20:14

Hej alla som läser min blogg!
Här sitter jag och smaskar i mig kladdkaka med sprutgrädde. Hur gott som helst!
När jag vaknade upp i morse var det massor med moln på himmlen och inte nog med det hade vi fått strömavbrott också. Så det fanns inte så mycket att göra så jag tog på mig mina spring skor och drog ut och sprang. När jag väl var ute och sprang började det spö regna också. Bra start på dagen. När jag kom tillbaks var strömen fortfarande spårlös. Men den kom tillbaks efter några timmar som tur var.
Sen blev det bad i sjön och handla mat med mamma och nu sitter jag här med min underbara kladdkaka och kollar på one tree hill. P&K

2010-06-30 @ 20:14:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


borta bra men hemma bäst

Jag vill hem nu. Hem till Stockholm, hem till Vendelsö, hem till lilla Svartbäcken. Mitt rum, min säng. Hem till mitt hem. Jag saknar alla där hemma.
... jag kommer hem på söndag.

2010-06-30 @ 00:09:54 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


so far away..




Godkväll folket!
Så här har jag sett ut idag. När solen tittat fram slängde jag av mig skjortan och när solen gick i moln och det blev lite kallare åkte skjortan på igen osv. Inga kostigheter där inte.
Vad mer har jag gjort idag förutom att ha varit ute i solen då ? Inte mycket alls faktiskt. Har läst ut en bok som jag fick av mamma igår, kollat på några one tree hill avsnitt och bara tagit det lugnt. Rätt skönt faktiskt. Ingen stress. Nu tänkte jag och mamma gå ut på en liten kvälls promenad. P&K
2010-06-29 @ 20:28:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lever livet fullt ut.

Härligare väder får man leta efter. Idag har det varit runt 30 grader. Så självklart har jag varit ute och njutit av solen och fått massor med färg. Jag badade även för första gången i år. Shit vad kallt det var, men jag lyckades ändå komma i tillslut. Snart ska jag snöra på mig skorna och gå ut och springa. Allt är för härligt!
Sommarlov är inte överskattat någonstans, det är underbart med stort U.
2010-06-27 @ 18:28:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


midsommar

Igår var det midsommar och den spenderades som varje år med tjocka släkten. Vi har våran egna lilla tradition. Det blir alltid massa lekande, god mat, dansande, massor med skratt och mycket mer. Det är ju trots allt bara midsommar en gång om året... och då gäller det att göra en bra dag av det hela. Det blir vad man gör det till, och det tycker jag vi alltid lyckas bra med. Hoppas ni alla hade en bra midsommar!

2010-06-26 @ 17:03:49 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Landet

Nu befinner jag mig på mitt landställe som ligger ca två mil utanför Örebro. Åkte hemifrån redan vid elva tiden och kom hit vid två. Sen dess har jag bara varit ute och njutit av solen. Underbart väder vi har! Riktigt snygg bränna har jag även lyckats fått.  Sommaren är äntligen här. Detta gillas starkt! 
Nu väntar en myskväll med mamma.

2010-06-23 @ 20:35:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


wonderful

God eftermiddag solstrålar!
Kom hem för en liten stund sen från en underbar dag i stan med Emma. Efter att ha gått runt i affärerna och shopat lite satte vi oss en stund i kungsan och njöt av solen. Riktigt härligt! Flera turister kom och ville ta kort med oss. Ibland är det jobbigt att vara blond.. Men självklart ställer man upp. 
Imorgon bär det av till landet så snart kommer Axel hit så jag får träffa honom en sista gång innan jag åker.  
2010-06-22 @ 17:59:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


folk tycks veta vem jag är.

En sak som jag stör mig väldigt mycket på är att det finns så många människor som hittar på lögner och skapar massa rykten bara för att förstöra för andra. Det är sjukt hur mycket folk vet om mig, som jag själv inte har en blekaste aning om. Folk tycks veta vem jag är för att dom hörde av en kompis kompis brorsas kusin att jag var en .... tex.  Varför inte skaffa sin egna uppfattning om personen? Istället för att trycka dit personen för något man hört som man inte ens vet om det är sant. Jag förstår inte ens hur man orkar lägga ner sin energi på att skapa rykten och lägga sig i andras liv. Varför inte ägna sig lite tid åt sitt eget liv stället?
Jag blir lika förvånad varje gång jag får höra saker om mig själv/ saker som jag gjort. Jag som trodde att jag viste bäst om mig själv.

