22:01

Sitter och avnjuter en kopp te framför tv:n och tänker på livet.
Denna vecka har gått sjukt seg. Men imorgon är det äntligen fredag igen. Dagen kommer att bjuda på tre lektioner därutav ett uppspel av en teater som vi gjort på engelska. Känner lite "hej kom och hjälp" mig över det hela. För det första är jag verkligen ingen drama människa och för det andra så hatar jag att prata engelska. Men det ska nog gå bra endå. Efter skolan ska jag leta efter en ny bikini. Inte så långt kvar till Teneriffa nu så måste införskaffa mig lite nytt.

 

2011-03-31 @ 22:01:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hard times becomes easier with you by my side.

Skoldagen susade förbi i snabbt tempo, vilket var riktigt skönt. Fick även tillbaka mitt matte prov och ni som känner mig rätt vet att jag och matte inte är en speciellt bra kombination.Men det gick förvånansvärt bra för mig. Nu sitter jag och pluggar lite smått på teaterpjäsen som ska spelas upp imorgon samtidigt som jag kommuniserar med en underbar person genom datorn.  En sån där person som man alltid kan snacka järnet med. En sån där person som gör en på bra humör och alltid finns där för en. En sån där person som alla behöver i sitt liv. En sån där fin kille ni vet.
2011-03-31 @ 17:05:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


du är knark

Jag är svag för dig, för du gör mig stark
Du är bra för mig, ändå förstör jag allt
Du har sönder mig, fast du gör mig hel
Det känns så rätt, även om allt som vi gör blir fel
Jag är slav för dig, jag gör vad som helst
Allt för att va' med dig, kan aldrig dra en gräns
Jag har tappat greppet, vet inte in och ut
Vi kan ha trampat snett men det här är sinnessjukt
Jag vill älska dig, och jag vill slå ihjäl dig
Vill ha dig ur mitt liv, men nånting står i vägen
Och jag gör allt för att behålla förståndet
Men jag har fastnat i ett beroende som håller mig fången för du är
KNARK

2011-03-29 @ 21:13:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


`cause you have a bad day`

Usch idag har det inte varit någon bra dag. Har varit alldeles för trött och alldeles för okoncentrerad. Satt och tänkte på exakt allt annat förutom det jag skulle ägna mina tankar åt. Efter skolans slut stannade jag kvar en timme för att jobba med en inlämningsuppgift som ska vara inlämnad på torsdag. Och jag och min kära grupp är inte allt för snabba med den biten. På bussresan hem tänkte jag slumra till lite grann, men det kunde jag ju självklart glöma. Istället blev jag intryckt mot fönstret av en överviktig kvinna i 50 års åldern som var tvungen att sätta sig bredvid mig (även fast bussen iprincip var tom). Inte nog med det tar hon upp en bigmac som stinker över hela bussen. Kände att jag befann mig i himmelriket för en stund. Inte ironsik alls... Nej men nu ska jag sluta klaga och ta en dusch isätellet och därefter mysa ner mig i sängen.

2011-03-29 @ 21:07:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ur arkivet

Can´t trust you anymore
Något av det värsta som finns är när man litar på en person som man inte bör lita på. Då man tror att man verkligen vet vem personen är men sen får bekräftat att det är en helt annan människa vi snackar om. Jag hatar när det är såna personer som man inte litar på som umgås med ens närmsta. Hatar att känna att ens kväll kan bli förstörd bara för att det finns falskhet i närheten av en. Sånt är aldrig kul. Vänner som sviker är något som svider hårt. Och just nu verkar det inte finnas någon sanning längre. Det verkar som allt går ut på lögner...
2011-03-28 @ 21:40:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


new things

2011-03-27 @ 21:40:43 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


shopaholic

Började dagen med ett lätt träningspass. Därefter åkte jag och mamma till SKHLM där vi tog en lunch och shoppade lite grann. Blev några snygga saker rikare men däremot något fattigare i pengaväg. En mysig dag med lite ensam tid med mamma satt inte helt fel. Nu ska jag slå mig ner i soffan med familjen framför Stockholm Båstad. 

2011-03-27 @ 19:57:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


kvällen är ung

Dagen har varit lugn och skön. Efter vi varit hos farmor tog vi en snabb tripp till port73 innan vi åkte hem igen. Och sen dess har jag bara legat helt uttmattad i min säng. Orken till någonting annat finns inte. Det får helt enkelt bli en hemmakväll för min del, vilket är ska bli otroligt skönt och välbehövligt. Funderar på att köra igång en one tree hill maraton. Skulle inte sitta helt fel om jag får säga det själv.  

