i love the way you lie

Idag har jag haft en riktigt lugn och skön dag. Första lektionen började tolv. Men kom till skolan klockan nio eftersom att vi i vanliga fall börjar då, men tydligen var lektionen inställd. Så istället fördröjde vi tiden med lite shopping i centrum och annat skoj. Efter lunch fick vi lyssna på en skådespelare/dramagubbe som pratade om massa saker och så fick vi leka lite lekar. Väldigt ansträngande dag kan man ju säga. Nu sitter jag och pluggar inför mitt första prov i gymnasiet. Känner att jag kan allting redan, får bara hoppas att det sitter kvar i mitt huvud tills i morgon. Efter provet imorgon har vi orienteringsdag. Så om ni ser en blondin som är förrvirrad springa runt i skogen vid rudan så är det nog jag.
2010-09-30 @ 18:48:46 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


20:00


Hej alla underbara människor!
Sitter instäng på mitt rum och försöker måla klart min bilduppgift och är så där lagom irriterad på att det inte blir som jag vill. Samtidigt kollar jag även på Sune sommar och skrattar för mig själv. Finns ingen mer klockrenare film. Nu tänkte jag gå ner till köket och fixa i ordning lite latte och sedan parkera mig själv i soffan framför idol och sedan kungarna av tylösand. Ha en fortsatt trevlig kväll!
2010-09-29 @ 20:02:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ta mig tillbaks

2010-09-28 @ 21:42:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tokiga tisdagar

Sitter nu med en stor kopp te och kolla på idol med mamma. Innan dess har jag hunnit att lära in mig 119 spanska glosor och lite annat smått och gott till läxor. Skoldagen gick hyfsat fort men hann självklart med en del skrattatacker. Fick även sluta tidigare än beräknat pga att min lärare var tvungen att åka hem till sjukt barn. När jag kom hem från skolan satte jag mig direkt och pluggade lite grann. Har blivit bra på att ta tag i mina saker, vilket är bra. När jag skulle gå ut och ge kaninen mat möttes jag av en konstig syn, han låg nämligen död... så ja vad säger man, vila i frid Junior.
2010-09-28 @ 20:58:16 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


busy woman

Blir inte så mycket bloggande nu pga massa läxor. Återkommer när jag har tid. Ha det bäst så länge!
2010-09-27 @ 21:25:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lyckad kväll som alltid


En sådan där kväll som är absolut uppskattad.
musik, dans, prat, underbara vänner och kärlek.
Foto:Viktoria

2010-09-26 @ 15:23:38 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


i gotta feeling, thats tonight gonna be a good night.


Godmorgon på er!
Vaknade upp tidigt idag och har precis avnjutit en god frukost och ska nu in i duschen. Sen ska jag träffa Axel en stund och i kväll blir det middag hemma hos födelsedagsbarnet och partaj med mina underbara vänner. Har en känsla av att det kommer bli en bra dag/kväll/natt.
2010-09-25 @ 11:29:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Friday all night long

Idag är det fredag och det kan bara beskrivas med ett ord, lycka. Skoldagen flöt på snabbt och där efter tog jag, Jennifer, Jeanette och Mona pendeln in mot staden där vi spenderade lite tid tillsammans. Därefter möte jag upp Emma och Madde och vi gick runt och letade pressent till födelsedagsbarnet Lovisa som fyller år imorgon. Nu är jag precis hemkommen och ska snart rulla över till familjen Gustavsson där det bjuds på middag.
Hoppas ni får en fin kväll allihopa!
2010-09-24 @ 18:19:15 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


tell the truth

Idag har jag haft en riktigt bra dag. Jag vaknade tidigare än beräktnat så jag låg kvar i sängen någon timme och kollade på film innan jag kännde att det var dags att gå upp. Fixade mig sedan lite snabbt och gick ner och åt brunch framför tvn. Vid 11:25 tiden tog jag bussen till skolan där jag har spenderat resten av dagen. En riktigt lugn dag helt enkelt. Och i morgon är det fredag också. Hur underbart är inte det? Livet leker.

