Natten är ung och jag ligger vaken

Kom hem för inte så länge sedan efter att ha varit i raman och tagit ett kvällsdopp med mina två grabbar Fredric och Pedram. Riktigt skönt att svalka av sig efter en lång dag med strålande sol. Nu är tänderna borstade, sminket är borttvättat, kläderna är av och jag ligger nedbäddad i min säng och är redo att möta John blund. Godnatt gott folk!
2011-06-28 @ 22:28:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sunlight

Idag kom sommaren tillbaka. Och det var verkligen på tiden. Som tur är jobbar jag utomhus och har lyckats fått otroligt mycket färg. Dock inte världens snyggaste bränna eftersom att man går runt i shorts och sportbehå. Men men.. Direkt efter jobbet blev det träning som bjöd på lite intervaller. Just nu känner jag mig helt slut efter en lång dag ute i solen. Är riktigt sugen på att bada och svalka av mig lite, så kanske blir ett dopp någonstans. Måste bara få med mig någon...
2011-06-27 @ 19:37:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


om sanningen ska fram..

...så har jag ingenting att skriva. Dagarna rullar på och allt är tipp topp med mig. Imorgon rullar bilen hem till Stockholm igen för yttligare en veckas jobb, som dessutom är min sista. Ska bli skönt att få det avklarat så att sommarlovet kan börja på riktigt. Nu är det middagsdags.


2011-06-25 @ 20:17:44 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Glad midsommar!

Nu befinner jag mig på landet. Kom hit vid halv 8 tiden i går kväll, då det blev lite bus med mina små kusiner innan jag slocknade i sängen. Idag är det då midsommar som kommer att spenderas med tjocka släkten efter våran lilla tradition som vi gör varje år. Sillunch, jordgubbstårta, lekar, grillning, party hela natten lång och massa mer. Allt kan hända med tjcka släkten. Nu ska jag fixa iordning mig lite grann för att sedan möta dagen. Det är ju trots allt bara midsommar en gång om året. Lite bilder från förra året:
2011-06-24 @ 10:59:08 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


livet leker så lek tillbaka



Direkt efter jobbet imorgon hämtar pappa upp mig så åker vi till landet, där midsommar kommer att spenderas med tjocka släkten. Ska bli skönt att komma bort lite. Kommer att vara där fram tills söndag, så det kommer inte bli så mycket bloggning de kommande dagarna. Men det lär ni märka. Har snart jobbat i två hela veckor, återstår nu bara en vecka kvar. Det ska jag fira genom att fixa i ordning lite banana split och slänga mig framför filmen himlen är oslyldigt blå och bara njuta av livet.

2011-06-22 @ 20:26:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sweet dreams

Är precis hemkommen ifrån farmor där det bjöds på middag. Alltid lika gott som vanligt. Ska snart krypa ner i sängen och försöka få lite sömn. Är så otroligt trött på dagarna även fast jag inte gör någonting, kanske är just därför, att jag inte gör ett piss. Men imorgon kommer jag och Jossan ha en grupp ihop och då blir det andra bullar. 

2011-06-21 @ 22:07:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hard work work

Då har yttligare en jobb vecka börjat. Kan dock inte säga att mitt jobb är någon större ansträgning. Speciellt inte denna vecka, där jag bara är resurs vilket betyder att jag i princip inte gör någonting alls. Och pengarna bara trillar in på kontot. Underbart med stort U. Efter jobbet igår stannade jag kvar och tränade direkt. Riktig mördar träning blev det, men nu i efterhand känns det hur bra som helst (med undantag från all träningsverk som jag kommer få). Kvällen spenderades sedan med Julia och Jossan på café´60. Nu ska jag försöka få i mig lite frukost och sedan bege mig till jobbet för en ny livfull dag. Ha det bäst så länge!
2011-06-21 @ 07:26:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I’ll always remember you


I always knew this day would come

We’d be standing one by one
With our future in our hands
So many dreams so many plans

Always knew after all these years
There’d be laughter there’d be tears
But never thought that I’d walk away
with so much joy but so much pain
And it’s so hard to say goodbye

But yesterdays gone we gotta keep moving on
I’m so thankful for the moments so glad I got to know ya
The times that we had I’ll keep like a photograph
And hold you in my heart forever
I’ll always remember you

 

2011-06-19 @ 21:02:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


"Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder"

Regnet öser ner utanför fönstret. Men har inget emot det eftersom att man nu har en anledning till att ligga inne framför en film och trycka i sig massa onyttigheter. Inga fel alls om ni frågar mig. Måste bara hitta någon bra film som jag kan se. Någon som har något bra filmtips kanske?
Gårkvällen spenderades framför en brasa med några fina vänner. En sån där lugn och skön kväll som man behöver ibland. Det är ju trorts allt sommarlov.

