22:24

Trots 2-3 timmars sömn inatt lyckades jag ta mig till skolan och genomgå dagen relativt smärtfritt. Samhällsprovet kändes galant och det finns inget speciellt att klaga på. Livet leker helt enkelt. Såhär på kvällskvisten har jag varit iväg och tränat och lärt in mig 46 spanska glosor som är tills imorgon.
Nu känner jag att det är dags att ta igen ett antal timmars sömn. Godnatt

2011-01-31 @ 22:24:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fix you


When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth
2011-01-31 @ 22:16:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helgen närmar sig sitt slut


Har fått klagomål angående min uppdatering så Fredrik fick rycka in lite snabbt. Dock tvingade jag honom inte som han skrev, utan han ville blogga frivilligt. Vilket jag förstår, vem vill inte vara med i min blogg liksom..
Har inte blivit någon uppdatering idag pga att jag faktiskt har pluggat som en galning. Har ganska mycket nu i början på denna vecka som måste göras osv. Busy woman. Nu ska jag iallafall försöka sova för imorgon väntar som sagt en ny skoldag att se fram emot med prov och annat kul.
Kiss&hug
2011-01-30 @ 23:51:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hejhejhejhej!

Hejsaaaan allihopa...
Becka tvinga mig att blogga så är väl tvungen att göra de.
Idag har jag varit med min käre vän Joacim, ja vi gjorde inget speciellt.
Annars har jag kollat på solsidan och chillat galet..
Tycker det känns otroligt skönt att vara ledig imorn medans Rebecka ska till skolan ubertidigt och slutar sent som fan :D
Har också tänkt på att det snart är lov igen:D!
Juste denna helg har varit grym hur har eran varit ??
chacha kära bloggläsare <3333333
//FREDRIK von hjortklo!
2011-01-30 @ 23:18:41 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


saturday

Har bara slappat runt hela dagen lång. Inte gjort någon nytta alls. Ganska så skönt faktiskt. Skulle egentligen varit i norrköping och tävlat men eftersom att jag är skadad så blev det inte så. Kvällens planer ser ut som så att jag ska träffa min lille vän Freddy. Ha en fortsatt fin lördagskväll allesammans!

2011-01-29 @ 20:25:00 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


införskaffat mig två nya älsklingar

2011-01-28 @ 15:55:07 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


dagen som vi alla väntat på

Fredag mina vänner!
Känns underbart att få två dagars ledighet, även fast jag knappt kan kalla det ledighet. Har hur mycket plugg som helst som måste göras denna helg. Provet idag gick väl både bra och dåligt, och eftersom att det drog över så pass mycket på tiden fick vi knappt någon lunch. Utan fick istället springa iväg och köpa mat och sedan äta på lektionen. Därefter var denna långa skoldag slut. Nu tänkte jag bege mig ner mot köket för att hämta ett stort glas cola och sedan parkera mig själv i soffan framför the secret life of the American teenager.
Kiss&hug
2011-01-28 @ 15:25:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


same same but different

2011-01-28 @ 15:12:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


carpe diem

Har pluggat i stort sätt hela dagen lång. Har nämligen prov i  Fekke (företags ekonomi) imorgon. Men nu känns det som att jag kan det mesta, får bara hoppas att det sitter kvar i min hjärna tills imorgon. Såpass smart som jag är så ska det väl inte vara några problem..
Skoldagen gick riktigt fort. Hade två lektioner och sedan åkte vi iväg till medeltidsmuseet. Där vi fick stå lyssna på en utklädd tant i ca en timme. Inte kul alls. Men nu är snart denna dag över och imorgon är det äntligen fredag och det ska bli så himla skönt!

Några bilder på fina classmates från dagens lilla trip
2011-01-27 @ 21:11:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


För att vi är så otroligt bra

2011-01-26 @ 23:10:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


it could have been worse

Godkväll mina vänner!
Dagen har rullat på i snabbt takt och nu är den i princip snart slut. Har hunnit med både det ena och det andra idag. Bla varit i skolan, åkt skridskor, halft svimmat, knarkat alvedon, tränat och pluggat lite grann. Lagom rolig dag. Nu är det dags för en dejt med sängen. Godnatt på er!
2011-01-26 @ 22:39:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Längtar

       

Chrysler Building - New York

Frihetsgudinnan
2011-01-25 @ 23:11:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hockeyproffs


