21:16

Just nu sitter jag och mamma i varsin soffa och kollar på himmelblå. Snart kommer Axel och våldgästar huset. Får se vad vi hittar på för skoj. Vi hörs!
2010-07-29 @ 21:16:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


blixtrar och dunder ,magiska under

Vilket jävla väder vi har! Spöregn, åska och massor med blixtrar. Ska snart tvinga mig ut i detta väder och träna också. Det kommer bli en upplevelse..  Idag har jag varit en tur uppe i centrum. Och shit vad jobbiga telefonförsäljare är. Snabbt springar man förbi för att komma undan alla dessa frågor. "Hej fröken är du mellan 18-23 år?"  "Har du comviq?" osv. Efter att ha varit i centrum tog jag en promenad över till farmor i spöregnet, där det bjöds på fika. Man får aldrig för mycket av godsaker.
Nu blir det crubb och sedan väntar träningen. P&K 
2010-07-29 @ 17:18:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


21:54


Har precis fått en ljuvlig massage av underbaraste mamma. Mina vader känns som betong, har världens träningsvärk från måndagens träning. Men det betyder väl att jag har gjort nånting bra.
Idag har jag absolut inte gjort nånting. Förutom legat i soffan och chillat järnet. Lyckades även dra mig iväg på träning vid sex tiden. Efter det har jag bara suttit här och tagit det lugnt. Skulle egentligen träffat Axel men så blev det inte. Ovanligt? Nej, jag har blivit van.
2010-07-28 @ 22:55:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min kväll i bilder

2010-07-28 @ 12:08:47 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


sunlight

Hej kära ni!
Dagen började med en god frukost ute i solen. Underbart att solen har tittat fram igen. Därför blev jag kvar ute i solen någon timme. Bäst att passa på, man vet ju inte när den kommer tillbaks nästa gång. Jag och mamma begav oss sedan till farsta centrum där jag fick lite smått och gott med mig hem. En bikini, ett par shorts, en mascara, en bok och en sladd till min ipod. Det är ju som sagt rea. Nu är det middagsdags och senare ikväll ska jag förmoldigen träffa mina underbara vänner. P&K
2010-07-27 @ 17:33:37 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


i gotta feeling


Nu har jag precis tagit en lång och skön dusch efter en grymt jobbig träning. Men det är det självklart värt.
Vaknade upp bredvid denna pojke på bilden ovan vid halv 2 tiden. Tog en frukost vid 3 och chillade järnet med musik. Att vända på dygnet är väl vad sommarlovet är till för, eller har jag fel? Nu tänkte jag slänga mig i sängen och kolla lite på one tree hill med tända ljus omkring mig och bara ta det lugnt. Känner att jag behöver det. En skön kväll för mig själv och leva livet till hundra procent. P&K
2010-07-26 @ 21:26:50 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Snabbt&onödigt

Hej alla underbara!
Tänkte dra till med ett världelöst inlägg igen...
Kom nyss hem från en god tre rätters middag hemma hos farmor. Alltid lika gott! Nu sitter jag och väntar på att Axel ska komma hit. Han har varit och gymmat, som vanligt...  Allt är precis som vanligt. Livet rullar på. P&K
2010-07-25 @ 20:53:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


for one second

Är hemma i Stockholm nu. Eller har varit det ett tag men har inte orkat blogga förns nu. Nu sitter jag iallafall i mitt gula radhus och småler för mig själv och pratar fotboll med Adam och allt möjligt med Bjerselius. Har fått reda på 10 st killar som ska börja i min klass till hösten.  Inte en enda tjej vad jag vet... haha jag klagar inte. Men hoppas väl på någon mer tjej iallafall. Grym klass än så länge i allafall. Nästan så att man längtar att börja gymnasiet. Nej tyst på dig Rebecka! Det är sommarlov nu. Njut!

2010-07-24 @ 23:40:34 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


whats the problem?

Ska snart sätta mig i en fullpackad bil och rulla hemåt mot Stockholm. Hade gärna stannat kvar några dagar till med tanke på att det bara är massa problem hemma. Jag är så trött på att det hela tiden finns människor som ska förstöra för andra. Försöka göra andra avundsjuka bara för att få se den andra bli sårad. Hur kall får man vara egentligen? Jag förstår inte ens hur man orkar lägga ner sin energi på något sådant och att lägga sig i andras liv. Varför inte ägna sig lite tid åt sitt eget liv stället? Jag trodde människor var mognare än så...
 

2010-07-24 @ 15:55:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


finner inga ord

Det är skrattretande. Skrattretande alltihop. Nu går jag och dejtar min kudde. God natt!
2010-07-24 @ 00:57:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kärlek är som schack - ett feldrag och du är matt

2010-07-23 @ 21:33:05 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


rubrik är överskattat.

