det är så vi gör det

Teneriffa resan är bokad och klar. New york resan snart likaså. Det går bra för vissa helt enket. Imorgon är det nyår också, som kommer spenderas med finfina vänner hemma hos Eric. Jag känner att det kommer bli en bra kväll/natt och en riktigt bra start på det nya året.
2010-12-30 @ 21:59:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


city


Nu ska jag åka in mot staden och träffa denna fina tjej för en heldag i stan med massa prat, mys och shopping. Ska förska införskaffa mig lite saker till nyår, men vi får väl se hur det går. Efter vårat besök i Stockholm stad åker vi direkt till sätra för hårdträning. P&K
2010-12-29 @ 12:05:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


julklappar


Underkläder
Ringar
Klocka
Pressentkort (Hm 250kr, Ginatricot 250kr, MQ 500kr)
Kontanter 600kr
Läppenna make up store

Tygväska från brorsans företag
Plattång
Badkitt
Body lotion och parfym Calvin Klein
One tree hill box säsong 4 & 5
Dvd film: Vingar av glas


Mysig kofta
Tränings tights
Mjukisbyxor

Lång kofta med "skärp" i midjan (syns inte så bra på bilden)
Volang linne
Transperant blus

Har glömt en bild på en svart blus, men annars tror jag att det var allt. Tack så mycket för alla paket!
2010-12-28 @ 20:21:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


back on track

Godkväll!
Nu är jag äntligen hemma i Stockholm igen efter drygt en vecka på landet. Har haft det riktigt lugnt och skönt och bara tagit tiden som den kommit. Ingen stress och ingen press helt enklt. 

Dan före dan var det som sagt uppe sittar kväll då vi spelade bingolotto framför en sprakande brasa med massor av julgodis som höll oss mätta. Ingen blev tyvärr miljonär men lite nya lotter osv lyckades vi vinna.  

Julafton spendereades med hälften av släkten (ungefär) i våran stuga med allt som hör julen till. Julmat, julgodis, julmust, Kalle anka, tomte, julklappar osv. Precis som varje jul. 

Resten av veckan har jag mest legat i soffan och kollat på film, busat med mina små kusiner, spelat tv-spel med Denniz och bara levt livet.

 
2010-12-28 @ 18:40:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


27 dec

Hej alla underbara!
Har inte blivit mycket bloggande från mig. Men det bli så när jag befinner mig på landet. Imorgon åker jag iallafall hem till kära Stockholm och då lovar jag att jag ska bättra till mig. Ska bla visa bilder på mina julklappar och självklart berätta om min jul osv. Ni får helt enkelt stå ut tills dess. P&K
2010-12-27 @ 19:02:55 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


23 december

Nu är jag i Örebro, eller jag har varit här ett bra tag nu. Uppesittarkväll ikväll vilket innebär bingolotto. Tradition.. Haha tant varning! Men vem vet jag kanske är miljonär när kvällen är slut, skulle inte sitta helt fel.
Nu ska pepparkakor och julmusten fram och sedan slänga sig i soffan framför brasan och bara umgås med familjen. Mysigt!

Imorgon är det 24 december alltså julafton för er som inte viste det och den kommer att spenderas med tjocka släkten som vanligt. Då kommer jag inte blogga nånting därför önskar jag er alla en riktigt God Jul nu istället och grattis till min kusin Christian som fyller 16 år i morgon. P&K
2010-12-23 @ 19:38:00 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


mot Örebro

Mjukiskläderna är på, väskan är packad, ipoden är laddad. Det enda som återstår är bara att pappa ska komma hem från jobbet. Sedan bär det av mot landet och tjocka släkten. Med massa godis och hög musik i öronen får jag hoppas på att bilresan går fort. Men det återstår att se.. med tanke på detta snökaos.
2010-12-22 @ 14:00:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fifa

Inatt är det dags för grabbarnas nionde fifa turnering. Den startar kl 22:00 och slutar 06:00. Det är en riktig seriös turnering med gruppspel, kavartfinaler, semifinaler och självklart final. Tolv stycken grabbar gör upp om guldet. Om ni vill följa den så är det bara att gå in på deras hemsida där det står om allt som händer, hur alla ligger till osv. Min käre vän Fabian ville därför att jag skulle länka till deras hemsida. Så genom att trycka på bilden kommer ni dit.
2010-12-22 @ 13:28:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stop/play

2010-12-21 @ 23:15:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lov!