Har precis fått fram brorsans gammla hockey grillor. Ska nämligen visa min dolda talang med skolan imorgon. Det ska faktiskt bli riktigt roligt. Har inte åkt skridskor sen jag gick i 6an. När jag va liten testade jag även på hockeyskola. Haha tänk om jag hade börjat på hockey... rolig tanke. Frågan är bara om jag fortfarande kan åka. Men det återstår att se. Nu ska brorsan och jag slänga oss i varsin soffa och kolla på i rymden finns inga känslor och därefter möta min käre vän John blund.
Kiss&hug
2011-01-25 @ 21:40:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det blir aldrig som man tänkt sig

För 3 timmar sedan satt jag i sal 2 och gjorde historia prov som jag inte kände mig allt för säker på.. För 1 timme sedan gick jag ur sal 2 och suckade och tänkte "ååh vad dåligt det gick. Och för 55 minuter sedan tänkte jag "men ååh, hur fan kunde jag glöma att skriva det där? Men nu tänker jag "vafan det var bara ett prov...

2011-01-25 @ 14:46:23 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


sundaay

Godkväll på er!
Nu har jag hunnit med att plugga både historia och lite företagsekonomi så här på eftermiddagen. Men nu är det slut med det. Istället är det snart dags för one tree hill och därefter solsidan. Vilket måste vara det absolut bästa med söndagar. Men först ska jag avnjuta en god middag med min kära famlij.
Kiss&hug
2011-01-23 @ 17:58:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Last night























2011-01-23 @ 17:39:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


wonderful


Gårkvällen spenderades hemma hos Lovisa. Lyckad kväll, minst sagt. Inget drama, inga tårar. Bara skratt och fina människor som jag tycker om. Har haft en grymt bra helg för övrigt. Sådant som verkligen uppskattas här i livet med underbara vänner. Det togs ca 500 bilder igår, slänger upp några vid ett senare tillfälle.
2011-01-23 @ 16:41:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


this is how we do it.


Hade ett grymt trevligt kväll igår med mina saknade tjejer. Först blev det tre rätters hemma hos Katlin.
Och självklart massa snack, skratt,musik och dans.  Precis de ingredienser en perfekt kväll kan erbjuda. Därfefter åkte vi vidare hem till Lovisa och fortsatte vårann kväll med lite andra trevliga personer.
Kiss&hug 

2011-01-22 @ 13:56:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


good or bad


Blev ingen skola för mig idag. Istället har jag strövat omkring på östermalms gator och varit hos läkaren. Där fick jag veta att jag kan börja träna lite grann. Jag får jogga 10 gånger 10 meter. Wohow det går framåt... Ska snart åka vidare till Sabbatsberg där jag ska magnetsöntgas så att jag vet exakt vad felet är. 
Planerna för kvällen kommer bli toppen. Ska på tjejmiddag hemma hos Katlin. Det ska bli hur kul som helst att få träffa alla igen. Det var ett tag sen sist..
Kiss&hug
2011-01-21 @ 14:44:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


19 januari

Efter dagens simning med klassen kommer jag nog inte behöva träna på ett par veckor framöver. Vilket passar mig ganska bra eftersom att jag inte får träna just nu med mitt ben. Först hade vi en timmes lek i äventyrsbadet. Så då kom barnen fram i oss alla. Det blev ett antal vattenrutschbane åk, brottningsmatcher och självklart några lugna stunder i bubbelpoolen innan det var dags för själva simningen. Efter vi simmat klart åkte jag och några tjejer till mcdonalds och belönade oss med lite gott. Nu har jag precis pluggat lite histoira och nu är det dags för fika med min kära familj. Där det bjuds på årets första semla.
Kiss&hug
2011-01-19 @ 20:45:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


afraid

2011-01-18 @ 22:49:51 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tuesday

Jag har verkligen blivit en usel bloggerska. Men sådant händer.
Har precis duchat och smort in mig med lite brun utan sol. Ska nämligen iväg och simma imorgon med klassen och jag vill inte direkt se ut som spöket laban i bikini. Så med lite färg på tillvaron så blir allt genast mycket bättre. Tiden rullar på och är redan inne på andra skolveckan, och nu börjar alla läxor och prov dra igång. Vilket kanske inte det roligaste. Men har man klarat 9 år i skolan ska man väl endå klara av 2,5 år till.  Inga konstigheter där inte! Nu ska jag göra lite övningar till mitt skadade ben. Ska till läkaren på torsdag och fredag igen (var där igår) för att se vad felet är.
Kiss&hug
2011-01-18 @ 22:27:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


i want it now


Jag vill ha bikiniväder nu. Kunna ligga på en strand och sola och känna brännan som tar och kunna svalka sig i havet. Kunnat va ute sent på kvällarna utan att frysa. Sitta på klippor och grilla och umgås med underbara personer. Det finns inget negativt med sommarn. Så ge mig det nu tack!
2011-01-16 @ 20:30:16 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


