Bara så att ni vet



För det första:
Pluggar jag in 150 spanska glosor.
För det andra: Måste jag packa.
För det tredje: Vill jag bara sova.

2011-05-31 @ 20:36:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


jordgubbar med smältchoklad i stekande sol med fina vänner







2011-05-31 @ 18:35:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


New York del 2











2011-05-30 @ 22:04:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


friidrottstalangerna i 1A




Nu är jag hemma ifrån en friidrottsdag ute i stekande sol. Efter massa tävlande lyckades min klass hamna på en tredje plats av alla klasser, plus att vi vann stafetten. Grymt om jag får säga det själv. Nu ikväll var det egentligen meningen att jag skulle servera på treornas gubbskiva men eftersom att jag måste på min träning så får brudarna klara sig utan mig helt enkelt. Men det ska nog gå filimang för dem med lite snubblande och tappande av alla tallrikar. Nu ska jag nog ta mig en liten power-nap om jag ska orka pallra mig iväg till träningen sen..

2011-05-30 @ 15:19:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Man måste dö några gånger innan man kan leva

Gårkvällen spenderades med mina fina tjejer hemma hos Nettan med godis och skräckfilm. Inga fel med en lugn och skön kväll med fint sällskap. Idag var det meningen att vi skulle till grönan, men vi spar det till en lite varmare sommardag istället eftersom vädergudarna inte var med oss idag. Dagen har istället spenderats hemma hos min småkusiner med massa bus och skoj. Här är två gamla bilder på gullungarna:

2011-05-29 @ 00:48:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


summer feeling

Lycka att kunna sätta på sig ett par shorts idag utan att frysa i det fina sommarvädret. Strålande sol och klarblå himmel i stort sätt hela dagen, inga fel alls om ni frågar mig. Dock ska det regna i helgen, så mina planer för helgen ser inte längre så lovande ut. Grillkväll och gröna lund. Vi får se hur det blir med det. Nånting ska det iallafall bli. Nu ska jag avnjuta en god middag med familjen och sedan väntar lite läxläsning med min kära naturbok.

2011-05-26 @ 18:29:32 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jag är din om du är min

Kom nyss hem från en trevlig och rätt lugn träning ute i spöregnet. Där det bjöds på stafett träning inför stafett sm som är nästa vecka. Börjar faktiskt bli lite smått taggad, så det är bara att ge järnet. Dagen förövrigt har varit hur lugn som helst ute på Gålö med min fina klass. Kärlekt till dem! Nu ska jag läsa igenom natur boken lite snabbt (har ju prov på fredag och jag kan inte ett piss) och därefter tänkte jag lägga mig i sängen och försöka somna tidigt för en gångsskull.

2011-05-25 @ 21:13:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens tripp till Gålö









2011-05-25 @ 16:14:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


your choice

You can´t make the same
mistake twice, the second
time you make it, it´s no
longer a mistake, it´s a choice.

2011-05-24 @ 21:05:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


"tiden går fort när man har roligt"

Ännu en dag närmare sommarlovet och jag klagar inte! Har insett att det bara är 4 riktiga skoldagar kvar, hur skönt är inte det?  Hela den här dagen har i stort sett varit chill. Började dock med ett nationellt prov i matte, men det kändes faktiskt helt okej. Därefter hade vi bara en föreläsning och sedan bar det av hem till Jessica med några av mina fina classmates. Imorgon ska vi ut till gålö och leka träsktroll genom att leta efter fiskar och alger av något slag. Låter sådär lagom kul. Inte direkt va. Helgen ser däremot mer än bra ut, planerna är fixade och jag längtar redan.

2011-05-24 @ 20:47:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny vecka- nya möjligheter

Har en lugn och skön vecka framför mig. Vi har nämligen projektvecka, där av inga läxor osv. Förutom att jag har ett naturprov på fredag eftersom att jag missade det när jag var i New York. Skulle egentligen gjort provet idag men min lärare frågade om jag ville göra det på fredag istället. Det måste nog vara det bästa mina lärare har sagt under hela min gymnasie tid. Självklart nappade jag på den ideén, några extra dagars pluggtid till ett prov som man känner sig osäker på är aldrig fel. Så istället åkte jag med Nettan, Jessica, Mona hem till Mona efter skolan och bara tog det lugn med massa tjejsnack och annat smått & gått. Sen bar det av på en otroligt lugn träning och nu väntar sängen. Godnatt på er!


