some pictures from sm








2010-02-28 @ 22:59:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sm

Eran grymma bloggare är tillbaka!
Har varit riktigt dålig på sista tiden, men har ändå inte haft något att berätta.
Nu i helgen har jag varit i Norrköping på USM (ungdoms SM) för er som inte förstod. Där jag skulle tävla i längdhopp och 60m. Men det blev inte riktig så.. Efter ca 15 minuter hade jag sträckt baksidan av låret. Så under denna helg lyckades jag bara hoppa ett enda hopp. Men det grymma var att mitt hopp räckte till final. Fast det sura var att jag dock inte kunde ställa upp i finalen. Men SM final, hur grymt är inte det ?
(Kommer massa bilder från helgen när jag kommer hem)

Nu blir det att åka och kolla på brorsans hockey match.
2010-02-28 @ 15:48:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Back to life

Äntligen fredag mina vänner!
Alla  möjligheter finns, får se vart kvällen leder för mig.
Kanske stannar jag här, kanske flyger jag iväg. Time will tell.
Just nu sitter jag och sjunger med i låtar så gott jag kan, ja vi behöver ju inte tala om hur förjävligt det låter men det är bara att höja ljudet så hör jag inte mig själv. Perfekt!
I går var det friluvsdag, då jag var i romme. Riktigt kul var det. Tack till er alla som gjorde det lyckat!
Idag har jag i stortsett gått runt som en zoombie och gäspat. Inte så konstigt med tankte på att jag gick upp klockan 5 i går. Men jag har överlevt. Första lektionen började med matteprov. Alla verkade tycka att provet var jätte svårt men jag själv tyckte att det var sjukt lätt. Vet inte hur jag ska tolka det, antingen var jag extremt översmart just idag eller så skrev jag bara något helt random. Vi får väl se resultatet sen. Resten av dagen gick snabbt, vilket var riktigt skönt. Efter skolan drog jag hem och slängde mig i soffan framför Jalla Jalla! En riktig klasiker. Men nu tännkte jag ta och fixa lite gott gott och bara ta det lugnt. P&K




2010-02-19 @ 19:15:27 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


up side down

Just nu är min värld upp och ner. Jag gör saker jag vet att jag kommer ångra. Jag säger saker som jag egentligen inte menar. Jag sover bara någon timme varje natt och jag lägger den lilla energi jag har på dagarna till helt fel saker. Min värld är upp och ner. Jag mår inte bra av att ha det så här. Att leva i obalans.

Jag har nu bestämt mig. Jag ska vända rätt på allting igen. Det här är mitt liv och jag jag jag och ingen annan bestämmer hur det ska levas. Jag kollar igenom gamla bilder... Var tog världens gladaste, roliga och mest omtänksamma Rebecka vägen? Hon är som bortblåst. Jag saknar henne och nu ska jag ge mig ut på skattjakt. Jag ska hitta henne. Rebecka. Och när jag har hittat mig själv kommer allting att lösa sig. Jag vet det.
2010-02-16 @ 19:39:05 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


home sweet home

Sitter hemmaa!
Sköntsköntskönt att vara sjuk just idag, tacktacktack. Ni vet att det är härligt att vara lite sådär småsjuk, när man inte riktigt hade behövt stanna hemma men att orken är helt slut. Så till skolan, går man icke. Så just nu ligger jag i soffan med ett tjockt duntäcke och kollar på film. Det är väl ungefär så denna dag kommer att se ut för mig. Men nu måste jag gå ner och ta något att äta, har inte ätit på hela dan. P&K
2010-02-16 @ 12:00:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


bästa på länge.

Hej Hej!
Hoppas att allt är bra med er. Själv håller jag på att bli sjuk. Känns inte alls bra. Halsen är uppsvullen och är förkyld som bara den. Men jag kämpar mig igenom. Kom på att det bara är två veckor kvar till sportlov.
Hur skönt är inte det?
Har inte kunnat blogga nånting i helgen pågrund av att jag har varit full bokad hela tiden.

Fredag:
var jag med mina brudar hemma hos Lovisa där det bjöds på massa godsaker och sedan drog vi hem till Andreas, där även lite annat folk var. Grymt lyckad kväll/natt.