2011-03-26 @ 20:23:28 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


våffeldax

Har inte alls fått mycket sömn inatt. La mig sent och vaknade tidigt. Ingen bra kombination alls.
Nu ska jag iallfall åka iväg till farmor där det bjuds på våffel lunch. Mums!

2011-03-26 @ 13:23:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Knas

Bloggen ser lite små kaos ut just nu, men det får ni stå ut med.. Nu ska jag sova. Godnatt på er!

2011-03-26 @ 02:41:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sunlight

Solen måste göra varje människa snäppet lyckligare. Det finns inget bättre. Det har varit ca 10 grader i flera dagar nu och jag hoppas verkligen att det håller i sig. Dock är det värsta stormen..
Denna skoldag började med två timmars matte prov som kändes galant, vilket oftast resulterar i att det gått år helvete. Därefter lunch och lite samhälle. Väldigt lugn dag för övrigt. Imorgon är det äntligen fredag igen och den tänkte jag spendera i stan direkt efter skolan och sedan får vi se vad som händer.
 Kiss&hug
 

2011-03-24 @ 21:39:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Wednesday

Denna dag har rullat på otroligt snabbt och dagen är i princip snart slut. Har hunnit med både det ena och det andra. Grupparbeten hit och grupparbeten dit. Men eftersom att min klass är så pass bra på att sammarbeta så går det klockrent. På idrotten hade vi akrobatik där vi skulle bygga massa olika pyramider av något slag, och även det gick strålande. Jag lyckades även med att flyga lite i luften och landa platt som en pankaka på golvet.. Fast det var mina kära klasskompisars fel. Finns även bildbevis på detta som ni förmodligen kommer att få se nångång i framtiden.
Nu har jag precis läst klart min engelska bok och kollat igenom lite inför matte provet som är imorgon och förhoppningsvis kommer det gå bra. Men nu är ska jag fixa i ordning lite te och krypa upp i sängen framför big brother och därefter sova.
Kiss&Hug

2011-03-23 @ 21:47:02 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


own thing

Tumblr_l02uc0yton1qzm7cco1_500_large

2011-03-22 @ 22:54:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ansträngande dag

Lugnare dag kan man leta efter. Började dagen med att åka till läkaren vilket betydde att jag missade första och även halva andra lektionen. När jag väl kom till skolan hade jag ca bara 20 minuters grupparbete och sedan klassråd och därefter var min långa skoldag slut. Då åkte jag och brudarna + Fredric hem till Mona och käkade och underhöll oss med massa snack och skratt. Vid två tiden åkte vi tillbaks till skolan för utvecklingssamtal. Skulle även följt med brudarna + Dogge och Simon på bio nu ikväll (börjar 12 imorgon, så tänkte roa oss med lite skoj) Men eftersom att jag inte tränat på länge osv drog jag på träningen istället. Där det bjöds på backträning. Men på något vänster missuppfattade jag det hela och låg och sprattlade på marken istället. Årets fösta och förhoppningsvis sista vurpa. Lite fina skrapsår på benet skadar inte. Nu är det dags för lite läxläsning.
Kiss&hug
2011-03-21 @ 21:27:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sun(day)

Då var det söndag igen. Har precis kollat på dagens höjdpunkt, nämligen solsidan. Dock var det sista avsnittet. Vad ska man nu göra varje söndagkväll?
Idag började jag dagen med ett träningspass och därefter har jag umgåts med mina två busiga kusiner som ni ser i inlägget nedan. Barnet innom mig fick komma fram. Byggde tågbana, spelade xbox, åkte linbana och massa annat skoj lyckades jag med. Nu ska jag bara ta det lugnt framför wild child och sedan sova för att invänta en ny skolvecka.
Kiss&hug
2011-03-20 @ 20:39:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


två söta kusiner på besök

2011-03-20 @ 18:45:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


föralltid djurgården.

Nu är det dags att heja fram djurgården till semifinal och därmed bli historiska. Kom igen nu!