2011-05-23 @ 23:13:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det här är en sådan dag man vill stryka ur almanackan

Gårdagen bjöd på en trevlig tjejmiddag hemma hos mig med mina fina tjejer. Tack till alla fina pressenter! Meningen var att vi skulle fortsätta vårt lilla äventyr men så blev det inte. Avsultade istället kvällen framför tusenbröder med bror min. Denna dag har bara bestått av massa pluggande, vilket jag kommer att fortsätta ägna min tid åt denna söndags kväll. Tråkigt liv.

2011-05-22 @ 19:21:39 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Grattis världens bästa pappa på födelsedagen!

2011-05-21 @ 10:05:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


New York del 1











2011-05-20 @ 23:30:39 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


fridaaay!


Har haft en riktigt lugn och skön dag, helt i min smak. Slutade vid elva tiden, då blev det en lunch på mc donalds med mina classmates och därefter skilljdes vi åt. Var egentligen meningen att jag skulle träffa dom nu ikväll och gå på bio. Men jag lämnade kärleksparen Mickan, Jeanette, Jennifer, Fabian, Simon och Fredric ifred eftersom att jag har ganska mycket som måste fixas här hemma. Imorgon väntas yttligare en tävling och senare på kvällen kommer mina fina tjejer över hit på middag. Kan inte bli annat än succé´.

 

 

2011-05-20 @ 21:46:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Livet leker så lek tillbaka

Nu är man ett år äldre, känns inte direkt någon skillnad. Har hunnit fått lite fina pressenter bla: penagar, smycken, kroppsprodukter, ray ban glasögon och en iphone 4 i vit. Är super nöjd och mer pressenter kommer det bli... Det är rätt så bra att fylla år trots allt. I skolan fick jag även jordgubbar, cheesecake och kinder av mina fina tjejer. Hur gott som helst! Nu ska jag skriva klart min reflektions uppgift och därefter blir det middag och tårta med familjen. Ha en fin kväll allihopa!

2011-05-19 @ 18:32:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


För det är ingen vanilg dag, utan det är min födelsedag. Hurra!

2011-05-19 @ 00:05:00 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


Hellogoodbye

Nu är jag hemkommen ifrån tävlingen. Vi fick med oss en andra plats och en varsin silvermedalj. Dock känner jag mig inte speciellt delaktig eller förtjänt till detta. Min hjärna och mina ben vill inte riktigt sammarbeta med varandra vilket resulterade i att jag sprang som en snigel. Ni förtår poängen. Det gick rent ut sagt käpp rätt åt helvete. Detta leder förmodliger till att jag inte får vara med på stafett SM. Surt! Nu ska jag lugna ner mig med en kopp te framför bigbrother och imorgon när jag vaknar är jag inte längre en 16åring utan en 17åring. Den ni..

2011-05-18 @ 21:39:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


life is life

Känner mig så otrolig stressad. Kom precis hem efter en skoldag som bjöd på matte nationella, pizza hut och volleyboll. Ganska så skön dag. Nu måste jag få i mig lite mat och sedan snabbt dra iväg till sätra för stafett dm. Måste även hinna lära in mig en presentation som är tills imorgon. Orkar verkligen inte, är så otroligt trött. Pigga upp mig tack.
2011-05-18 @ 16:22:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


back on track

Efter lite power-naps hit och dit har jag någorlunda lyckas ställa tiden till rätta. Landade vi halv sju tiden imorse och åkte därefter hem och bara tog det lugnt. Vid tolv tiden befann jag mig i skolan för en muntlig diskussion som gick strålande. Men det bästa var att träffa mina saknade classmates. Roliga prickar det där. Har haft en otroligt bra vecka i New York med fint umgänge och massa shopping. Det var riktigt skönt att bara få komma bort några dagar och bara leva livet. Måste garanterat göras om! Bilder kommer så småningom.