2010-06-21 @ 17:02:17 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


next.

Måndag idag. Ny vecka, nya möjligheter och framför allt nya problem att ta tag i. Kom precis hem från tandläkaren där det blev att borra lite smått. Så nu är jag bedövad i hela munnen. Vilken känsla.
Igår hade jag inte alls mycket för mig. Tog det bara lugnt. På kvällen kom Axel hit med en ben & jerrys till mig. Han vet hur man gör mig på bättre humör. Sedan blev det att vi kollade på film. Han drog hem vid halv ett tiden för att han skulle upp tidigt och jobba i dag. Så typiskt. Jag slutar jobba och han börjar.
Nu tänkte jag ta en ansiktsmask och bara leva livet. P&K
2010-06-21 @ 14:49:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


you.

Att se dig med henne, det gör så jävla ont. Jag trodde inte ens att du kunde göra något sånt. Efter alla dessa dagar vi delade tillsammans, högg du mig i hjärtat och bara snabbt blev någon annans. Kan inte klandra mig själv för jag är kär, Och det är faktiskt bara ditt fel att det blivit såhär. Alla känslor som jag bär är dom falska eller äkta. Jag trodde att jag äntligen funnit dig, den rätta. Jag saknar dig som fan, kan du inte förstå. Fattar du inte hur dåligt du får mig att må. Tänker ofta tillbaks på stunderna på oss. Men som alla andra säger så är det ju förstås. Att människor som du, inte kan ändra på sig. Jag borde ha insett och jag borde ha sagt nej. För mitt livs största misstag var att lita en gång till. Men det är oftast så att hjärtat går dit hjärtat vill. Någonting saknas, något känns fel, inom mig saknas en del. Och den delen är du.

2010-06-20 @ 14:03:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


bilder från kvällen






2010-06-20 @ 02:23:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ändrade planer inför kvällen.

Ska med mina vänner till gårdens bad och umgås med massa trevligt folk som jag inte har träffat på länge så det ska bli trevligt. Hoppas ni får en lika fin kväll som jag kommer att ha.
2010-06-19 @ 18:15:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


back on track

Så där ja! Nu är det inge mer jobb för min del. Sista dagen var i går och det känndes kanon. Nu kan mitt sommarlov börja på riktigt. Efter jobbet i går kom mamma och hämtade upp mig och så åkte vi till källbrink där jag skulle tävla. Försöket gick hur bra som helst men i finalen gick det inte alls lika bra. Glömde typ springa eller något liknande. På kvällen kom min lilla Axel hit. Mysigt!
Idag har jag hunnit med att tävla på förmiddagen. Denna dag var det längd som gällde. Ingenting stämde men ett silver till mig blev det iallafall. Nu ska jag fixa iordnong mig för att sedan åka upp till centrum med Emma och lite senare träffa Axel. P&K
2010-06-19 @ 13:31:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag har min anledning.

Hej alla underbara!
Det blir inte så mycket bloggande för min del just nu som ni kanske har märkt. Men det beror på att jag jobbar hela dagarna och sen på kvällen är jag antingen på träning eller med kompisar. Bara så att ni vet. jag återkommer lite då och då. P&K
2010-06-16 @ 21:30:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite bilder från balen


2010-06-16 @ 21:23:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En snabbis om dagen..

Nu har jag jobbat i två dagar. Världens lataste jobb så jag klagar inte förutom att jag är sjukt trött eftersom jag måste gå upp så pass tidigt. Men jag klarar mig. I går kväll efter min träning kom Axel hit och snart ska jag träffa honom igen för att gå och köpa ben & jerrys. Vi hörs!
2010-06-15 @ 18:01:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


can't trust you anymore

Något av det värsta som finns är när man litar på en person som man inte bör lita på. Då man tror att man verkligen vet vem personen är men sen får bekräftat att det är en helt annan människa vi snackar om. Jag hatar när det är personer som umgås med ens närmsta som man inte litar på. Hatar att känna att ens kväll kan bli förstörd bara för att det finns falskhet i närheten av en. Sånt är aldrig kul. Vänner som sviker är något som svider hårt. Och just nu verkar det inte finnas någon sanning längre. Det verkar som allt går ut på lögner...
2010-06-13 @ 16:38:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


