskap hem av Lovisa. Trevligt! 
Men nu när kvällen är här kommer alla tankar som snurrar runt som en tvättmaskin i huvudet och förstör. Jag orkar verkligen inte med detta mer! Vad ska jag göra?

2009-12-08 @ 22:20:56 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Svar på frågorna

Anni
Vad vill du inte få i julklapp?
Har faktiskt ingen aning, det är väl ändå tanken som räknas?

Malin
Är du tillsammans med någon?
Nej, jag lever på singel livet just nu.

Jontes alla "roliga" frågor
Gillar du bumbibjörnanra?
Visste du att vi kommer dö om 2år?
Tycker du jossan är cool?
Gilllar du kalkon?
Visste du att julgrisen inte kommer att ha ett äpple i munnen i år?

-Absolut, dom är grymt coola
-Har hört talas om det, men inget jag tror kommer hända direkt.
-Jossan är inte cool, utan gryyyymt cool!
-Inget jag precis brukar äta.
-jasså? Intresseklubben antecknar detta.

Josefine
"längtar" du efter pojkvän?
Vad vill du med friidrotten?
Vad ska du gå för gymnasium?
++, besrkiv mig (a) ihihi

-Ja, det är absolut något jag vill ha, nu!
-Prestera mitt bästa och komma så långt som möjligt
-Vet inte riktigt men det lutar åt sam ekonomi på Fria
-Du är världens bästa Josefine! <3

Bea
Vart ifrån kommer du?
Hur gammal är du?
Bästa film?
Vad går du / ska du gå på gymnasiet?

- En förort i Stockholm. Haninge
-15 år
-Svårt att bara välja en film, men bla Titanic och Raise your vocie
-Just nu går jag i 9an på Vendelsömalmsskolan

Hanna
visste du att du är helvete fin!? (a)

-Haha nej, men tack så mycket!

Moa och Julia
Är du oskuld?

- Vissa saker tillhör privatlivet, inget jag direkt går runt och skryter och pratar om.

Fanny
Hur gammal är du?
Vad är det hämskaste du varit med om?
Beskriv dig själv med 3 ord.

-15 år , född 1994
-Det hemskaste jag varit med om är när jag var med min släkt i Thailand och tsunamin kom.
-Riktigt svårt att beskriva sig själv. Omtänksam, flumig, snäll.

Felicia
Vad är du mest nöjd med på dig själv? (utseendemässigt)
Går du på någon sport? Isf hur ofta tränar du ?

-Det måste nog vara mina tänder. A big smile you know!
-Jajamensan. Tränar friidrott i Hammarby 4 gånger i veckan.

Sofia
Vad skulle du döpa dina barn till om du fick en kille och en tjej?

-Absolut ingen aning men Joline och Zackarias är rätt snyggt.

Jenny
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Du ser sjukt bra ut föresten (a)

-Jag gjorde det förut, men nu vet jag inte längre..
-hihi tack!

Frida
Någon kille du gillar just nu?
Har du viljat bli tsm med ditt ex igen?

-njaaa.. gillar och gillar...
-Japp det har hänt.

Evelina
Shit vilken fin tröja du har på headern och bilden.. :) Jättefint.
Om du bara fick fortsätta att använda EN skönhetsprodukt i hela ditt liv. vilken skulle det vara :)?

-Tack! den kommer från Vero moda
-concealer

Anonym
Favorit årstid?
Favorit maträtt?
Favorit film?
Om du fick 1 önskning vad skulle du önska dig då?


-Sommar helt klart!
-Farmors mat
-Titanic & Raise your voice
- Svårt att bara önska sig en sak, så jag skulle nog önska mig fler önskningar.

Anonym
Har du något udda smeknamn? Vilket i så fall?
Vem kallar dig det?

-Har jätte många olika men det mest udda är väl pullan som min kompis Emma kallar mig.

Anonym
Vad önskar du dig i julklapp?


-Önskar mig inget speciellt i år. Det är det gamla vanliga, pengar,kläder, parfym, smycken osv.

Pinnen
Varför kallas du nemo?

-Haha bra fråga. Vet faktiskt inte själv. Det var nämligen så att en så kallad "pinne" bara började kalla mig för Nemo.

Cissi
Hur tycker du att en kille ska vara, perfekt eller att vara sig själv?

- Är killen sig själv så blir han perfekt!
2009-12-08 @ 18:58:24 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Måndaaaag!

Ingen skola för mig idag. En extra dag ledigt, klagar inte! Är inte sjuk eller så men jag har mina behov och behöver det. Hörs av när livet är bättre. P&K
2009-12-07 @ 15:39:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ilska

Jag är så arg så att jag knappt klarar av att behärska mig när jag skriver detta inlägg.. Jag skulle helst bara vilja dunka sönder tangenterna ungefär såhär: fkdfsdfagcx,dklfcxncxnzx Men min ilska når inte ut ändå.. Och jag lovar, jag var verkligen hur nära som helst på att slänga ut datorn genom fönstret för någon minut sen..

Varför jag är sur? Hm.. Jo,det är en bra fråga.... vissa vet varför och jag hoppas dom förstår.

2009-12-05 @ 16:55:46 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Frågestund! våga fråga!

2009-12-02 @ 21:22:31 Permalink Allmänt Kommentarer (25) Trackbacks ()


Vad fan händer?


Bara jag som fryser ihjäl i detta land? Det är sjukt hur kallt det har blivit på bara en dag. Vill bara tillbaka till sommaren. Då allt var varmt , då allt var bra och då man var lycklig...

Hela veckan har jag gått omkring och snackat med Lovisa och Katlin om att jag hatar folket. Och vi har kommit på att det räcker nu. Dom ska inte få förstöra våra liv längre. Därför finns nu överarbetar - hatarpartiet (vi som hatar La mes)

Skolan idag rullade på till en början tills jag blev helt borta. Blev helt okontrollerande. Blev även halft strypt av mitt eget halsband... Riktigt konstig dag om jag får säga det själv.

Nu måste jag börja plugga men jag har verkligen ingen ork. Orkar inte äns träna längre, därför blir det ingen träning ikväll heller. Har alldeles för mycket att tänka på och alldeles för mycket läxor att göra.

Jag ska klara av allt, ge mig bara lite tid.



2009-12-02 @ 16:51:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0