18:07

Kvällen igår spenderades med fem fina tjejer ifrån klassen. Vi åt en jättegod buffé på kina muren vid odenplan och självklart lyckades vi få i oss en och en annan friterad banan till efterätt. Som vi hade suktat på hela kvällen. Det blev massor med prat, skratt och en trevlig kväll att minnas. Vid elva tiden blev vi "utkastade" pga att dem skulle stänga så då begav vi oss hemmåt.
Idag har jag tävlat igen och vi behöver ju inte gå in på hur det gick. Det räcker med att säga att min baksida nu mera är paj, igen... så nu väntar förmodligen rehabilitering och i värsta fall kommer jag kanske inte kunna tävla mer denna innomhus säsong.
Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt framför one tree hill och solsidan. 
Kiss&hug 
2011-01-16 @ 18:08:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tur att jag inte alls är sur just nu.

Tur att man inte sitter med ett tjockt bandage runt låret iallfall och tur att det inte alls gör ont.
Tur att jag inte är arg just nu och tur att jag inte heller är sur för den delen.
Tur att jag inte går som en haltande gubbe. Tur att jag inte är så negativ.

2011-01-16 @ 15:58:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


scandic indoor games


Nu är jag precis hemmkommen ifrån tävlingen. Sprang 60m och det gick ju faktiskt ganska bra. Det blev nämligen en andra plats och silver till mig. Imorgon är det längdhopp som gäller men då satsar vi på ett guld! Man kan ju alltid hoppas iallafall. Nu ska jag bege mig in i duschen och fräscha upp mig lite. Senare ikväll ska jag in till stan och äta på resturang med några finfina tjejer ifrån klassen. Mys på den!
Kiss&hug
2011-01-15 @ 15:24:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


true

There will always be a "lie" in believe
an "over" in lover
an "end" in friends
an "us" in trust
and a "if" in life
2011-01-13 @ 20:47:43 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


20:42

Sitter och myser i min säng med ett tjockt duntäcke och tända ljus omkring mig. Vilket är ganska skönt så här på kvällen, bara ta det lugnt liksom. Innan har duktiga Rebecka varit i farten och hunnit med att skriva en spansk uppsats och läst lite i en svenska bok.
Skoldagen rullade på som vanligt när jag väl kom dit vill säga. Kom nämligen försent pga att min buss var en halvtimme försenad. Så jag har så gott som varit ganska frusen idag. Men sådant är man van med vid det här laget, eftersom att sl aldrig kan komma i tid.
Nu ska jag fixa lite musik till ipoden och sedan möta john blund för lite sömn.
Kiss&hug
2011-01-13 @ 20:42:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


somtimes you have to be your own hero


Always be yourself. Never try to hide who you are.
The only shame is to have shame. Always stand up for what you belive in.
Always question what other people tell you. Never regret the past.
It´s a waste of time. There´s a reason for everything.
Every mistake, every moment of weakness, every terrible thing that has happend to you.
Grow from it. The only way you can ever get the respect of others is when you show them that you respect yourself and most importantly, do your thing and never apologize for being you.

2011-01-12 @ 22:55:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


in my head

Godkväll folket!
Skulle egentligen befunnit mig med mina grabbar just nu för att kolla på hockey matchen mellan Djurgården- Aik. Men mitt kära huvud tillåter dock inte det. Så istället ska jag knarka lite alvedon och sova en liten stud och hoppas på att min brutala huvudvärk försvinner. Har haft en lugn skoldag idag med men har nog aldrig kännt mig så trött som jag har varit idag, har gått runt som en livs levande zoombie och hållt på att somna på varje lektion. Det får bli en tidig kväll ikväll helt enkelt.
Kiss&hug
2011-01-11 @ 19:27:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Frågor/Svar

Vilken är din favoritfilm?
Jag har ingen direkt favorit. Gillar det mesta helt enkelt förutom action filmer.