2010-09-23 @ 18:16:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


champions


Så här taggad var jag på kottendagen i morse i mina grymt snygga "kotten kläder". Jag hade en bra magkänsla av att det skulle gå bra och ni kan ju gissa vilket lag som vann. Mitt såklart. I pris fick vi en stor pokal och en stor skål med godis. Det lönar sig att vara på topp helt enkelt. Efter att ha smörat för domarna tillräckligt och vunnit tävlingarna var det bara att rulla hemmåt. Och nu sitter jag här och ska snart ta kraft till mig och börja plugga lite grann. Sen ska jag nog gosa ner mig i sängen framför en bra film och bara ta det lugnt. Känner att jag är värd det.
2010-09-22 @ 16:03:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


strong enough

2010-09-21 @ 19:10:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


inga konstigheter


Godkväll solstrålar!

Här sitter jag och försöker att rita en nyponbuske. Är ingen picasso direkt och det går inte sådär jätte bra om jag får säga det själv. Men jag har två veckor på mig att göra klart den så det ska väl gå förr eller senare. Skoldagen idag rullade på i högt tempo. Mycket skratt och underbara vänner som förgyller mina dagar, det är precis vad man behöver. I morgon har vi något som kallas kottendagen, då vi ska vara ute och leka och göra sammarbets övningar med tvåorna och treorna. Oömakläder, kläder efter väder och matsäck är vad som behövs. Men det har man ju koll på efter ett antal år i skolan. Nu ska jag ta ett litet brejk i min bilduppgift och lära in mig lite spanska glosor. P&K
2010-09-20 @ 19:49:40 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


sunday

Nu är jag precis hemkommen i från Gävle där jag har spenderat hela dagen lång. Har nämligen tävlat i lag SM. Det gick bra för alla oss hammarbyare. Jag tävlade dock bara i stafetten men den lyckades vi dra hem. Nu sitter jag och väntar på vilket parti/block som kommer att styra dom kommande fyra åren. Kom igen alliansen, bort med Sverige demokraterna och bort med Mona Salin, då är jag nöjd! Ska bli skönt när valet är över så att man kan gå vart man vill utan att man får en broschyr upptryckt i ansiktet och någon som säger rösta på oss vi gör det här... och det här... här får du en ros, rösta på oss osv. För det första får jag inte ens rösta och för det andra blir jag bara irriterad på alla som försöker tvinga en att rösa på dom och muta med en jävla ros. Tur att det är fyra år tills nästa gång. Nu ska jag trycka i mig 70% kako choklad och leka nyttig och sedan mysa ner mig i sängen.
2010-09-19 @ 20:44:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


F som i fisk

Fredag idag, hur underbart är inte det? Själv känns det mer än bra efter yttligare en vecka i skolan. Lika utmattad som vanligt. Efter en endå hyfsat lugn skoldag drog jag mig in mot staden och träffade på Emma en liten stund. Fick även med mig ett par jeans hem.  När jag kom hem gick jag direkt upp till sängen och la mig och sov någon timme eller två. Det behövdes verkligen. Nu har jag precis avnjutit en good tacogratäng med familjen och nu väntar en lugn-mys-kväll-med-godsaker.

2010-09-17 @ 21:20:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


i see you

Nu har jag pluggat en liten stund och tänker snart fortsätta med det. Har en hel del att göra denna vecka. Men tar man bara tag i det så löser det sig alltid. Imorse när jag vaknade hade jag gärna velat ligga kvar i sängen några timmar till. Sängen lockade mer än allt annat. Men icke kunde jag ligga kvar där. Istället fick jag åka iväg till skolan som en halvsovande zoombie. Efter en seg skoldag sitter jag nu här och har skrattat ett antal gånger åt skolfotot och funderar nu på att ta en liten power nap innan jag börjar med pluggandet igen. Låter inte helt fel faktiskt.

2010-09-14 @ 17:31:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Resultatet av årets skolfoto...

2010-09-14 @ 17:11:43 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Grattis!


Måste bara säga att världens bästa mormor fyller år idag. Grattis ! Dock ser jag inte värst glad ut på bilden... men sånt är livet. Nu är sminket  borttävttat, tänderna är borstade och sängen kallar. Så nu tar jag och kryper ner i den för att sedan möta John blund. Godnatt!
2010-09-13 @ 22:56:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


gör det med stil.