2011-06-19 @ 14:03:15 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


What are words

Hade en jätte bra kväll igår med mina fina tjejer. Det bjöds på god mat, massor med skratt och gott sällskap. Precis de ingredienser som en bra kväll har att bjuda på. Efter att vi ätit drog vi vidare hem till Lovisa där kvällen fortsatte med lite fler fina vänner. En riktigt bra kväll helt enkelt. Idag vaknade jag vid två tiden och sen dess har jag bara tagit det lugnt framför tvn. Kvällens planer ser ut som så att jag kommer befinna med vid raman med några kompisar för grillning och bad. En myskväll är aldrig fel.




Bilder av Emma

2011-06-18 @ 17:58:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


vad gör vi? Nu kör vi!

Nu ska jag hem till den här snygga bruden för tjejmiddag med mina fina tjejer. Sedan får vi se vart kvällen leder oss. Hoppas ni alla får en fin kväll!
2011-06-17 @ 18:35:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sliten tjej

Har snart jobbat i en vecka och jag är mer eller mindre utsliten. Det tar otroligt mycket på krafterna att ha barn runt omkring sig hela dagarna som tjatar, ska hålla i handen, kramas, bråka osv. Så det ska bli otroligt skönt med helg då jag förhoppningsvis kan vila upp mig lite grann, innan det är dags för yttligare två veckors jobb. Som tur är lönas det när pengarna rullar in på kontot. Eftersom att jag är så trött på dagarna när jag kommer hem från jobbet så orkar jag inte speciellt mycket, kollar lite på film, tar det lugn och somnar tidigt. Men igår fick jag iallafall ork till att åka hem till Freddy och spendera kvällen med honom, Noa och Philip, där det blev en lugn och skön kväll med lite tv spels spelande.
 

 

2011-06-16 @ 19:18:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det snurrar i min skalle

Första dagen på jobbet är avklarad och jag är redan trött. Visst har jag ett riktigt slappt jobb, där jag bara leker med barn och lär dem att friidrotta. Men med flera småbarn som springer runt hela tiden kan det bli ganska påfrestande. Så därför tänkte jag nu gå och lägga mig för att sedan orka upp imorgonbitti pigg och fräsch och möta en ny jobbdag.
2011-06-13 @ 21:55:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sol vind och vatten

Nu ikväll ska vi göra ett nytt försökt för att få en lyckad kväll tillsammans. Även denna kväll kommer att spenderas vid raman med bad och grillning. Vi får hålla tummarna och hoppas på det bästa. Inget ska få förstöra min kväll. Nu kör vi.

2011-06-11 @ 20:31:33 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Student var det här!

2011-06-11 @ 18:58:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


det blir aldrig som man tänkt sig

Efter en timme i kyrkan där vi fick lyssna på kören och rektorn fick vi vårat efterlängtade sommarlov. Kvällen blev dock inte som planerad. Tanken var att några i från klassen skulle fira, men så blev det icke. Utan de flesta hade kommit in på ett annat spår.  Tillslut blev det en koas men endå mysig kväll i raman med blod, svett och tårar.
2011-06-11 @ 16:33:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sum sum summer

Ligger i sängen och trycker i mig lite frukt framför en film som går på tvn som jag har fastnat för. Så typsikt när jag är så trött och jag helst av allt bara vill sova. Men nej, nu måste jag ju se klart på filmen. Idag hade vi klassensdag där vi grillade och körde 5-kamp. Lugn och skön dag med klassen är aldrig fel. Imorgon är det skolavslutning också, kan inte förstå att det redan är dags. Jag har redan gått ut ettan på gymnasiet, helt sjukt. Det känns som att det var igår man satt där lite smått nervös i bänken och spanade in sin nya klass. Tiden bara springer iväg. Men imorgon ska vi självklart fira in sommarlovet tillsammans. Det kommer bli grymt.

2011-06-09 @ 22:47:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stafett SM

2011-06-08 @ 21:37:52 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


bättre sent än aldrig


Äntligen är internet tillbaka, vilket betyder att jag kan börja uppdatera igen. Lite snabbt om mina dagar som varit..
Måndags: Min käre bror tog studenten. Grattis till dig! Det firades med släkt och vänner.
Tisdags: Årets första dopp tillsammans med mina fina klasskamrater.
Onsdags: Varit i stan och köpt en fin liten klänningen.
Bilder från dagarna kommer vid ett senare tillfälle.

 

2011-06-08 @ 21:23:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Back on track

Har blivit väldigt dåligt med uppdatering på senaste tiden. Saken är den att jag har varit i Växjö på stafett SM. Åkte i onsdags och kom hem i fredags kväll. Sen har jag inte haft tid till att blogga eftersom att jag har umgåtts med mina fina vänner. Och nu när jag tänkte berätta om mina upplevelse rika dagar strular internet, där utav får ni bara en liten snabb uppdatering från mobilen så att ni vet att jag fortfarande lever. Nu ska jag fixa till lite här hemma för imorgon tar min kära broder studenten, hur grymt är inte det? Bilder från mina dagar kommer vid ett senare tillfälle då tekniska Rebecka har lyckats få igång internet.
2011-06-05 @ 15:33:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0