Jag är vaken och mår mycket bättre idag än igår. Verkligen mycket bättre. Känner mig bara allmänt seg. Vaknade av ett sms från Axel. Han landade vid 11 och 3 minuter senare fick jag mitt sms om att han var i Sverige igen. Synd bara att jag inte är hemma. Men jag kommer hem i morgon så då får jag träffa honom.
Hur ska man spendera sista dagen här på landet då? Vädret lockar inte, så blir nog bara en film dag eller något liknande för min del. Packa måste jag också göra men det får bli senare. Orkar inte med det just nu. Vi hörs!
2010-07-23 @ 14:49:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sunshines

Goddag folket!
Idag är det torsdag och jag mår någolunda bra nu. Gårdagen var lugn och skön och avslutades med ett kvälls dopp med brorsan. Idag är det en sån där dag då tiden har stannat upp. Allt går i slowmotion. Vaknade i morse av spöregn. Så jag låg kvar i sängen någon timme och den timmen blev till flera timmar. Orken till att hitta på något annat fanns inte. När jag väl reser mig upp för att göra något snurrar hela världen runt omkring mig och jag håller på att svimma. Så denna dag har jag i princip bara legat i sängen och kollat på one tree hill. Rätt skönt det ockå. Men nu har jag lyckats ta mig ut i solen. Det är faktiskt riktigt varmt nu. Vädret vänder snabbt. Hoppas bara att det forstätter att vara varmt, solen gör ju varje människa snäppet gladare.
2010-07-22 @ 17:07:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


23:55 kvällsdopp med brorsan

2010-07-21 @ 23:50:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


right now

Godmorgon på er! Klockan är halv tolv och jag är seriöst helt utslagen... hade svårt att somna igår och vaknade redan klockan åtta. Jag är helt slut. Innan jag lyckades somna igår blev det iallafall lite snack med han som är på andra sidan jodklotet, Axel. Han har nämligen bestämt sig för att komma hem med ett par converse till mig och undrade vilken färg jag ville ha. Och det är ju lättre sagt än gjort. Det finns obeskrivligt många att välja mellan. Men det ska nog ordna sig.
Nu var planen att jag skulle gå ut och sola eftersom att det skulle vara jätte bra väder idag. Men en besvikelse drog över mig när jag kollade ut genom fönstret och såg att det var alldeles molningt. Typiskt. Får hoppas på att det skiner upp snart. Så länge får jag hitta på något annat skoj men överst på listan står frukost. P&K

Har inga färska bilder här från landet så får köra på en favorit i repris från Spanien
2010-07-21 @ 11:25:45 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


tokiga tisdagar

Sitter här med ett leende på läpparna. Allt känns så jävla underbart! Lite mardrömmar i natt men annars bra. Har precis varit nere vid sjön och tagit ett dopp. Innan dess hade jag inte specielt mycket för mig så jag gick ut och la mig på gräsmattan och körde lite styrka. 400 situps, 400 rygglyft och 400 armhävningar. Lite småjobbigt sådär. Men nu känner man sig bättre än nånsin. Nästa problem är bara vad jag ska hitta på nu. Något förslag kanske?
2010-07-20 @ 17:57:41 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


sommarkvällar


Bilder från en sommarkväll vid gårdensbad
Sådana där kvällar som är absolut uppskattade.
Solnedgång, musik, dans, prat, underbara vänner och kärlek.
2010-07-19 @ 22:02:40 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Happyface


Kom precis in efter att ha varit ute på våran fotbollsplan och spelat fotboll med den här lilla hulliganen på bilden ovan. Eller fotboll vet jag inte direkt om vi spelade, väldigt speciella fotbollsregler var det iallafall. Innan dess har vi varit inne i Örebro och handlat lite saker och det blev även lunch på ikea. Sedan åkte vi till familjen Olsén där det bjöds på fika och massor med prat om att hitta på något med våra familjer, bla kryssning.
Nu är det dags för middag.
2010-07-19 @ 19:46:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu är det slut på veckan...

Äntligen söndag mina vänner!
Alla möjligheter finns, får se vart kvällen leder för mig.
Kanske stannar jag här, kanske flyger jag iväg. Time will tell.
Just nu sitter jag och sjunger med i låtar så gott jag kan, ja vi behöver ju inte tala om hur förjävligt det låter men det är bara att höja ljudet så hör jag inte mig själv. Perfekt!
Idag har jag mest gått runt som en zoombie och gäspat. Har inte fått så mycket sömn dom senaste nätterna. Därför har jag mest tagit det lugnt. Busat massor med kusinerna och varit ute på en liten löprunda. Nu tänkte jag sätta på en bra film och bara mysa järnet.

