Ta mig tillbaks

2010-04-29 @ 21:03:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


det snurrar i min skalle

Hej på er!

Kom hem från skolan för en timme sen ungefär. Trött och seg, men så kan det vara ibland. Dagen började med nationellt prov i spanska, vilket kändes helt okej. Får alltid hoppas på det bästa. Sen blev det idrott med massa olika stationer där man skulle samla poäng. Simon, jag och Ricky slet som dårar och vann hem allt. Därefter rullade resten av lektionerna i slowmotion. Hela dagen har jag gått runt med huvudvärk, som dock fortfarande är kvar. Inte skönt alls, känns ungefär som en jordbävning i skallen eller något liknande.. Därför blir det ingen träning för mig ikväll. Ska istället dra med mig täcket ut och mysa i soffan och ta med mig något gott från köket och sätt på en bra film. P&K
2010-04-29 @ 17:23:30 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


nobody said it was easy


Ny vecka, nya möjligheter. Har varit trött hela dagen, inte så konstigt kanske med tanke på att jag somnade rätt sent i går. Men så blir det när man snackar om gamla goda minnen. Den tiden då allt var så perfekt. Nog den lyckligaste stunden i mitt liv faktiskt, och nu är allt bara borta. Tragiskt..
Skoldagen rullade på i bra fart. Inga konstigheter där inte. Livet leker helt enkelt. P&K
2010-04-26 @ 22:36:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helgen närmar sig sitt slut

Nu känner jag mig duktig. Tog en lång jogging runda och körde lite styrke övningar. Riktigt jobbigt men det behövdes verkligen.  Kvällen igår spenderades med mina underbara vänner i raman där det blev grillning. Mysigt. Idag har jag bara segat runt. Precis som varje söndag.
Spotyfi listan rullar i fullgång samtidigt som jag lär in mig lite spanska glosor. Snart är det dags för pizza och senare ikväll lbir det självklart att kolla på  Wallander. Hoppas ni har haft en bra helg! P&K

2010-04-25 @ 18:22:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu ska jag ut och springa!

2010-04-25 @ 17:14:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lööördag!

Humöret är på topp och jag bara njuter av livet. Fick precis ett sms med ett bra erbjudande man inte kan tacka nej till. Kvällen igår spenderades med Katlin, Victor och Totte, stötte även på massa annat folk. Vendelsö är ju inte allt för stort.  Idag har jag bara tagit det lugnt. Tog en långsovmorgon och började dagen med en smoothie framför en film.  Och resten av dagen har bara rullat på. Snart är det middagsdags och mys med familjen innan jag drar ut på äventyr. P&K

2010-04-24 @ 19:02:08 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Helgen är kommen!

Godkväll Vänner!

Idag är det fredag och kom hem från stan för en liten stund sen med Emma och Katlin. Där vi gick och kollade runt och hade det mys. Så trevligt så. Kvällen blir förmodligen att bara ta det lugnt med dom underbara, några grabbar försöker få napp att hitta på något med oss, men får se hur det blir med den saken. 
Nu känner jag lukten från grillen, det börjar bli middags dags. Magen kurrar och skriker... Vi hörs!
2010-04-23 @ 19:38:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


<3


Att glöma någon man älskar är lika svårt som att komma ihåg någon man aldrig har träffat.
2010-04-18 @ 20:57:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


17 aparil

Har lyckats komma upp ur sängen, och sitter nu och pluggar lite smått. Nästa vecka är fullproppad av prov, inlämmningar osv. Inte kul alls. Men idag är det lördag och vi har en härlig helg framför oss. Det är bara att gilla läget. Kvällen spenderar jag förmodligen tillsammans med mina underbara vänner, och det kommer bli jätte trevligt. Vi får se vad vi hittar på. Hoppas ni får en bra dag/kväll!  P&K

2010-04-17 @ 13:35:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


inga konstigheter

2010-04-17 @ 01:16:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


jag glömmer aldrig dig

Minns du alla stunder vi haft tillsammans,
minns du hur vi skrattade och hade det så jävla underbart.

Det var för så längesen och jag vill inget annat en att få glömma bort våran tid & sluta undra vart våra dagar vi skulle haft tagit vägen.

För vi är ju ändå inte vänner nu, det var ju så längesen du log mot mig och din blick som förut var så varm är nu is. Men hur ska jag någonsin kunna glömma allt som hänt, alla sömnlösa nätter då jag önskat att jag fått försvinna bort för evigt. Minns du orden "vi föralltid" som nu bara är meningslösa ord, som hade så stor betyddelse i våra liv.

Även fast vi visste att vi någon gång skulle skiljas åt och kanske aldrig mera prata med varandra. Det kanske är först nu jag inser att all tid med dig bara är bortslösad tid av mitt liv och att alla sår aldrig kommer att läka & även om jag kämpat så mycket för att överleva så är jag ändå död på insidan. Hur kunde vi två göra så mycket skada så att det aldrig går att glömmas, För det går verkligen inte. Det är något som kommer sitta inbränt i hjärtat för alltid och kanske någon gång när vi är gamla kan vi blicka tillbaka på allt som varit och bara skratta åt allt, skratta åt hur barnsliga vi var. Det gör ont att tänka på alla underbara stunder, för alla stunder var inte dåliga. Vi hade det så bra och det var nog några av dom lyckligaste stunderna i hela mitt liv. Någon gång kanske jag lär mig att leva med det. Jag vill bara säga