Det verkar som att du jämt är med killar? Brukar du inte umgås med tjejer?
Jag brukar umgås med killar ganska ofta. Det har jag alltid gjort enda sen jag var liten. Det har alltid varit jag och grabbarna. På något sätt är det lättare att vara med killar, man slipper alla tjafs osv som det ofta blir mellan tjejer. Men självklart umgås jag med tjejer också. Mina absolut närmsta kompisar är tjejer. Jag gillar att umgås med både killar och tjejer. Det är skönt att kunna variera lite.

2011-01-10 @ 22:45:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


back to reality

Är precis hemkommen från en inte allt för rolig träning. Har känningar i baklåret så fick inte träna för min tränare, istället fick jag massage. Vilket inte är helt fel endå.
Första skoldagen idag och så hemskt var den inte. Vi gjorde inte alls mycket och två lektioner var till och med inställda så en ganska lugn dag helt enkelt. Men bäst av allt var endå att få träffa min otroligt underbara klass. Det kommer nog inte bli så himmla hemskt endå. Måste försöka se det possitivt.
Kiss&hug
2011-01-10 @ 22:15:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hahaha

Jocke är tydligen lite sur på mig så han kontaktade Alex Schulman så att han kunde säga åt mig att skärpa till mig. Tryck på bilden för att höra när jag åker på en riktig utskällning...

2011-01-10 @ 21:25:07 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


last day

Sista dagen innan skolan börjar. Det känns ju sådär. Jag har iallfall spenderat dagen åt att bara ta det lugnt. Mina grabbar vill att jag ska med dom till stan och köra laserdom och äta middag på söder och ha det mys. Får se hur det blir med det. Annars kommer nog lilla Fredde hit och underhåller mig. Tur att jag har mina grabbar. Nu börjar One tree hill på tvn, och dom som känner mig rätt vet att jag kommer att bänka mig framför denna otroligt grymma seire.
Kiss&hug
2011-01-09 @ 17:40:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


tävlingsdebut

Alarmet stod på 07:45 imorse. Ingen sovmorgon här inte. Det var bara att kriga upp även fast jag inte fått många timmars sömn. Väl i sätrahallen var det bara att värma upp och tävla. Själva tävlingen gick väl sådär men gick iallafall till final. Efter att jag tävlat klart stannade jag kvar en stund och umgicks med några härliga människor. Nu har jag precis fräschat till mig lite med en dusch och väntar på att middagen ska bli klar. Ikväll bjuds det på klassisk tacos, vilket aldrig sitter fel. Kvällens planer är inte helt hundra ännu, men har lite olika förslag att välja på så det ska nog bli bra.
Kiss&hug

2011-01-08 @ 19:35:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fridaay

Idag har tekniska familjen Schelander varit i farten och har lyckats fixa båda det ena och det andra. Det går framåt med andra ord. Sen har man varit hemma hos min kusin Tobias och firat honom eftersom att han fyller år på måndag, där det bjöds på många godsaker som man självklart inte kunde tacka nej till. Ikväll blir det bara en myskväll hemma med kära familjen. Har precis smällt i oss hemmagjort pizza som jag och pappa stod för som satt riktigt fint i min mage. Vi ska snart slänga oss i soffan framför en film med lite gottgott. Imorgon blir det tidig uppgång för att sedan åka till sätra för årets första tävling.
Kiss&hug
2011-01-07 @ 21:12:37 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


6 januari

Hej sunshines!
Ligger i sängen och kollar på snuten i Hollywood. Rolig film det där. Ska snart bege mig in i några timmars sömn för att sedan vakna upp pigg och glad och redo för nästa dag. Då jag ska försöka fixa nån sak till kameran och sedan åka iväg till min kusin och fira honom.

Idag har jag varit på mqs viprea och fick med mig en kavaj, ett halsband och ett par trosor med mig hem. Precis vad jag behövde. Iallafall kavajen. Efter det har jag mest tagit det lugnt med lite filmer och en power-nap innan det var dags för gymträning. Lugn och skön dag för övrigt.
Kiss&hug

2011-01-07 @ 00:10:04 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ångest