Idag fyller Sunday 17 år. Lite komiskt eftersom att det är söndag idag. Grattis Sunday!
2010-07-18 @ 18:47:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


under my umbrella

Hej alla underbara!
Idag har vi varit i väg på en marknad i mullhyttan. Brukar åka dit varje år, så det har blivit lite som en tradition. Dock har det spöregnat nästan hela dagen. Tur att det finns paraply. En riktigt bra uppfining.  Men regniga dagar har sina fördelar också. Då har man iallafall en anledning till att ligga i soffan med en chipspåse i knät.
Nu väntar sill och potäte och sedan kycklingspätt med potatissallad. P&K
2010-07-17 @ 18:06:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sommar på hög nivå


Direkt när jag vaknade i morse gick jag ut och la mig i solen. Ännu en till dag med det underbara vädret. Det är ju kanon! Jag njuter av varje minut! Precis som alla andra dagar har jag inte gjort speciellt mycket. Solat, badat, busat med små kusinerna, plockat smultron och bara tagit det lugnt.
I morse åkte Axel iväg till en annan stad, till ett annat land, till en annan världsdel. Nämligen New York. Han kommer hem om en vecka, lagom till när jag kommer hem. Bra tajming kallas det.
2010-07-16 @ 16:43:12 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


tillbaks till barndomen

Nu har jag hunnit med att leka både det ena och det andra med min lilla kusin Denniz. Bla med bilar, lego och kulor. Många barndomsminnen som kommer upp när man håller på och leker, det var ju endå ett tag sen sist.
Snart är det dags för middag. Kött med potatis och beasås med en mozarella och tomatsallad står det på kvällens meny. Det ska bli gott! Sedan blir det att kolla på himmelblå som har säsongspremiär och bara mysa med familjen. P&K

2010-07-15 @ 20:38:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


landet

God eftermiddag kära ni!
Nu befinner jag mig på landet igen. Åkte redan klockan 9 i morse och kom hit vid halv 12 ungfär efter att ha stannat för en snabb glasspause. Just nu sitter jag och brorsan och kollar på film medans vår lilla kusin underhåller oss på annat sätt. Nu ska jag hjälpa lill kusinen med ett spel. Vi hörs!
2010-07-15 @ 17:07:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hejdå sången

Vad mycket kul vi gjort. Vad vi har hittat på. Men tiden går så fort, nu är det dags att gå. Hejdå, vi ses, adjö, farväl. Godnatt sov gott min vän. Va glad som jag för allt känns bra. Ja, jag vet att vi snart ses igen. Vi ses snart igen. Hejdå, vi ses, adjö, farväl. Godnatt. Och i mogon vill jag förstås, att vi får ha det minst lika bra och att du vill komma och leka med oss.


 

Min och Axels hejdå sång som vi sjunger innan vi skiljs åt. Barnsliga som vi är.

2010-07-14 @ 23:10:42 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


summerevening

2010-07-14 @ 20:06:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


16:04

Kom precis hem efter att ha varit i centrum med Emma och shoppat lite. 2 söta linnen och en bh blev köpt för min del medans Emma shoppade loss lite mer. Nu måste jag packa, för i morgon bär det av till landet. Hatar att packa, finns det något tråkigare? Aja bästa att börja så jag blir klar någon gång så jag kan gå till Axel.
2010-07-14 @ 16:04:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Myskväll med Emma

2010-07-14 @ 00:05:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


schweizerbadet

God eftermiddag solstrålar!
Kom hem för någon timma sedan från en underbar dag på schweizerbadet med Emma och Lovisa. Där blev det sol och bad i det strålande vädret vi har. Livet är allt för bra endå. Nu sitter jag med ett stort glas cola och kollar på tusenbröder och bara tar det lugnt. Middagen är på g, bakpotatis med skagenröra. En riktig favorit. Har inga direkta planer inför kvällen. Vi får helt enkelt se vad som händer. P&K 

 
2010-07-13 @ 18:56:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


i gotta feeling


2010-07-12 @ 21:55:04 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


right now

Man kan inte vara ute för att det är för varmt. Man kan inte vara inne för att det är för varmt. Vart fan ska man ta vägen? Tror aldrig det har varit såhär varmt i Sverige. Börjar få huvudvärk också...  fan. Nu är det dags för träning. Får se hur det kommer gå.