Tumblr_lkyn64efjy1qa9jx4o1_500_large

2011-05-17 @ 21:05:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I believe I can fly

Sådärja! Nu har jag packat klart och är redo att möta sängen och för att sedan stiga upp tidigt och åka mot arlanda och New York. Ska bli otroligt skönt att bara få komma bort några dagar och leva livet. Ni kan räkna med att det kommer tas ett x antal bilder som jag självklart lägger upp senare. Ni får ha det bäst här hemma i Sverige medans jag shoppar loss på andra sidan jorden. Kiss&hug
2011-05-10 @ 23:13:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


lovely day

Dagen började med två feta nationella prov i engelska. Först läsförståelse och sedan hörförståelse. Gick väll lite sådär, får alltid panik och massa skit. Men nu är det iallafall avklarat vilket känns otroligt skönt. Efter att ha genomlidit detta firade vi Jessica som fyller år idag med tacobar och kladdkaka. Grattis till dig snygging! Efter skolan gick jag till fredrika bremer och umgicks med Lovisa och grabbarna grus. Spenderade även resten av kvällen med mina grabbar med lite pizza och fotbollshäng. Riktigt skön dag måste jag säga! Inte nog med det så åker jag till New York imorgon. Kan inte bli så mycket bättre.



2011-05-10 @ 22:28:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Q/A

Vart har du köpt blusen och vad kostar den? :)
Den är köpt på gina tricot för inte så länge sedan. Så den finns säkert kvar. Den kostar 249, 299(?) kr har jag för mig.

2011-05-09 @ 17:12:43 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


bättre sent än aldrig

Jag är så himla trött just nu, vet inte vart jag ska ta vägen. Helst av allt skulle jag bara vilja somna nu på momangen. Med det går icke. Istället måste jag skriva en argumenterande text som ska lämnas in imorgon. Kan säga att det går allt annat än bra. Skolan segade sig igenom och jag hann med att göra mitt muntliga nationella i engelska idag och det gick väll helt okej för att vara jag. Skönt att ha det avklarat iallafall. Nu måste jag fortsätta skriva på texten och sen bär det iväg till träningen.

2011-05-09 @ 16:37:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


lördagkväll





2011-05-09 @ 15:24:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sunny sunday

Det blev en spontan utgång igår kväll. Hamnade hemma hos Eric för lite praty med mina fina vänner. Har inte skrattat så mycket som jag gjorde igår på jag vet inte hur länge. En riktig lyckad kväll helt enkelt. Dock blev det en tidig hemgång för mig och Emma eftersom att hon skulle jobba idag och jag skulle tävla. Tävlingen kunde gått så mycket bättre. Men eftersom att jag inte har tävlat på ett halv år så gick det som det gick. Nu ska jag bara slänga mig i soffan och njuta av den lilla tid som är kvar av denna söndag.

2011-05-08 @ 20:46:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Finns det en så finns det flera

Godmorgon solstrålar! Sitter ute och försöker bättra på brännan och njuter av det underbara vädret. Strålande sol och klarblå himmel. Perfekt start på denna lördaförmiddag. Har inga direkta planer för resten av dagen. Ska kanske träffa Noa, vi får se hur det blir med det. Är lite spontan av mig, vad som helst kan hända. Ikväll är jag iallafall bortbjuden på middag hemma hos farmor.

2011-05-07 @ 11:48:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


På onsdag gäller det.



Picture of Times Square - New York City - Free Pictures - FreeFoto.com

Picture of Manhattan Skyline New York City - Free Pictures - FreeFoto.com

Picture of Times Square - New York City - Free Pictures - FreeFoto.com

2011-05-06 @ 23:55:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


lat tjej

Lodar runt här hemma i myskläder. Orken att hitta på något annat finns inte. Skulle egentligen på bio med mina fina classmates, men så blev det inte. Istället spenderar jag min kväll med ett glas cola framör tvn. Ganska så skönt det också. Skoldagen började vid tolv, men jag befann mig i skolan redan vid halv elva tiden och fick lite matte uppgifter gjorda med Jens och Freddan. Efter skolan följde jag med mina fina upp till centrum för fika. Meningen var att jag egentligen skulle träffa Noa, men så blev det inte så istället träffade jag lite andra trevliga personer. Riktigt slapp dag med andra ord. Precis i min smak.