Mitt efterlängtade jullov är äntligen här!
Och det känns mer än underbart. Började dagen med att se på en teater som dramagruppen hade gjort. Lite små rolig sådär. Därefter hade vi en väldigt onödig rast på en och en halv timme innan det var dags för kören att sjunga och rektorn att hålla sitt tal. Men nu är det slut på denna termin och ett tre veckors lov väntar.
Ska verkligen ta vara på varenda minut! Nu måste jag börja packa för imorgon bär det av till landet där det ska firas jul. Frågan är bara vad ska jag ha med mig, hur mycket osv. Hatar att packa..
2010-12-21 @ 22:16:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tränings dax


Somnade i soffan framför Emil i Lönneberga och nu är jag sådär lagom trött. Ska bara piggna till lite grann och sedan är det dags att bygga muskler.
2010-12-20 @ 17:11:21 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vinterland

Julafton närmar sig. Återstår bara 4 dagar kvar och en dag till lov. Det kan inte bli bättre.
Jag har precis kommit in från kylan efter att ha skottat snö. Heergud vad har hänt med Sverige? Såhär kallt och så här mycket snö är det väll aldrig, eller?
Fick vänta på bussen i en halvtimme imorse, inte ok. Grattis SL, ni har lyckats en engång att komma försent.
Jag förfrös nästan händerna eftersom jag saknar vantar. Väl i skolan städade vi bara vårat klass rum och sjöng lite sånger sedan var den otroligt nödvändiga skoldagen slut. Men jag klagar inte, imorgon får man lov också. Livet leker!



2010-12-20 @ 13:53:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


inga konstigheter


Jag har byggt en mur. Den är fan oslagbar & jag är rätt nöjd. För det river inte längre. Minnena gör inte ont. De finns där, på många ställen. Men det är inget som rubbar mig urbalans. Grejen är den att jag bryr mig inte, eller nu ljuger jag.. Klart jag bryr mig men inte alls på samma sätt som jag gjorde förut. Tycker bara att det är skönt att allt inte är som förr. Men nu jäklar är jag en ny människa som ska skita i allt som gör att man mår dålig, å bara se framåt mot nya dagar och nya möjligheter. Man lever ju bara en gång..
2010-12-19 @ 22:52:41 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


4 ADVENT

Då var det söndag igen och inte vilken söndag som helst utan den 4 advent. Vilket betyder att det inte alls är långt kvar till självaste julafton. Som varje söndags förmiddag började jag dagen med ett tränings pass i gymmet. Därefter var det bara att åka hem och ducha lite snabbt och för att sedan åka iväg till torvalla och mötta upp lite fina tjejer för att sedan kolla på Monas cheerleading uppvisning. Nu blir det att mysa järnet till hundra.
2010-12-19 @ 18:02:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


00:53

Nu har Fredrik precis gett sig av efter att ha spenderat kvällen hemma hos mig. Rolig prick det där. Tänkte göra mig i ordning inför natten och sedan få ett antal timmars sömn innan det är dags att gå upp igen.. Godnatt på er!
2010-12-19 @ 00:53:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


så mycket bättre


Här sitter jag och äter skumtomtar och dricker cola sammtidigt som jag lyssnar på lite julmusik. Det är ju trots allt snart jul och det gäller att ladda upp med julstämmningen i förväg. Ikväll var planen att jag skulle träffa två goa killar vid namnen Joakim och Fredrik. Men nu känner jag att min trötthet har tagit över min kropp och att åka till Tungelsta känns inte heller så lockande. Så vi får helt enkelt se hur det blir.
Skoldagen började med ett spanska prov som gick galant och därefter iväg och kollade på tjejerna som spelade innebandy. Dock åkte dom på stor torsk, vilket inte var så förvånande med tanke på att de mötte fredrikas innebandy akademi. Men dem krigade på så gott de kunde. Det har varit en mycket bra dag för övrigt och jag får hoppas att det fortsätter i den stilen. Ha en fin fredagas kväll!
2010-12-17 @ 19:20:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I wish u knew.