in my head

Goddag folket!
Fick precis ett samtal om en förfrågan till jobb denna vecka som ledare på friidrottsskolan. Ledare för små ungar kan ju inte vara så svårt och tjäna pengar är ju alltid bra. Så denna vecka kommer jag alltså jobba. 
I går kväll var Axel som sagt här. Vi låg och kollade på Titanic och vid 3 tiden rullade han hemåt och då gick jag och la mig. I morse fick jag något slags ryck och slängde ner mig själv på golvet och gjorde 300 situps och 200 rygglyft. Fråga mig inte varför. Jag är som jag är och det kan ingen ta ifrån mig. Nu tänkte jag ta en dusch och sedan har jag ingen aning om vad som händer. Vi får se helt enkelt.
 
2010-06-13 @ 15:38:21 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


sommartider

Första dagen på sommarlovet och det känns underbart!
Kvällen i går var grym. Massor med trevligt folk som gjorde min kväll lyckad. Tack till er! Idag blir det en lugn dag. En sån där dag man behöver ibland. Inte mycket planerat, bara tar det som det kommer, minut för minut. Ikväll blir det iallafall grillning med pappa och brorsan och senare ikväll kommer Axel hit.

Här är lite bilder som jag hittade på facebook från igår, tagna av Katlin.

2010-06-12 @ 16:53:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sommarlov

Nu har jag sommarlov och det känns hur skönt som helst. Aldrig mer grundskolan. Klart att  jag kommer sakna dom flesta, men vissa ska ändå bli jävligt skönt att slippa..  Nu väntar ett långt och härligt sommarlov. Gilla!
Dagen började med att åka med alla 9:or till kyrkan i spöregn. Det börjar bli en traditon att det ska regna på skolavslutningar verkar det som.. Mitt humör var på topp tills jag fick reda på lite saker som hände igår. Så mitt humör vände snabbt. Men det var bara att lossas att jag var glad endå. Det var ju trots allt skolavslutning. Efter att ha lyssnat på kören och rektorn åkte vi tillbaks till skolan där vi fikade, fick våra betyg och spelade godis spel. 
Ikväll ska jag förmodligen ut och fira med massa kompisar, får se hur det blir med den saken. P&K 
2010-06-11 @ 15:27:10 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


i gotta bad feeling

Kom hem från balen för en stund sen. Tråkigare kväll kan man ju leta efter. Har inte haft så här tråkigt dom senaste åren sammanlagt. Min kväll beskrivs med en stol, chpis och tårfyllda ögon. Nu orkar jag inte vara uppe längre, hoppas det är bättre i morgon. Då är det nämligen skolavslutning. Godnatt folket!
2010-06-11 @ 01:04:54 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


no problem

Igår var jag som sagt på gröna lund med min klass. Det blev faktiskt riktigt lyckat. Mycket "skrik" och skratt blev det. Hade inga planer på att stanna tills dom stängde men så blev det iallafall. Då följde Katlin och jag med grabbarna och åt nattmat på donken. Kom sedan hem vid halv 1 tiden ungefär. Lyckad dag!

Idag har vi haft vett och etikett dag i skolan. Vi fick lära oss lite inför balen som är i morgon, bla knyta slips, dansa och duka. Skoldagen avslutades med gemensam lunch för alla 9:or. Efter det stannade jag kvar en stund med Axel och Victor innan jag åkte till centrum.

Nu tänkte jag krypa ner i sängen och försöka sova. Är jätte trött så det blir nog inte så svårt.

I morgon är jag ledig och sedan på kvällen är det bal.

2010-06-09 @ 23:39:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


7 juni

Dagen började med att jag försov mig, eller jag trodde det iallafall. Så jag stressade och fixade iordning mig lite snabbt och tänkte gå till skolan och precis när jag ska gå får jag ett sms där det står att vi börjar en timme senare. Helt plötsligt hade jag all tid i världen på mig. Typiskt mig. Väl i skolan städade vi våra skåp och klassrum och därefter blev det att spela brännboll, eller för att vara exakt så spelade inte jag utan jag skötte poängen. Efter denna otroligt roliga dag rullade jag hem till dumbo (Axel).
Imorgon har vi så kallad klassensdag och den tänkte vi spendera på grönalund tillsammans. Känns som det var hundra år sen jag var där... men kul ska det iallafall bli.  
2010-06-07 @ 22:26:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu är det slut på veckan...