Lördag: var jag barnvakt åt mina två små kusiner Denniz och Robin.

Söndag: alla hjärtans dag! Började med tävling. Där det gick riktigt bra. Kom hem med två medaljer och två nya pers. Efter tävlingen fick jag snabbt fixa till mig för att sedan åka och möta Douglas. Sen åkte vi till Heron City och mötte Sandra och Rasmus, där vi sedan gick på bio. Filmen var inte speciellt bra, men vad gör det när man har trevligt sällskap?
Hela helgen har varit riktigt lyckad. Det tackar man för.

2010-02-15 @ 19:52:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


söndag närmar sig

Har ni några planer för alla hjärtans dag?
Själv ska jag tävla och sedan gå på bio med Douglas. That's will be perfect.
2010-02-13 @ 16:14:39 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


det snurrar i min skalle


Finns inte så mycket att säga, eller har egentligen ingen ork till att skriva något. Har redan skrivit en uppsats idag där alla mina tankar behövdes så nu är det tomt i mitt huvud. Därför blir det bara en kort sammanfattnig som ni får nöja er med.

Idag har jag hunnit med:
Nationella prov i 2 timmr och 40 minuter.
segat igenom en lång skoldag från 08:05 till 16:00
haft en sjukt rolig träning på gymmet.
planerat min helg. Den kommer att bli grym, det kan jag lova.

Nu ska jag sova.
2010-02-11 @ 22:03:53 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


just smile

Idag har det varit en bra dag och mitt liv rullar på i fullfart. Solen har skinnit och det har faktiskt varit varmt för en gångs skull, får hoppas att det håller i sig så att man slipper frysa ihjäl i detta kalla land. Skulle inte sitta fel med vår nu. Eller är jag ensam om att tycka så?
Nu har jag iallafall fixat mitt gymnasieval. Sam ekonomi på fria står överst på listan följt av nackademins gymnasium city och seda fredrika bremer. Men nu måste jag försöka sova för i morgon klockan 08:05 är det dags för nationella prov. Ungefär i tre timmar ska man sitta och skriva en uppsats, taggad? oouf om jag är....
2010-02-10 @ 23:00:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


i alway foregt to forget you

Det är den värsta känslan i världen att älska och hata en person på samma gång. Jag vet hur det känns.. Det är svårt att se saker och ting förändras när allt man vill är att stanna kvar på samma ställe. Det är svårt när man vill släppa taget, men ändå fortsätter man att kämpa. Man vill glömma, men det går inte. Man har fastnat precis där allt började. När känslor kommer och går och man inte kan bestämma vad man vill. När man har så mycket att säga, men inte vet vart man ska börja. När man vill ha dem i sitt liv men ändå inte, men allt man kan göra är att försöka driva dem längre och längre bort. Det är svårt att tänka tillbaka hur det brukade vara och titta på det nu och inse att saker är annorlunda, och att de aldrig kan bli densamma igen, man säger till sig själv att det inte är värt det, men om det verkligen inte är det, så skulle man inte spendera så mycket tid på att tänka på det.

Ibland måste man lägga det förflutna bakom sig, även fast man inte riktigt vill. Man måste försöka. Det gäller bara att bestämma sig. Leva dag för dag. Ta dagen som den kommer. Man kommer att tänka på den personen, man kommer att sakna personen man kommer att kolla efter den och man kommer att strirra bilnt på en msn ruta utan att våga skriva något. Man mår dåligt av tanken att gå vidare, men det är en tanke som man måste tänka. Allt kan kännas fel, allt kan vara ur kontroll att man inte riktigt vet vad man vill. Allt detta har jag fått gått igenom gång på gång, men jag vet att det är värt att kämpa sig igenom det.

Jag fick ett lyckorus idag, det kändes så bra.
fick faktiskt en känsla om att det kommer att gå bra.
men det är nog det att jag bestämde mig för att inte vara nere
att faktiskt lägga allt på hyllan ett tag
även om jag saknar den där andra känslan
så orkar jag inte vara krossad längre.