Har haft en ganska onödig men ändå skön skoldag idag. Två timmars håltimme pga att jag var klar med min uppgift och läraren var sjuk. Så dessa timmar spenderade jag med några fina flickor från klassen. Vi åkte till torvalla och kollade på grabbarnas innebandy match. Jag träffade även på en massa goa killar från Fredrika som jag inte sett på länge, så det var trevligt. Sedan var det bara att åka tillbaks till skolan för några riktigt sega lektioner. Man märker att det snart är lov, alla är trötta och halvsover på lektionerna. Jullovet är verkligen i starkt behov just nu. Som tur är det bara tre dagar kvar. Nu ska jag gå ner mot köket och göra i ordning en kopp te och sedan mysa ner mig i min säng med lite tända ljus omkring mig. En perfekt avslutning på denna torsdags kväll.
2010-12-16 @ 21:05:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2 cool 4 school

Nu befinner jag mig i skolan och har precis gjort klart min bilduppgift. Så nu har jag världens längsta rast. Därför tänkte jag dra med mig lite människor och gå och kolla på killarna som spelar dm i innebandy mot fredrika. Måste ju ge vårat stöd till killarna som kämpar för våran skola... haha heja fria! 
2010-12-16 @ 09:16:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


wonderful feeling


Här har ni en riktigt glad tjej. Humörsvängningar har vänt. Allt känns så himla bra helt plötsligt. Tack vare alla underbara personer som förgyller min vardag. Tack till er!
Idag har jag haft en sån där helt vanlig dag då det inte har hänt något särskilt kul eller tråkigt. En helt vanlig neutral dag helt enkelt. Nu ska jag fixa i ordning mig för att sedan möta John blund. Godnatt!
2010-12-15 @ 22:23:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


som om ingenting

Mår ingenting för stunden. Känner mig rätt ordlös och rätt tom. Ni vet. Men jag skall duscha och titta på Paradise Hotel och lite sådant nu, så att jag känner mig bättre.
2010-12-13 @ 22:11:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gäster på g

Nu måste jag fixa i ordning mig lite snabbt för om drygt en halv timme kommer några gäster hit. Familjen Gustavsson närmare bestämt, som ska äta middag här och spendera resten av kvällen med våran familj.
Ha en fortsatt trevlig lördag kväll allesammans!
2010-12-11 @ 18:27:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


11 december

Goddag gott folk!
Vaknade för någon timme sedan efter en gudomlig skön sömn, blev sedan serverad med en hallon smoothie på sängen som mamma hade fixat i ordning till mig. En riktigt bra start på denna lördags morgon helt enkelt. Jag kanske borde vara med i ung och bortskämd eftersom att jag får allt serverat. Fast nä riktigt så är det ju inte. Nu ska jag dra mig mot bussen och möta min fina vän Emma för att sedan åka iväg och fixa lite färg. Eftersom att detta väder och denna årstid inte bjuder på någon sol får man helt enkelt fixa det själv.

2010-12-11 @ 14:34:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sunlight

Vid sånna här tillfällen då jag håller på och fryser ihjäl i detta kalla land önskar jag verkligen att jag var i ett varmt land med strålande sol. Där det inte finns någon stress och ingen press. Bara att kunna ta det lugn och leva livet för varje sekund som tickar iväg. Tänk va underbart om det ändå var så. Men nu är det ju inte så, därför får jag drömma vidre om solen,värmen, brännan...
 