Kom hem från skolan runt fyra efter att ha suttit på en buss och sedan traskat i regnet. På vägen hem kom Axel springande och ville snacka så vi stod och pratade ute en liten stund. Nu ska jag slänga i mig lite mat och sedan bege mig iväg för ett träningspass. Får se om jag hinner skriva något mer lite senare ikväll. Är rätt så bissy just nu.
2010-09-13 @ 17:06:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


20:42

Sitter i soffan med mamma och kollar på ensam mamma söker och ska därefter kolla på mamma mia som går på 3an. Kände att det blev väldigt mycket mamma i den meningen.. Denna dag har gått enligt planerna, alltså bara gått runt här hemma i mjukiskläder och slappat till hundra procent. Självklart kollade jag på tv pucks finalen där min kusin rent ut sagt ägde och gjorde så att hans lag vann. Riktigt grym. Grattis till dig! Nu ska jag njuta av söndagen som är kvar. I morgon väntar skolan igen.

Min kusin som kör kebaben med Stockholmslaget
2010-09-12 @ 20:41:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


söndag


Godmorgon!
Sov 7 timmar inatt och känner att jag behöver mer sömn. Men självklart kan jag inte somna om. Istället ska jag ta mig ner mot köket och äta en god frukost och sedan fräscha till mig med en dusch. Idag blir det bara en lugn hemma dag eftersom att det inte blev så igår. Fick helt enkelt andra planer med dom på bilderna ovan. Vi hörs!
2010-09-12 @ 12:02:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


min kväll

Kvällen igår kan bara beskrivas med ett ord, succé. Det var verkligen proppat med folk, besöksrekord och flera tusen som inte ens fick komma in för att det var för mycket folk. Men vi var mer än nöjda med våra platser som vi lyckades få som ni ser på bilderna i inlägget under. Dock offrade jag min plats lite senare under kvällen för att snäll som jag är hjälpte jag Ada som höll på att svimma. När konsteren var slut tog vi en lång vandring till skanstull och mcdonalds. Efter att ha suttit där någon timma och pustat ut och fått i oss massa läsk åkte vi hemmåt. Påvägen hem vid tunnelbannan kom ett fyllo fram och slog till Kalle och skällde ut honom helt utan anledning. Snacka om att jag blev irriterad. Det finns många sjuka personer här i världen. Resten av vägen hem gick iallafall bra. Tack till alla er som gjorde kvällen lyckad.
Nu sitter jag och kollar på tvpucks semifinalen där min kusin Tobias spelar som går på tvn. Hans lag leder så förmodligen blir det final i morgon för deras del. Planen för kvällen blir att förmodligen bara stanna hemma och ta det lugnt.


Spola till 3:20 och känn draget.

2010-09-11 @ 15:50:52 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hoffmaestro

2010-09-11 @ 13:25:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hoffe

Fredag idag. Kan ju bara beskrivas underbart. Började klockan nio och slutade tolv. Hur lugn och skön dag som helst. Nu sitter jag och taggar inför kvällen. Känner på mig att det kommer bli en riktigt bra kväll. Ska nämligen till grönan och trängas bland folkmassorna och se på hoffmaestro. Alla ska dit, så vad ska man säga? Det kommer bli galet. Trevligt sällskap och bra musik. Det kan inte bli bättre.
2010-09-10 @ 15:20:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


9 september

Godkväll gott folk!
Har precis tagit en lång och skön dusch efter en lugn träning. Sitter nu med Mamma i soffan och kollar på idol. Alltid lika kul att kolla på dom som gör bort sig, sen finns det ju även dom som lyckas riktigt bra också. Skoldagen bestod mest av bordsfottbolls spelande. Där jag och Kim rent ut sagt ägde ut alla. När jag kom hem från skolan var mormor och Stellan på besök. Det är inte varje dag man träffar dom, så det var trevligt. Nu tänkte jag dra mig mot köket och fixa i ordning en kopp te. Sedan blir det förmodligen en dejt med sängen.

2010-09-09 @ 21:01:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


high five på den.