 

2011-05-06 @ 23:00:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


1-2-3

-För det första har jag skrivit klart min rapport. Lycka!
-För det andra börjar jag klockan 12 imorgon. Vilket känns underbart med stort U.
-För det tredje ska jag nu krypa ner i sängen och sova.

2011-05-05 @ 23:33:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Visste inte om jag skulle skratta eller gråta så jag skrattade tills jag grät

2011-05-04 @ 22:52:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


17:20

Dagen började med nationellt prov och som vanligt kunde det ha gått bättre. Ni som känner mig rätt vet att jag + formulera engelska inte riktigt går ihop. Men det är bara hoppas på det bästa. Därefter blev det lunch dejt på salladsbaren med Jens och sedan väntade matte och idrott.
Ska snart bege mig iväg för ett träningspass i det härliga regnvädret. Känner hur ironin flödar.. Men det är bara att ge järnet.

2011-05-04 @ 17:21:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Teneriffa del 2















2011-05-03 @ 22:57:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


for one second

Vaknade upp utvilad efter nio timmars sömn och fick en chock när jag såg att det snöade ute. Maj är liksom en vårmånad då det ska vara 10+ och skinande sol. Men icke sa nicke. Vädret har drabbats av någon slags sinnessjuk sjukdom. Om man bortser ifrån vädret har dagen varit bra. Lugn skoldag med ett fåtal lektioner. Efter skolan har jag suttit en stund och skrivit på min rapport som ska vara inlämnad på fredag. Är uppe i dryg sju sidor men är långt ifrån klar. Gäller bara att jag ska få dom sista bitarna på plats. Nu ska jag fixa iordning en kopp te och krypa ner i sängen. Imorgon bitti väntar nationellt prov där det ska skrivas en engelska uppsatts. Det är bara att hoppas på det bästa.
 

2011-05-03 @ 21:56:43 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Godnatt people

Sitter instäng på mitt rum och kollar på bigbrother. Är trött som vanligt så ska snart försöka sova. Och imorgon är det inte vilket tisdag som helst, utan en som bjuder på två timmars sovmorgon. Lycka. Så istället för att börja åtta börjar jag tio. Ibland är livet på min sida. För övrigt kunnde det varit bättre..

 

2011-05-02 @ 22:43:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


träningsspecialisten


Hemkommen ifrån träningen. Var taggad till tusen på att köra intervaller idag, men det sket sig ganska snabbt. Har förmodligen någon infektion i ljumsken och springa fick jag alltså inte göra. Istället blev det att kötta inte på gymmet med Sam. Får inte anstärnga benet och jag ska knapra i mig voltaren dom kommande dagarna, så ska skadan förhoppningsvis vara borta inom kort. Hatar att vara skadad vilket har blivit lite min grej. Men som man säger: man måste dö några gånger innan man kan leva. Och då säger jag: man måste skada sig några gånger innan man kan bli bäst. Det är bara att kämpa vidare.

2011-05-02 @ 21:54:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


från och med du

Sitter och försöker skriva på min rapport men koncentrationen vill inte riktigt sammarbeta med mig just nu. Jag är tröttare än någonsin, smått sur och irriterad. Vad mer ska jag klaga på? Valborg igår var däremot en toppenkväll. Börjde med en god middag med mina fina tjejer och sedan trillade det in lite grabbar. Vi gick till raman och träffade massor med bekanta ansikten. Dock blev vi bara kvar i ca 15-20 minuter innan vi bestämde oss för att gå till en fest i vmalm. Kvällen bjöd bla på mycket skratt, dans, musik, nya kontakter och massor av nya minnen. Tack till mina fina vänner som gör allt så lyckat!

2011-05-01 @ 21:23:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0