2010-12-10 @ 21:03:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Friday!

Härligt med fredag igen. Hade dock inte lika härlig natt. Fick inte alls många timmars sömn. När jag kom till skolan fick jag reda på att vi inte hade någon spanska och att jag alltså hade kunnat ha haft sovmorgon men så blev det inte. Istället satte vi oss och "råpluggade" religion eftersom att vi hade prov lektionen efter. Provet kändes faktiskt riktigt bra, får bara hoppas på det bästa. Resten är upp till läraren.
Nu känner jag mig som en vandrande zoombie. Jag sitter och bara stirrar rakt in i väggen, orken finns inte till nånting annat. Tänkte därför ta en liten tupplur så att jag är pigg till kvällens äventyr.
Men där sprack den planen.., nu ropade mamma att hon ville att jag skulle med och handla, så jag får väl ställa upp för laget..

Vet inte äns varför jag jag lägger upp denna otroligt fula bild på mig. Men den är ju lite små komisk endå.
Hur lyckades jag med denna min?
2010-12-10 @ 17:17:17 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


mitt rum

Fick en fråga om jag kunde visa bilder på mitt rum och ja så här ser det ut.
2010-12-10 @ 16:52:28 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


8 december

Hela mina studiedag igår gick åt till pluggande. Vilket resulterade till att jag kunde allt på dagens svenska prov. Bra jobbat Rebecka!
Efter provet hade vi idrott med B klassen där vi körde klasserna mot varandra i basket och fotboll. Min kära klass tog lätt hem alla segrar. Efter en lagom långtråkig skoldag var det bara att åka hem och sätta sig och plugga. Har pluggat i 3-4 timmar nu, så nu får det vara slut på slaveritet. Har nämlilgen religion prov på fredag och jag måste få bra på det eftersom att detta prov kommer avgöra mitt betyg. Jag förstår att ni tycker det är jätte kul att läsa om mitt pluggande...  Men det finns inte så mycket annat att berätta just nu. Om det är något som ni vill veta eller som ni vill att jag ska blogga om så är det bara att slänga iväg en kommentar om det.

2010-12-08 @ 21:35:39 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Dags att leka smart


Godmorgon på er!
Vaknade upp för en knapp halvtimme sen och ska snart gå ner och få i mig lite fruksot. Mjukiskläderna är på och jag känner mig redo för en dag full med massa pluggande (där ljög jag). Men jag ska göra mitt bästa. Det är bara att ta tag i det, annars blir det aldrig av...
2010-12-07 @ 10:30:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


in a happyplace

Med ett leende på läpparna och då menar jag inget falsk påklistrat smile utan det är äkta vara som jag pratar om, sitter jag med en stor kopp te och bara lever livet till hundra. Har underbara kännslor innom mig och allt känns så otroligt bra. Det låter nästan för bra för att vara sant. Imorgon är det som sagt studiedag och då tänker ni säkert gud vad skönt med en ledig dag. Men riktigt så är det endå inte eftersom att jag kommer att behöva plugga hela dagen. Ska till och med ställa alarm för att inte sova bort heladagen...
2010-12-06 @ 22:49:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


inga konstigheter

Andra advent idag. Vilket betyder att det inte alls är långt kvar till lov och julafton. Bara drygt två veckor. Idag har jag börjat min söndag som alltid med ett gympass. Sen dess har jag mest tagit det lugnt. Nu har jag precis kollat på Beck och sitter nu och pratar lite med en fin vän om allt möjligt.  Ska snart krypa ner i sängen för att sedan få några timmars sömn innan det är dags för skolan. Har nämligen ingen studiedag imorgon som resten av stockholms alla gymnasium verkar ha. Istället har jag studiedag på tisdag, så det gör inte så mycket.
Godnatt på er! 
2010-12-05 @ 22:51:35 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