Det är egenligen inte så svårt, det gäller bara att våga släppa taget


2010-02-09 @ 22:35:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gränslandet?

Precis som alla andra 15-16 åringar i Sverige har jag haft nationella prov i svenska idag. Seg som jag är hann jag inte med alla frågor.. missade i och för sig bara en fråga så, men annars kändes det faktiskt helt okej. Nog om prov. Resten av dagen var riktigt lugn eftersom att alla killar i klassen var på umo. Gillas!
Nu har jag precis tagit ett bubbelbad och ska snart gå ner och göra en kopp te och sedan sätta på ett avsnitt av one tree hill. Inga läxor på hela veckan. Askalas!
2010-02-09 @ 18:20:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Slut på det roliga.

Helgen närmar sig sitt slut. En ny skolvecka väntar med nationella prov. Vilket ogillas stark.

Tävlingen igår gick bra, förutom att jag hade världens huvudvärk, men med lite ipren och skit så gick det över.
Kvällen igår blev lite knasig, missförstånd hit och dit, men det slutade iallafall hemma hos Axel med Vicotor och Lovisa där jag blev kvar till klockan 3, så direkt jag kom hem var det bara att slänga sig i sängen och sova.

Idag har lite släktingar varit här för att fira mamma. Trevlig! Resten av dagen har jag ränsat min gamla byrå och satt ihop en ny och flyttat över allt till den. Duktig som man är.

Nu: en annan del av köping

Bilder på min söta kusin Denniz från idag.  

2010-02-07 @ 20:33:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äntligen helg!

Det är freedag idag!
Härligt härligt. Lite små komiskt att min lärare kom och bad om ursäkt och ville ge mig en kram idag. Hon blev allt lite rädd... Ni förstår jag kan vara riktigt farlig ibland.
Efter skolan drog jag hem och har bara tagit det lugnt sen dess ,legat i soffan, ätit kladdkaka och sett ett par one tree hill avsnitt. Klockren kombination!
I morgon är det dags för tävling igen. Får hoppas på det bästa och bara kötta på så får vi se hur det går. Man kan ju inte göra det bättre än sitt bästa, inte sant?

2010-02-05 @ 22:44:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


4 feb

Idag fyller världens bästa mamma år, Grattis! Så nu ska vi dra ut och äta. Vi hörs sen! P&K
2010-02-04 @ 17:57:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Har du något bevis? Svar: nej!

Den här dagen började jätte bra, allt var fintfint och jag var på topp. Efter lunchen hade vi mer än 2 timmars håltimme så jag och några brudar drog hem till Katlin och kollade på film och bara tog det lugnt. När vi kommer tillbaks till skolan kommer min "älskade" svenska lärare fram till mig och anklagar mig för att ha kopierat min novell från en bok. Jag blev sjukt irriterad på henne, den där novell kämpade jag med och jag var riktigt nöjd över den. Kände att jag för en gång skull skulle  kunde få något bra av min lärare. Men där hade jag tydligen fel, vad jag än gör så gör hon allt för att det ska bli dåligt för mig. Jag skrev min novell på lektions tid, hur ska jag då ha kunnat skrivit av nån bok som jag inte äns vet vad det är för bok hon pratar om? När jag skrev klart min "kladd" så läste hon den till och med och sa att den var bra men sen när jag ren skrivit den på datan var den tydligen dålig? Hon sa att hon läst den förut. Men konstig hon läste ju min kladd... vakna upp kärring!
2010-02-03 @ 22:57:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


vad är poängen?

Hej Hej, allt bra med er?
Själv är jag inte direkt på topp. Vet inte riktigt varför men allt känns fel just nu. Får hoppas att det vänder snart.
Idag var den en lång och jobbig skoldag. Efter skolan åkte jag iväg till handen och shopade lite. 2 tröjor, en bh och hårfärg. Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt. Träffade Pedram en liten snabbis för att prata lite grann.
Nu har jag precis sett på pradise hotel finalen där Jackie och Patrik vann, viste redan vilka som skulle vinna eftersom vissa inte kan hålla tätt... men nu ska jag försöka sova och kanske drömma om dig, vem vet... Godnatt!
2010-02-02 @ 23:03:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0