2011-03-20 @ 16:07:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fall for you




I know you don't think that i am trying
I know you're wearing thin down to the core
But hold your breath, because tonight will be the night
That i will fall for you, over again
Don't make me change my mind
you're impossible to find

2011-03-19 @ 21:07:40 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


saturday

Hej alla underbara!
Gårkvällen spenderades hemma hos Emma med några fina vänner. Det blev en lugn kväll med massa snack, skratt och så hade vi det bara allmänt mysigt. Idag har jag i stort sätt inte gjort nånting. Vilket jag nu kommer fortsätta med att göra. Kan alltid vara skönt med en hemmakväll när jag endå ska upp rätt så tidigt imorgon.
Ha en fortsatt fin lördagskväll!
2011-03-19 @ 20:19:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


långa nätter


Här sitter jag med en stor skål med fruktsallad efter en jobbig träning. Det är skönt att vara tillbaka och kunna träna igen efter ca en och en halv månad efter att ha varit sjuk och skadad. Men nu är jag påväg tillbaka.
Denna dag började kanon. Började inte förns klockan 12 och därefter hade vi bara lite grupparebete, frågesport och filmtittande. En dag i min smak rent ut sagt. Nu ska jag kolla lite på big brother och därefter få min skönhetssömn.
Kiss&hug

2011-03-17 @ 21:50:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Q/A

Får man vara fräck och fråga var du fick tag på dem snygga brallorna ? 
-Jag köpte dom på vila, men det finns även liknande från vero moda.  
2011-03-17 @ 21:03:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


bortblåst

2011-03-16 @ 22:04:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


nedräkningen har börjat

33 dagar kvar till Teneriffa
58 dagar kvar till New York
2011-03-15 @ 21:07:36 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


we are the best

Godkväll kära ni!
Nu är det en ny vecka och ny möjligheter att se fram emot. Skoldagen segade sig igenom alldeles för segt för min smak. Men en hel del skratt bjöd dagen på som tur var. På lunchdejten med mina underbara klasskompisar la vi upp planerna för helgen genom att försöka göra en repris från förra gången. Hoppas bara att det blir som vi tänkt. När jag kom hem från skolan har jag suttit och skrivit en engelsk film recension och pluggat en del till spanska provet som är tills imorgon. Nu har jag en dejt med min kära säng. Godnatt!

2011-03-14 @ 22:49:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


söndagen den 13

Då var det söndag igen. Shit vad tiden går fort. Fast det är bara bra, för då är det snart helg igen. Gårkvällen spenderades med en lugn kväll hemma hos Lovisa med trevliga personer. Idag blev det tidig uppgång för att sedan åka iväg till sätra för en otroligt lugn träning. Efter att jag kom hem har jag i stort sätt suttit och pluggat hela tiden. Duktig tjej om ni frågar mig. Nu är det dags för att fixa i ordning lite grönsaker och dipp  och sedan parkera mig själv framför solsian.
Ha en fortsatt fin söndagkväll!

2011-03-13 @ 19:50:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ofattbart

När man trott att man gått vidare brister det på nolltid. Nu var det dags igen, en ny tsunami med nya flashbacks. Vart man än tittar eller lyssnar får man höra om den nya tsunamin i Japan och dödsantalet bara stiger. Bilder och minnen kommer tillbaka från 2004 då jag kände marken skaka, då jag gick där på stranden, just i det där ögonblicket, just när tsunamin kom. Då jag endast var 10 år gammal och fick springa för mitt liv, panikslagen utan att veta vad som hände och inte visste vart mina nära och kära var någonstans. Det är obegripligt.  
Det är helt ofattbart att en naturkatastrof kan orska så mycket skada. Jag har en helt annan syn på katastrofer nu efteråt, innan hade jag inte ens brytt mig. Men nu.. shit det går inte att beskriva.

2011-03-11 @ 20:31:26 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Helgen är här

Fredag mina vänner!
Hur underbart är inte det? Känner mig i stort behov av helg även fast jag bara gått tre dagar i skolan. Lat tjej! Nu är jag iallafall i princip precis hemkommen från skolan. Avslutade med ett natrukunskaps prov som jag missade när jag var sjuk. Provet kändes hur bra som helst vilket brukar resultera i att det gått åt helvete. Får hoppas på att det är ett undantag denna gång.  Nu tänkte jag sätta på en bra film och bara ta det lugnt. Kvällens planer är inte helt hundra ännu. Vi får helt enkelt se vad som händer.
Kiss&hug

2011-03-11 @ 14:12:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


borta med vinden


Din tid är över. Chanserna är slut, för inget kan förändra det faktum, att det aldrig, att det aldrig kan bli som förut. Det gör ont nu, men det blir bättre. Jag tröstar mig själv med att det inte kan bli sämre. Tiden läker alla sår, men just nu så mycket mer än jag tål. Du gav mig löfte efter löfte, du gav mig kärlek. Kärlek som jag trott på, kärlek som var sanning. Men inget spelar nån roll nå mer. Finns så många minnen, kan inte glömma det som hänt, du har svikit alla löften, snälla kom inte igen.
Ta dina drömmar, dina löften, våra minnen, alla foton, ja ta allt som du vill ha, för jag tänker inte stanna kvar. Spara dina tårar, din förklaring, packa din väska o dina saker, glöm våra drömmar, osv osv.