Idag var det dags för det årliga skolfotot. Som vanligt blir jag aldrig nöjd så varför skulle jag skrälla till i år och lyckas för en gångs skull? Själva skoldagen gick rätt snabbt i sig. Efter det gick jag, Pontus, Mona och Jennifer upp till centrum och kollade runt lite i väntan på att våran buss skulle gå. Där träffade jag på många ansikten som jag kännde igen och böt några snabba ord med. Nu har jag precis skrivit en spanska presentation och ska nu samla kraft för att öppna engelska boken.
Förra årets skolfoto får tala för sig själv...
2010-09-07 @ 17:57:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sunday


Godkväll kära ni!
Internet har inte velat sammarbeta med mig idag, så därför har jag inte kunnat uppdatera nånting. Dagen började med att jag vaknade tidigt så jag gick ut och sprang i det soliga vädret. Men eftersom att det blev så varmt tänkte jag va lite smart så jag sprang in i skogen där det va skugga. Och ja.. det slutade ju med att jag blev ett träsktroll. Men härligt var det att springa iallafall. Sen har jag bara pluggat lite grann, kollat på ett antal filmer och chillat järnet till hundra. En rätt så skön söndag helt enkelt. Imorgon väntar en ny dag, en ny vecka och nya möjligheter. De gillas!

2010-09-05 @ 23:20:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godmorgon

Min största fiende är mig själv just nu, ligger i sängen med ett tjockt täcke omkring mig och har en lagom uppsvullen hals. Det är alltid värst såhär på morgonen så får hoppas att det blir bättre under dagen. Vill ju inte ligga inne hela dagen lång. Därför får jag fortsätta att knarka halstabbletter och hoppas på det bästa. Nu ska jag iallafall rulla ner till köket och kolla vad kylskåpet har att bjuda på för gott till frukost. Vi hörs!
2010-09-04 @ 10:54:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


friday

Fredag idag mina vänner!
Det känns mer än bra. Alltid lika skönt med helg. Skoldagen rullade på i lagom fart. Lunchdejtade med mina brudar och mina grabbar i centrum. Världens största pizza blev det och då överdriver jag inte ens lite. Den var enorm... Efter skolan åkte jag hem till Victor där jag spenderade resten av dagen. Nu är jag precis hemkommen efter att ha träffat Axel en liten snabbis för att han skulle visa en överraskning. Han har tryckt tröjor med mitt namn på. Snyggt. Nu ska jag fortsätta att titta på Sverige-Ungern matchen. P&K
http://www.svd.se/multimedia/dynamic/00486/positivstor_486671b.jpg
2010-09-03 @ 21:48:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


21:05


Musiken strömmar ut ur högtalarna och här sitter jag och glatt försöker sjunga med. Vi behöver ju inte gå in på hur förjävligt det låter. Men vem bryr sig. Eftersom att jag är tjej kan jag ju göra flera saker samtidigt. Så jag håller även på att förhöra mig själv på lite spanska fraser samtidigt som jag trycker i mig kinder. Inte nog med det försöker jag att planera morgondagen som kommer att spenderas med Victor. Vi får se hur allt detta går, har mycket att stå i. Nu ska jag iallafall slå på tvn och kolla på himmelblå. Därefter ska jag mysa ner mig i min sköna säng för att få några timmars sömn.
2010-09-02 @ 21:06:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


satsarn

Torsdag idag, fredag i morgon och en efterlängtad helg som väntar. Denna vecka har gått sjukt fort. Tiden bara springer iväg. Vilket är rätt så skönt. Skoldagen bjöd som vanligt på massa skratt, biljarspelande och sjungande pojkar. Efter skolan har jag inte gjort speciellt mycket. Tog en liten power nap. Behövdes verkligen så trött som jag är. Men nu tänkte jag ta och lägga mig i ett bubbelbad eftersom att jag fryser så himla mycket. Det är sjukt hur kallt det har blivit. Vill ha sommar igen!
2010-09-02 @ 18:40:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


1 september

Godeftermiddag folket!
Kom nyss hem från skolan, regnet vräker ner utanför fönstret och jag har parkerat mig själv i soffan framför one tree hill som går på tvn. Blir ingen träning för mig i kväll pga att jag fortfarande har halsont. Så ikväll ska jag bara ta det lugnt och njuta fullt ut av livet. Snart är det dags för middag och kvällens meny bjuder på thaimat, som mamma just nu är iväg och köper.  Det ska bli riktigt gott!  Men nu ska jag kolla vidare på  one tree hill.
2010-09-01 @ 17:03:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0