2010-07-12 @ 17:29:29 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kötta Holland

Sitter klistrad framför tv med mamma och pappa och kollar på VM finalen mellan Holland - Spanien. Tror inte jag är ensam om det. Själv hejar jag på Holland. Just nu är det förlängning, hoppas det blir straffar. Det är alltid lika kul. Bara Holland vinner så är jag nöjd. Då vinner jag nämligen 20kr av Fredde, vi har satsat 20 kr var. Haha stora summor... Nu ska jag kolla vidare på matchen och sedan ska jag få massage av mamma. Hare gött!
2010-07-11 @ 22:42:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


18:40

Idag har jag varit i Uppsala och tävlat. Det gick faktiskt rätt bra, trots den sjuka värmen. Trodde jag skulle smälta bort eller något liknande. Inte nog med att det var varmt fanns det ingen skugga man kunde göma sig i, jag fick springa från gren till gren och hann inte äns äta på hela dan. Så nu känner jag mig helt utmattad. Dock när jag kom hem gick jag endå ut och la mig i solen. Men man måste ju ta vara på dom fina dagarna vi har några få gånger om året här i sverige. Mamma och pappa cyklade iväg för att köpa thai mat. Det ska bli riktigt smarrigt! Hoppas dom kommer snart. Är hungrig!
2010-07-11 @ 18:40:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


My day.

2010-07-10 @ 17:08:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


better togheter


Sitter här och filurar för mig själv. Lyssnar på musik och chillar järnet. En skön fredag kväll helt enkelt. Snart kommer Axel hit också. Ännu bättre.
2010-07-09 @ 21:42:42 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Friday.

Vaknade klockan sju i morse av att min käre bror hade råkat satt på larmet när han skulle till jobbet. Så jag flög upp ur sängen , lagom irriterad. Självklart kunde jag inte somna om sen heller. Istället fick jag gosa ner mig i sängen med en bra film på tvn. Det var i och för sig ganska skönt det också, men hade helst velat sova.
Planen för dagen var att dra till beachen med mina grabbar. Adam, Fabian och Pedram. Men så blev det inte, så istället parkerade jag mig själv ute på gräsmattan och njöt av solen med musik i öronen.
2010-07-09 @ 17:05:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


in the sun

Godmorgon kära ni!
Jag vaknade för någon timme sen och gick direkt ut och la mig i solen. Vilket underbart väder vi har! 34 grader står det på termometern. Galet! Det enda som saknas nu är att ha en pool som man kan hoppa ner och svalka sig i, skulle inte sitta helt fel.
Nu ska jag sätta på mig lite kläder och gå ner till köket och se vad kylskåpet har att bjuda på för gott. Sedan bär det av till Axel. P&K

2010-07-08 @ 12:18:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Home sweet home

Nu är jag hemma i Stockholm igen. Kom hem i söndags kväll och gick direkt hem till Axel där jag spenderade resten av kvällen. Igår blev det att vara hemma hos Axel under dagen tills jag skulle iväg på träning och efter träningen vandrade jag hem till honom igen. Nu har jag precis varit ute och solat en liten stund men gick in för att det blev alldeles för varmt... Så nu ska jag ta mig något gott att äta och sedan sätta på en bra film.
2010-07-06 @ 13:07:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


summerfeeling

Hej på er!
Som jag skrev tidigare har jag varit på marknad idag och sedan åkte vi hem till mammas moster som fyllde år. Där bjöds det på massor med godsaker och poolbad. Sedan har det inte hänt så mycket mer. Strålande sol största delen av dagen, och i morgon ska det vara ännu varmare. Det gillas starkt!
Idag fick man reda på gymnasieintagningen. Jag kommer att börja på fria till hösten, sam ekonomi. Simon och Viktor som gick i min klass på högstadiet kommer att gå i min nya klass, så helt själv är jag inte. Men det ska även bli kul att träffa massa nya vänner.
Så dagens fråga till alla 15-16 åringar. Vilket gymnasium ska ni gå till hösten?
2010-07-02 @ 21:12:59 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


livet leker i leken

Hej mina underbara!
Här sitter jag med datorn i knät och kollar på one tree hill, ovanligt va? Har precis tryckt i mig en god middag. Kycklingwok a la Rebecka. Och nu kom mamma precis med efterrätt. Kan det bli bättre?
Idag har jag precis som alla andra dagar här inte gjort speciellt mycket. Kollat på fim, busat med små kusinerna, badat och bara tagit det lugnt. I morgon ska vi åka iväg till en marknad och sedan hem till mammas moster som fyller år, sen får vi se vad den dagen mer har att bjuda på. Time will tell. P&K
2010-07-01 @ 20:59:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


nobody said it was easy

Det är så mycket som snurrar i mitt huvud, alla tankar, alla frågor. Jag anstränger mig för att lita på folk, jag vill verkligen men det går inte. Vem kan man lita på egentligen?
Nu orkar jag inte tänka på dom jävla konsekvenserna längre. Jag orkar inte tänka efter, orkar inte undra.
Jag orkar inte vara vaken längre. När jag sover slipper jag åtminstone tänka på allt som berör mig illa. Jag slipper rykterna, skitsnacket, alla tankar. Just nu har jag ångest för allt. Jag kanske inte vill hem trots allt. Då slipper jag iallafall allt det här.

2010-07-01 @ 00:46:03 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


RSS 2.0