23:23

Här sitter jag och kommuniserar med finfina personer genom en smart uppfinnig vid namn facebook. Samtidigt kollar jag på livvakterna med mina underbara föräldrar och har en såndär mysig lördagkväll. Livet inte överskattat någonstans, det är underbart med stort U.
2010-12-04 @ 23:23:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


stockholm i mitt hjärta

Nu är jag hemma efter en heldag på stan med Emma. Som sagt blev det mycket skratt och prat och även en del julklappar köpta. Ska förmodligen träffa henne lite senare ikväll igen för en lugn myskväll. Men vi får se hur det blir med det. Nu ska jag mysa ner mig i soffan framför kung fu panda som går på tvn. Teckande filmer är ju det bästa.
2010-12-04 @ 18:28:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En dag på stan


Är i stan med den här underbara personen och handlar julklappar och har det allmänt trevligt. Det var länge sen jag träffade henne. Det kommer bli en lång dag med massor med prat, skratt och nya minnen.
Kika in på hennes blogg genom att trycka på bilden.
2010-12-04 @ 13:39:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


weekend

Godkväll kära ni!
Denna fredag kväll spenderar jag i soffan med ett glas cola och lite kladdkaka. Känner att jag gjorde ett bra val, eftersom att mina ögonlock börjar kännas tunga. Därför tänkte jag ta och göra något åt det och bege mig mot sängen. Tidig fredag kväll, men vad gör det? Det kan vara riktigt behövligt ibland.
Har världens bildbrist. Men imorgon ska jag in till stan med en fin vän som jag inte träffar så ofta längre och då hänger kameran med så att jag kan dela med mig av lite färskare bilder istället. Så länge få ni nöja er med denna bild på tre stycken snyggingar som är tagen för ca 2 månader sedan. Saknar den kvällen!
2010-12-03 @ 22:52:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utan dina andetag


Jag vet att du sover, känner värmen från din hud.
Bara lukten gör mig svag, men jag vågar inte väcka dig nu.
Jag skulle ge dig allting du peka på. Men bara när du inte hör vågar jag säga så.
Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor. Jag kan inte ens stå när du inte ser på och genomskinligt grå.
Men jag utan dina andetag.


Sitter och lyssnar på denna låt som är gjord av Kent om och om igen. Men just denna verision sjunger Erik Linder som har hur bra röst som helst. Han var även med i talang för några år sedan och han blir bra bättre och bättre. Inte nog med det sjöng han även på min farfars begravning och gjorde det till en fint minne i allt det sorliga.
2010-12-02 @ 20:35:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vinterland

Trött å gla´, de är det jag är ida´. Ligger nu och små slummrar i min säng samtidigt som jag kollar på paradise hotel medans jag väntar på att maten ska bli klar. Därefter bär det av till gymmet för två timmars hårdträning. Sen kan man säga att denna dag i princip är slut. Som alla andra dagar bara flyger timmarna iväg. Imorgon är det redan fredag och en helg som väntar. Livet känns ganska underbart endå! Förutom de 20 minus graderna som finns utanför förstårs...

2010-12-02 @ 16:43:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


22:17

Nyduschad och fräsch är precis vad jag är nu efter en helt okej träning. Och som sagt är det första december idag vilket betyder att första luckan öppnades i chokladkalendern, och eftersom att jag har fått två stycken innebär det två choklad bitar varje dag. Inga fel faktistk. Det är ju som sagt tradition...
Nu sitter eller snarare ligger jag i min säng med datorn i knät och pillar lite på min bilduppgift. Dock går det inte riktigt som jag vill. Ska rita någonting levande och jag försöker göra en hund, vilket mest resulterar till massa kladd. Men men, nu ska jag fortsätta.
Resultatet av min förra bild uppgift på bilden nedanför där temat var svartvit bild.
2010-12-01 @ 22:17:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


December

Första december idag. Tiden går relativt fort vilket betyder att våren och sommaren närmar sig. BRA. Nu är jag precis hemkommen från skolan och ska bra byta om lite snabbt och åka iväg på träning. Vi hörs senare!
2010-12-01 @ 16:46:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0