Tack för allt & alla stunder med dig, men nu är allt som bortblåst.
2010-04-17 @ 01:10:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hiss

Jag har tre bra nyheter.
1. Det är fredag! Veckan har gått grymt snabbt.
2. Mattenationella kändes faktiskt bra.
3. Jag har kommit in på alla gymnasium som jag har sökt till.
2010-04-16 @ 14:54:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


jag hatar att jag älskar dig


Jag har hört att du träffat nån
Jag hör att hon är allt jag inte va
Och jag hör att du är säker nu
Och jag vaknar med den tanken varje dag
Jag hör att hon är den rätte
Dom säger att du verkligen menar det

Och jag hatar att jag älskar dig
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Jag skäms för att be
Jag skäms för att gråta
Jag skäms för att säga att du är kvar i mig

Håkan hellström
2010-04-14 @ 23:17:26 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Happyface

Godkväll kära ni...
Har inte haft någon tid till att blogga förren nu. Var i väg till icamaxi och handlade med mamma och sen har jag suttit och pluggat lite smått. Vädret känns kanon, nästan sommar snart ju.. nu går tiden fort. Det gillar vi!
Hur har er dag varit..? bra hoppas jag. Själv så har jag haft en super skön dag, och tänkte nu avsluta denna sköna dag med att dyka ner i sängen nu på studs.

2010-04-14 @ 22:58:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tillbaks till verkligheten

Hej på er!
Wonderful tuesday... har ni kollat ut? har ni lagt märke till vädret? klarblå himel och solen skiner. Imorse när jag vaknade fick jag en härlig känsla inom mig. Nu är det vår på riktigt.

Tisdagen i sig känns dock inte lika rolig, första skoldagen efter lovet. Vilket inte alls kändes bra, men ska inte klaga, i morgon börjar jag 12:40 och har bara två lektioner. Askalas!
Just nu sitter jag i soffan och kollar på desperate housewives, funderar på att göra iordning en kopp te och sätta på en bra film istället. Mår inte allt för bra. Är halvt sjuk. Hostar, täpt i näsan och har ont i halsen. Man kan inte alltid ha det bäst...
2010-04-13 @ 21:17:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


home sweet home

Hej alla underbara !
Nu är jag tillbaka i Sverige igen, eller kom faktiskt hem igår vid 7-8 tiden någon gång. Men orkade dock inte blogga då eftersom att jag var alldeles för trött och inte på humör. Planet var försenat och jag mådde allmänt dåligt. Men iallafall, veckan var grym! Sol, värme, skratt, shopping, underbara personer, allt. Riktigt lyckad vecka.

Här är några få bilder








2010-04-12 @ 17:55:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


glad påsk

Påskafton idag, och jag sitter ensam hemma. Familjen är som vanligt i Örebro och firar påsk, men denna gång utan mig. Istället ska jag hem till farmor och äta middag och senare ikväll hem till Jossan där jag ska sova över. Eller sova och sova vet jag inte , men får hoppas på någon timmas sömn iallafall. 04:45 ska jag befinna mig på alrland. Så ingen sovmorgon här inte. Eftersom att jag blir borta i en vecka blir det inget bloggande, om jag inte lyckas sno en dator i Spanien förstås. Kameran hänger självklart med, så när jag kommer hem blir det massor med bilder.

Hoppas ni får en bra påsk!

2010-04-03 @ 14:15:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


high five på den.

Långfredag idag och dagen har faktiskt känns väldigt lång. Passande namn. Fint väder har det också varit. Våren är här och det känns underbart. Var uppe i centrum en stund med mamma förut och kom hem med en skinjacka, ett par hörhängen och ett par tights. Wonderful. Sen har jag även gjort klart mitt inlämnings arbete till idrotten. Bra där Rebecka! Det ska egentligen inte vara in förns om över en vecka men eftersom att jag åker bort nu under påsklovet vägrar jag sitta inne på ett hotellrum och plugga. Därför måste jag nu även börja med hemkunskaps inlämningen. Låter inte direkt kul, men måste man så måste man. Viktor och Simon försöker få med mig ut och hitta på något, får se hur det blir med den saken, är inte så taggad. Stannar nog hemma och har en myskväll med mamma istället. P&K
2010-04-02 @ 19:24:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


So close, but so far away

Det har gått för långt nu.

Det går att anstränga sig att glömma, samtidigt som man anstränger sig för att minnas.
Men lätt är det inte.
Jag anstränger mig för att lita på dig, jag vill verkligen men det leder ingenstans.

2010-04-02 @ 12:10:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


påsklov

Rubriken säger allt. Känns underbart!
Dagen har har rullat på helt okej förutom dom sista timmarna av skoldagen. Helt plötsligt ändrades mitt humör och jag blev skit sur. Fast det var ju inte så konstigt med tanke på alla jobbiga personer. Men som tur var fick vi sluta en timme tidigare och mitt humör blev bättre. Då drog jag, Lovisa, Viktor och Simon upp till centrum och kollade runt lite. När man kom hem väntade ett påskägg av mamma och en påskgodispåse och 20 euro av farmor till mig. Världens bästa personer till släkt man har.
Nu i kväll har jag tillbringat första lov dagen med underbara personer (Emma, Katlin, Victor) och har bara haft det allmänt trevligt.

Nu: Sova
2010-04-02 @ 00:08:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0