Ångesten börjar sakta krypa fram inom mig. Lovet är snart slut och skolan börjar igen. Jag orkar inte med att pressen och stressen ska komma tillbaks. Allt är så mycket skönare  och lättare när det är lov. Man tar dagen som den kommer och lever var minut. Men det är bara att inse och försöka komma tillbaka till verkligheten så ska nog allting ordna sig. För att se nånting possitivt i det hela så väntar ett nytt skönare schema och sedan är det bara att vänta tills nästa lov (sportlov) och där efter Påsklov då jag åker till Teneriffa med massa underbara vänner. Längtar redan till nästa lov!
Kiss&Hug
2011-01-06 @ 23:46:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


jag kom, jag såg , jag segrade

Godkväll alla fina!
Har sprungit runt i hela huset som en yr höna på jakt efter min usb-sladd i över en timme utan större resultat. Har  letat över allt, och då menar jag verkligen över allt! I byrå låder, badrummet, kylskåpet.. exakt över allt. Jag som alltid har sladden på samma ställe, men icke sa nicke. Nu är den borta med vinden. Istället fann jag två andra sladdar, men självklart så passade de inte. Allt detta leder till inga bilder..  
Annars har jag bara tagit det ganska lugnt idag, städat rummet och efter det varit uppe i centrum med min efterlängtade Emma. Där vi gick runt i affärer, tog en fika och snackade järnet. Fick även med mig en riktigt snygg liten sak hem. Kommer bild om jag hittar sladden..  Och nu är mormor och Stellan här på besök så nu väntar en treträtters middag.
Kiss&hug
2011-01-05 @ 20:19:25 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


###

2011-01-04 @ 22:12:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tired as hell


Känner mig så där övertrött. Ligger efter med sömnen alldeles för mycket. Har vänt på dygnet. Somnar sent och vaknar sent, eller i värsta fall somnar inte alls. Därför tänkte jag bara ta mig en lugn kväll med lite gottgott framför en film och försöka somna i skaplig tid. Frågan är bara om jag kommer att lyckas med det.. Det är iallafall värt ett försök. P&K
2011-01-04 @ 21:43:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sverige-Ryssland

Har precis duschat efter en jobbig träning. Men nu i efterhand känns det mer än underbart. Sitter nu och kollar på Sverige matchen. Skulle egentligen med mina grabbar till O'learys och kolla på den men jag orkade inte... Min trötthet har tagit över för mycket. Nu är det periodpause så ska gå ner och kolla om kylskåpet har att bjuda på nånting gott. Är sötsugen.. 

2011-01-03 @ 23:04:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


i got the magic

Idag har lite släktingar varit på besök för att fira borsan. Så jag har i stort sätt hela dagen lekt och busat med mina små kusiner Denniz och Robin. Byggt tågbana, spelat tv spel och blivit en favoirt som de hela tiden ropar på. Har även svullat i mig lite tårta och bullar emellanåt. Men nu har jag precis tränat bort allt onyttigt och sitter nu och äter gurka med dipp samtidigt som jag kollar på one tree hill. En ganska bra kombination faktiskt.
Ha en fortsatt fin kväll!

 

2011-01-02 @ 22:43:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis bästa brorsan 19 år idag!

2011-01-02 @ 00:14:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


bildbomb



























2011-01-01 @ 23:55:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nyår

Kvällen/natten igår går inte att beskriva med ord. Det var helt sjukt. Först blev det middag hemma hos familjen Gustavsson där det bjöds på en trerätters middag med bla humer som jag älskar. Bra start! Därefter åkte jag och Madde iväg till Eric för att fira kvällen. Där möttes vi av många bekanta ansikten och även en del nya. Det blev massa dans, skratt, snack, kärlek och allt sådant som en perfekt kväll/natt har att bjuda på. Har nog inte skrattat så mycket som jag gjorde igår sammanlagt under hela 2010.
Kollade även lite på hockeymatchen med några grabbar och blev utmanad på en fifa match mot Freddy. Jag borde nog satsa på en karriär inom fifa. Var faktiskt bra även fast jag bara trycker på lite knappar utan att veta vad de har för olika funktioner, så förlorade jag  bara med 1-0 och då mötte jag liksom en som spelar fifa dagligen. Vid 3 tiden åkte jag, Fredric och Fabbe hem till Fredric och var där en stund innan jag slutligen gick hem och la mig vid halv 5 tiden. Kvällen och natten kunde inte bli bättre.  
Tack till alla underbart fina människor som gjorde det så lyckat med massor av nya minnen som jag sent kommer att glömma.

Bilderna i inlägget under är från Emelie och det kommer mer bilder senare när min käre vän Sebbe har orkat ladda upp sina.
2011-01-01 @ 18:46:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


låt bilderna tala för sig själv..

















2011-01-01 @ 18:14:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0