Klockan är snart 12. Axel drog nyss. Så nu ska jag gosa ner mig i min sköna säng och försöka få några timmars sömn. I morgon väntar en jobbig skoldag. Nämligen städning av skåpen. Vilket betyder att man slänger allt.
Godnatt på er!
2010-06-06 @ 23:52:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åååh Grattis!!


Denna snygga brud vid namn Emma Forsberg fyller 16 idag. Hoppas du får en grym födelsedag. Grattis!
2010-06-06 @ 16:31:42 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


sommartider

Sveriges nationaldag idag. Solen skiner och allt är underbart. Idag har jag hunnit med ett träningspass ute i solen. Sjukt varmt, nästan för varmt. Men ska inte klaga nu när vi äntligen har det varmt och soligt.

Igår var jag uppe i centrum och köpte pressent till Emma. Därefter tog jag det bara lugnt och väntade in kvällen.  Kvällen spenderades med Axel, Victor, Michelle och Eva. Först var vi bara ute och gjorde inte speciellt mycket. Axel ringde desperat runt till folk som bodde i närheten där vi var för att han ville låna en gaffel så att han kunde äta sin ben & jerry glass som han köpt. Och ja.. han äter glass med gaffel, fråga mig inte varför. Efter en stund fick han äntligen tag på Crille så att han fick sin efterlängtade gaffel och jag fick ett sugrör. Tack Crille, du räddade våran kväll... Där efter gick vi hem till Axel och kollade lite på film, snackade och åt frukt och dumle. Mysig kväll med underbara vänner. Uppskattas!
2010-06-06 @ 16:22:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Så lätt och så rätt

2010-06-04 @ 21:58:55 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vi gör det med stil.

Fredag mina vänner !
Idag har det varit sex och samlevnadsdag. Några från rfsl var i skolan och snackade lite och vi gjorde lite övningar. Riktigt segt. Höll på att somna nästan hela tiden. Efter att ha genomlidit denna "skoldag" åkte jag och Emma in till stan. Där det var massor med studentflak som åkte runt. Längtar tills det är min tur. Haha långt kvar.  I stan blev iallafall en klänning köpt som jag ska ha på balen, så nu är det bara skor kvar. Sen drog vi till kungsan och satte oss och åt jordgubbar med sprutgrädde och drack päroncider. Gott och mysigt!

Ikväll blir det nog bara att stanna hemma för min del. Har blivit erbjuden både det ena och det andra men har inte någon lust. Mår inte riktigt bra. Det liksom trycker i hjärtat/bröstet.  Ingen skön känsla alls. Därför får det bli en kväll för mig själv, eftersom pappa och mamma är i Barcelona och brorsan är och röjer.  Rätt skönt det också. Lite tid för mig själv. Det behövs alltid.
2010-06-04 @ 20:51:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


lite bilder från dagen



2010-06-02 @ 16:50:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


i gotta feeling


Såhär taggad var jag i morse innan jag skulle dra iväg till skolan för att sedan åka till årstafältet för att spela rugby och lacrosse med alla 9:or. Grymt kul var det iallafall. Det var två killar som visade oss hur man skulle göra osv. Det jobbiga var bara att dom kom från England och Australien så dom snackade engelska. Men det gick bra, jag förstod iallafall det mesta. Dom tyckte tydligen att jag var en typisk svensk tjej. Tur det. Jag vill ju inte uppfattas som typ finsk?
Vädret var toppen så nu har man riktigt snygg bh/linne bränna. Vad mer ska man säga om denna dag? Skratt, svett och tårar.
Efter att ha suttit och lökat sönder på en buss i evigheter skulle jag egentligen träffat Axel, men så blev det inte. Vi skiljdes åt olika håll istället. Så nu har jag bara pustat ut i sängen och kollat lite på en film och ska snart dra iväg och träna. Känner mig riktigt duktig.
2010-06-02 @ 16:43:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sunlight

Idag har jag praktiskt taget fått mitt sommarlov. Betygen sattes idag och det ända som är kvar nu är bara massa chillgrejer. Efter en onödig skoldag  följde Axel med mig hem. Så denna dag har spenderas med honom. Efter att Axel dragit iväg för att träna har jag i stort sätt inte gjort nånting. Rätt skönt faktiskt, bara tagit det lugnt och tagit minut för minut. Om man tänker efter så känns allt jävligt skönt. Liver leker helt enkelt and i love it!

2010-06-01 @ 21:15:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0