2011-03-10 @ 20:06:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


20:04

Godkväll alla underbara!
Idag var det min första dag i skolan och den rullade på relativt smärtfritt. Ganska skönt att vara tillbaks igen och framför allt kul var det att jag fick träffa min underbara klass. Efter skolan kände jag mig tröttare än tröttast och somnade direkt jag kom hem. Därefter la jag mig i ett varmt bubbelbad med min kära naturkunskapsbok och pluggade lite grann. Och nu har jag i princip precis blivit klar med allt pluggande. Därför ska jag nu belöna mig själv med en kopp te och en chokladmuffins.
Kiss&hug

2011-03-09 @ 20:04:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


back to reality

Sitter här och klämmer i mig en semla eftersom att det är fettisdagen och kvinnodagen på det. Var hemma ifrån skolan idag med, då min hals inte riktigt vill vara allt för snäll mot mig. Vid fyra tiden fick jag kämpa mig iväg mot grönlunds för en handledarkurs på tre och en halv timme. Fyfan säger jag bara. Som tur var hade jag Lovisa och Carro vid min sida, annars hade jag rent ut sagt dött. Men nu är det iallafall gjort och jag kan snart börja övningsköra. Nu är det dags för lite läxläsning och sedan väntar min sköna säng på mig.
Kiss&hug

2011-03-08 @ 20:03:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


last day

Sista lov dagen idag, eller jag kommer få minst en extra ledig dag eftersom att jag är sjuk och inte kommer kunna gå till skolan. Känns inge vidare att lovet är slut, men det är bara att se framemot påsklovet som är om drygt sex veckor. Då jag drar iväg till Teneriffa på träningsläger. Längtar!
Denna dag har spenderats i min sköna säng framför ett antal filmer. Skulle egentligen behövt plugga men orken fanns inte. Nu kom mamma med lite Ben&jerry glass, vilket måste vara det bästa med att vara sjuk, att man får allt serverat. Nu är det Wallander dags.
Kiss&hug

2011-03-06 @ 21:03:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sjuk chey!


Ligger nerbäddad i min säng framför Allt en tjej vill ha som går på tvn och kallsvettas. Inte nog med min fruktansvärt onda hals som jag skrev om förut har jag även fått feber och en brutal huvudvärk.  Känns som att jag har provat alla möjliga tabletter för att må bättre, men inte blir det någon skillnad. Meningen var att jag och några kompisar skulle till mias och äta men så blev det icke. Istället åkte pappa iväg och köpte hem en pizza åt mig eftersom att Mamma och pappa ska ut och äta, och bror min äter hos en kompis. Så här är jag helt själv med en fet pizza. Frågan är bara om jag ens kommer kunna äta den eftersom att det gär så sjukt ont att svälja. Annars kan jag ju bara sitta och kolla på pizzan, det är ju också rätt kul... Finns det något värre än att vara sjuk?

2011-03-05 @ 20:08:46 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


lokal festen












Bilder av Louise Östring
2011-03-05 @ 19:20:00 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


even the best fall down sometimes

Godmorgon på er!
Har inte tid att blogga så mycket. Är en busy woman you know. Igår ägnade jag iallafall min tid åt lite plugg, en tur i centrum med Emma och på kvällen ett spontant ryck till Tyresö på en lokal fest.
Nu sitter jag i min säng och knarkar olika halstabletter samt dricker te för att föröka få bort den fruktansvärda smärtan som lurar i min hals. Dagens planer ser ut som så att jag måste plugga en del och städa rummet. Annars ska jag bara ta det lugnt och njuta av näst sista dagen av lovet.
Kiss&hug

2011-03-05 @ 13:32:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


without you

2011-03-04 @ 18:00:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


carpe diem

Lite dåligt med uppdatering, men så blir det ibland...
Nu är jag iallafall hemma i kära Svartbäcken. Kom hem igår eftermiddags/kväll nångång. Då jag fick våldsgäsnings besök av teddy björnen Fredrik(son). Så min kväll spenderades med honom och det slutade med att han även sov kvar här. Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Försökt plugga lite grann men det har inte gått värst vidare. Nu ska jag iallafall gå ner och göra middag till familjen (helt frivilligt). Ibland är man allt snäll...
Kiss&hug

2011-03-03 @ 19:00:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ny favorit som pryder min rumpa

2011-03-03 @ 18:30:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0